הנה תמונה של בסטד מפארטי אט דה פארק

hadardit

New member
הנה תמונה של בסטד מפארטי אט דה פארק

של שנה שעברה:

blink me1

New member
ווווואאאיייייייי מה הייתי נותנת כדי

ליות שםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! את אח שלי הייתי נותנת ( וגם סתאם הייתי נותנת אותו כי הוא חרבנה... ) בשביל ליות שם!! מצידי ליות שם לבדדדדד..... לקפוץ על הבמה ולאנוס את באסד בשידור חי...
גרררר איזה כוסוניייים....הייתי עושה להם טובה שתיים...17837859650505

Hypnotise

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...

הרגת אותי עכשיו!!!!!! את פשוט קרועה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ד"א.. זה ידוע שטום ניבחן כדי להתקבל לבאסטד.. הוא וצ'ארלי נשארו אחרונים. ככה ג'יימס וטום הכירו והתחילו לכתוב ביחד... אבל למרות שטום לא בלהקה (ואת צודקת באמת מזל... כמה שאני אוהבת את טום פשוט אי אפשר לדמיין אותו במקום צ'ארלי) מזל שהם הכירו הוא כתב עם ג'יימס מלאאא להיטים של באסטד... בגלל שכל כך הצחקת אותי.. קבלי תמונה של המושלם שלי.. מאטטטטט... לאכול אותו!!!

blink me1

New member
חחחחחחחח טעית בשרשור

אבל בגלל התמונה המושללללמממממתתתתת הזאת-העלמתי עין ( חחחחח מרגישה מנהלת.....
) אנלא יכולה לדמיין את באסטד בלי אחד מהם...הם כלכך מושלמים יחד שזה פשוט לא יאומן!! הם הרכב מנצח ואני שרופה להם על התחת..... אוף כואב לי לחשוב שהלהיטים שלהם הם לא פרי ארצם...מזתומרת טום עזר להם?!?! יעני לג'יימס הקושקוש פושפוש....למה??? שיכתוב בשביל מקפליי... התאכזבתי מאוד

=]

חחח אני רוצה לתקן את מה שאמרת...את אמרת: מה הייתי נותנת כדי להיות שם והתיקון הוא כזה: מה ל-א הייתי נותנת כדי להיות שם!!!!! חחחחח חלום חיי!!! (חחח יש עוד כמה...) זה אחד מהרשימה הארוכה: 1. הופעה של באסטד 2. הופעה של מקפליי 3. פגישה אישית עם באסטד 4. פגישה אישית עם מקפליי 5. להיות חברה/אשתו לעתיד של דאגי 6. ואם לא אז של צ'ארלי 7. לגור באנגליה/ארה"ב/איזושהי מדינה באירופה 8. ללמוד גיטרה (כבר התחלתי =]) 9. להקה 10. חבר! סקייטר! בלונדיני! אההההההההההההה סורי על המגילה חחחחחחח Liz & Dougie 4 ever גם התחתנתי איתו...יש לי הוכחה!

blink me1

New member
אנלא מאמינה שאת מעדיפה ליות בהופעה

של באסטד יותר מ-1.ליפגוש אותם אישית.... 2. ליות חברה/אישתו/פילגשתו של גאדי ( ומבחינתי זה-מאט צ'ארלי ג'יימס דאגי דני והארי....אני יוותר על טום ) מבחינתי זה...קצתתתתתתתתתתתת הרבה ליפני!!!!!!!! מצ'וגעת...

חחח לאאא

חחחחחחחחחח לאאאאא מה פתאוםםםםםםםםםםם אני לא רשמתי את זה לפי סדר עדיפויות! רשמתי את זה סתם ככה באקראי חחחח אבל ברורררררררררררר שאני מעדיפה לפגוש אותם אישית וברורררררר שאני מעדיפה להיות חברה/אשתו/פלגשתו של דאגי חחחח זה 2 המטרות הכי חשובות בחיי...אבל חבל שהן קצת איך נגיד את זה יפה... לא ניתנות להגשמה אבל תמיד יש תקווה !!!

blink me1

New member
חבל על מי שמת!!!!!!!!

ועל מי שבחיים לא יפגוש את באסטד
איזה זין זה הא??....שבחייייייייים לא ניראה אותם..ואם כן אז בחיים לא יצא לנו לדבר איתם ככה אחד על אחד לאיזה חצי שעה טובה.... באמת אלוהים זה כל מה שאני רוצה... ואם אפשר גם את באסטד למיטה לאורגייה...ואולי גם להיתחתן עם אחד מהם... ועם זה פסדר אז גם אתץ מקפליי ככה בצד לגישה נוחה... זה הכל!!!!!!!!

חחחחחחחחחח סטווו

חחחחחחח זה "הכול" הלוואי עלי בדיוק מה שאת אמרת ואת מקפליי לגישה ישירה (תרתי משמע) לא רק נוחה חחח אם את מבינה למה אני מתכוונת

Hypnotise

New member
לא התבלבלתי...

