לא התבלבלתי...
מה שכתבת בשרשור הזה הצחיק אותי והגבתי אבל החלטתי גם להגיב על מה שכתבתן בשרשור הקודם.... אתן כאלו מצחיקות.. עכשיו באמת קרעתן אותי מצחוק... חחחחחחחחחחח... אבל אני מסכימה איתכן בכל מילה ומילה!!! עכשיו בקשר לכתיבת השירים, כן טום כותב ביחד עם ג'יימס (הם כתבו ביחד 8 שירים באלבום האחרון) אבל זה לא מוריד מערך השירים! גם ג'יימס כותב עם טום למקפליי... וכל חברי באסטד כותבים את השירים שלהם (גם מקפליי כותבים לעצמם) אז אני לא מבינה למה את מתאכזבת.... למשל, השיר THAT THING YOU DO היה צריך להיות של מקפליי אבל בגלל שהסגנון שלו היה מתאים יותר לבאסטד וכי באסטד אהבו אותו ממש ממש ממש הוא נשאר אצל באסטד. וכדי להוכיח לך כמה באסטד מוכשרים למרות שהם כותבים עם עוד אנשים (למרות שאני חושבת שאת כבר יודעת...) שזה דבר נורמלי בהחלט. אני מצרפת לך את רשימת השירים מהדיסק האחרון ומי כתב את השירים. Air Hostess - ג'יימס, מאט, צ'ארלי וטום. Crashed The Wedding - ג'יימס וטום. Who's David - ג'יימס וטום. She Wants To Be Me - ג'יימס, מאט, צ'ארלי ועוד שלושה אנשים שאני לא מכירה (הם לא ממש חשובים כרגע). 3am - ג'יימס, מאט, צ'ארלי ואותם שלושה אנשים. Falling For You - ג'יימס, צ'ארלי וטום. That Thing You Do - ג'יימס, צ'ארלי וטום. Over Now - ג'יימס וטום. Fake - מאט ועוד שני אנשים. Meet You There - ג'יימס וצ'ארלי. Why - צ'ארלי ואח שלו וויל. Loner In Love - ג'יימס וטום. Better Than This - מאט ועוד שני אנשים (אותם אנשים מהשיר פייק). Can't Break Thru - ג'יימס ועוד מישהו. Nerdy - ג'יימס, צ'ארלי וטום. * מצורפת תמונה מטריפה של מאט הכוסון שלי!!!!