הנה תמונה חדשה של ג'סטין באוסטרליה מאכיל תנין חחח איזה כיף לתנין...
Q QAF Fan Block New member 25/6/04 #2 איזה כיף לתנין?!?! את מתכוונת ל.... איזה כיף לבחור שתופס אותו!!
J justin love New member 30/6/04 #4 מנצלת הודעה... תגידו מה קורה עם מיכל?? מישהו בקשר איתה??אני לא מצליחה להשיג אותה... ככה גם עם נועה וטל...
מנצלת הודעה... תגידו מה קורה עם מיכל?? מישהו בקשר איתה??אני לא מצליחה להשיג אותה... ככה גם עם נועה וטל...
• • Angel From Hell • New member 1/7/04 #6 מיכל אני? אם כן אז איזה כיף שלטא שחכתם! חחח חזרתי ועכשיו סופית המחשב מתוקן!!! מיכלוש חזרה ובגדול חחח
S s e n i o r i t a New member 2/7/04 #9 אני פה... המחשב שלי גם היה בתיקון כי איזה חרא אחד החליט שבא לו להתנקם בי <אין לי מושג על מה..> ופרץ לי למחשב ושלח לי וירוסים.. אבל עכשיו אני פה.. ומי שרוצה להשיג אותי- 250743836 או בפלאפון- 0525787720
אני פה... המחשב שלי גם היה בתיקון כי איזה חרא אחד החליט שבא לו להתנקם בי <אין לי מושג על מה..> ופרץ לי למחשב ושלח לי וירוסים.. אבל עכשיו אני פה.. ומי שרוצה להשיג אותי- 250743836 או בפלאפון- 0525787720
• • Angel From Hell • New member 3/7/04 #10 זה לא טוב שאת מפרסמת את הפלאפון שלך כי איזה אנשים שמשעמם להם בחיים יכולים להיתקשר ולהציק לך
S s e n i o r i t a New member 3/7/04 #11 חח צודקת.. אבל חפיף! מי שרוצה שיתקשר... גם ככה אני לא מוצאת אותו הוא נאבד לי בבית...