מה שכתבת בשרשור הזה הצחיק אותי והגבתי אבל החלטתי גם להגיב על מה שכתבתן בשרשור הקודם.... אתן כאלו מצחיקות.. עכשיו באמת קרעתן אותי מצחוק... חחחחחחחחחחח... אבל אני מסכימה איתכן בכל מילה ומילה!!! עכשיו בקשר לכתיבת השירים, כן טום כותב ביחד עם ג'יימס (הם כתבו ביחד 8 שירים באלבום האחרון) אבל זה לא מוריד מערך השירים! גם ג'יימס כותב עם טום למקפליי... וכל חברי באסטד כותבים את השירים שלהם (גם מקפליי כותבים לעצמם) אז אני לא מבינה למה את מתאכזבת.... למשל, השיר THAT THING YOU DO היה צריך להיות של מקפליי אבל בגלל שהסגנון שלו היה מתאים יותר לבאסטד וכי באסטד אהבו אותו ממש ממש ממש הוא נשאר אצל באסטד. וכדי להוכיח לך כמה באסטד מוכשרים למרות שהם כותבים עם עוד אנשים (למרות שאני חושבת שאת כבר יודעת...) שזה דבר נורמלי בהחלט. אני מצרפת לך את רשימת השירים מהדיסק האחרון ומי כתב את השירים. Air Hostess - ג'יימס, מאט, צ'ארלי וטום. Crashed The Wedding - ג'יימס וטום. Who's David - ג'יימס וטום. She Wants To Be Me - ג'יימס, מאט, צ'ארלי ועוד שלושה אנשים שאני לא מכירה (הם לא ממש חשובים כרגע). 3am - ג'יימס, מאט, צ'ארלי ואותם שלושה אנשים. Falling For You - ג'יימס, צ'ארלי וטום. That Thing You Do - ג'יימס, צ'ארלי וטום. Over Now - ג'יימס וטום. Fake - מאט ועוד שני אנשים. Meet You There - ג'יימס וצ'ארלי. Why - צ'ארלי ואח שלו וויל. Loner In Love - ג'יימס וטום. Better Than This - מאט ועוד שני אנשים (אותם אנשים מהשיר פייק). Can't Break Thru - ג'יימס ועוד מישהו. Nerdy - ג'יימס, צ'ארלי וטום. * מצורפת תמונה מטריפה של מאט הכוסון שלי!!!!

חחחחחחחחחח

חחחחחחחח אחלה מגילה!! ותודה...על זה שאנחנו מצחיקות חחח זה מחמאה נכון? ומאיפה התמונות היפות האלה של מאט??? אני רוצה קישור ! חחחח חחח שמתי לב מה גם לך יש את הדיסק שלהם? כי גם לי יש ובדיוק היום עברתי על מי כתב מה!! איזה קטעע חחחח

Hypnotise

New member
ברור שזו מחמאה!!

מחמאה ענקית!!!
התמונות הן מכל מיני אתרים.. לא יודעת בדיוק מאיפה.. יודעת מה, מחר בבוקר אני יעבור על האתרים שאני מסתובבת בהם (על באסטד ומקפליי כמובן) ואני ישים לך כישורים לאתרים המתאימים... מבטיחה..
אין לי את הדיסק (עדיין..) פשוט לא מצאתי באילת מאיזו סיבה כלשהי... באסה אני יודעת!!! טוב נראה לי אני עפה לישון... אז לפני סיום אני מקדישה לך את התמונה הבאה.... תמונה של כל המקסימים... (אין לך מושג איזה קשה זה בשבילי לבחור תמונה... הם כאלו מתוקים!!) קלטי את ג'יימס עם הלשון, מאט המטורף הזה עם החלב (ברור שהוא המועדף עלי!!!) וצ'ארלי שמשחק אותה קורא בעיתון...

fight star

New member
פחחחח

אחרי ששמעתי את fake רצתי לראות מי כתב את זה ואני די מודאגת מזה שמאט כתב אותו...
זה אמור לרמוז משהו על ה... אההמפפ... גודל שלו? חחחחחחח

Hypnotise

New member
חחחחחחחחחחחחחח....

את האמת הוא דווקא אמר באחד הראיונות שלו יש את הכי גדול... חחחח...

fight star

New member
חחחח

הם גם טוענים שהם "אף פעם לא ראו אחד לשני".... (חשוד משהו לא?
) כאילו, אתם ביחד איזה 20 שעות ביממה (אולי הגזמתי חחחח) ולא ראיתם? מוזר מאוד חחחחחח שקרנים קטנים ומחודים שלי...

חחחחח

חחחח הם בכלל "לא ראו" אחד לשני... חחח במאט שקרנים! בואי נתערב הם עושים תחרויות למי יש הכי גדול ומודדים אני בטוחהה חחחח

fight star

New member
חחחח נקרעתי

זה ברור! איזה דרך אחרת יש להם להפיג תשעמום באוטובוס ובטיסות
...חחח וגם כל הבנים עושים אתזה...(מזכיר לי שבכיתה ו' המורה שלי לאנגלית תפסה כמה בנים שישבו מאחורה ומדדו לעצמם באמצע השיעור!!!! אווי זה היה מצחיק..)

lee3008

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זו סטו-משתמש של חברה..... חחחחחחחחחחחחחחחח את חמודה![[= רק חבל שלא היה לי כוח ליקרוא את כל הרשימה..............//= לא יודעת לא מאכזב אותך לדעת שזה לא נטו שלהם.!? יעני השירים.!! כאילו שנגיד בלי טום לא היה Crashed The Wedding!!! זה קקה כזה...

למעלה