הנה תכנון הטיול שלי בתאילנד

stan_southpark

New member
הנה תכנון הטיול שלי בתאילנד

מה אתם אומרים 29.11.02 נחיתה ב-15:00 העברה לבית מלון 30.11.02 בנגקוק: ארמו המלך,גן השושנים,בודהה השוכב והשוק של בנגקוק 1.12.02 בנגקוק: השוק הצף,חוות התנינים (אפשרות סאפרי וורלד) 2.12.02 טיסת בוקר לצ´אנג ראי: ביקור אצל שבטי ההרים והמשך מאסאי שבגסול תאילנד בורמה ואל משולש הזהב מקום מפגש תאילנד,לאוס ובורמה. ביקור במקדשים בצ´אנג שן,אל גדותיו התלולים של נהר המקונג, מול לאוס. 3.12.02 שייט על נהר הקוק, יובל של נהר המקונג המפורסם בסירה מקומית, ביקור בכפריים המקומיים של שבטי ההרים. לקארן שם מתנסים ברכיבה על פילים במעחה ההר אל תוך היער. ממשיכים בשייט אל טהטון. ארוחת צהרים ונסיע דרך צ´אנג דאו לצ´אנג מאי. 4.12.02 בבוקר ביקור ביחוות הפילים שמצפון לעיר, ובמשתלת סחלבים. אחר הצהריים ביקור במרכז ממלכת יד ובו עבודות אופיניות לצפון תאילנד. ובמקדש דוי סוטפ השוכן 16 ק"מ מחוץ לעיר, מהמפורסמים במקדשי תאילנד. לינה בצ´אנג מאי. 5.12.02 אל הפארק הלאומי דוי אינטאהנון בו נמצאת הפסגה הגבוה ביותר בתאילנד. במורדתיה זורמים 3 מפלי מים רשימים הנופים הנשקפים משם יפים וברורים במיוחד בעונה היבשה והקריה נובמבר-פבואר. בפארק שדות אורז רבים,עמקים גדולים וכפרים של שיבטי ההרים. אחד הפארקים היפים בדרום מזרח אסיה,עשיר בבעלי כנף, בצמחיה ובבעלי חיים נדירים. 6.12.02 טיסה למא הונג סון והעברה למלון. שייט על נהר פאי עד גבול תאי לנד בורמה. ביקור בשיבטי ארוכי הצואר בו מאריכות הנשים את צוארותיהן בעזרת צמידים גדולים. 7.12.02 ביקור בשוק הבוקר. ביקור במקדשי תאי יאיי ו פאהרטאד דוי ו קונגמו - המקדש החשוב ביותר במא הונג סון ממרומיו תצפית על העיר. העברה לשדה תעופה וטיסה דרך צ´אנג מאי לבנגקוק והמשך לפוקט והמשך נסיעה לקרבי. 8.12.-11.12 קרבי- קרבי פחות מפותחת מפוקט או קו-סאמוי, ושומר על ציבון פראי טבעי, בחוף המפורסם ריילי ביץ מפותח בספורט טיפוס הרים. 11.12.02 נסיע לפוקט וטיסה לבנגקוק וב 00:50 טיסה חזרה לארץ 12.12.02 נחיתה בארץ.

נשמע טוב אבל קח בחשבון

שהוא עלול להשתנות. זהו אחד הדברים הכי יפים במזרח פתאום המסלול משתנה אתה מוצא את עצמך במקום שלא חשבת שתגיע אליו אתה מוותר אל מסלול שלום בשביל משהו אחר וזה מרתק . בהצלחה

aviron

New member
ימים קצת עמוסים, לא ?

בכל מקרה - לא רע! ב- 3 לחודש - נהר הקוק - כפר הקארן - 1 שעה עם הסירה מצ´.ראי - בית קפה עם מרפסת על הנהר - ע"י הרמפה של הפילים : מוזמן לגלידה.. ד"ש לטוי היפה מהמקום הזה מהשותף שלה... (BEN , זה אני..)

stan_southpark

New member
מה מה

לה הבנתי???

למעלה