הנה תמונה של 3 לפנות בוקר...
ר רותמיקה New member 25/7/03 #3 *מקנאה*../images/Emo29.gif גם אני רוצה נרגילה עכשיו. גם אני רוצה נרגילה בבית.
ב בארי הברבארי New member 25/7/03 #4 אל תקנאי... פשוט לכי וקני...נרגילה לא עולה כזה הרבה... בקרוב אני מקווה להיות ביפו,אולי נארגן מפגשון קטן ובו נקנה נרגילות ושאר חומרים בקבוצתי... נראה כבר...
אל תקנאי... פשוט לכי וקני...נרגילה לא עולה כזה הרבה... בקרוב אני מקווה להיות ביפו,אולי נארגן מפגשון קטן ובו נקנה נרגילות ושאר חומרים בקבוצתי... נראה כבר...
ש שילה1 New member 25/7/03 #6 לאמץ אותך חמודה?לבתי בת העשרה שתי נרגילות בבית,ואני מקפידה לקנות לה את הטבק.... ואצלנו "הבה נרגילה"הוא שם של ארוע,ולא שיר. הסבירי להורייך ברוח טובה-בטוחה שיבינו.מה כל ההורים כבדים כאלה כאילו?
לאמץ אותך חמודה?לבתי בת העשרה שתי נרגילות בבית,ואני מקפידה לקנות לה את הטבק.... ואצלנו "הבה נרגילה"הוא שם של ארוע,ולא שיר. הסבירי להורייך ברוח טובה-בטוחה שיבינו.מה כל ההורים כבדים כאלה כאילו?
ר רותמיקה New member 25/7/03 #7 כן ! כן! בבקשה?../images/Emo29.gif אמא שלי יועצת!! פאק היא בחיים לא תבין.. סיגריות בכלל יהיה לה קשה לקבל...
כן ! כן! בבקשה?../images/Emo29.gif אמא שלי יועצת!! פאק היא בחיים לא תבין.. סיגריות בכלל יהיה לה קשה לקבל...
R Runaway Train New member 27/7/03 #8 תראה מה עשית לי...איך שפרסמת את התמונות האלו אני נשארתי ערה וחיכתי עד עכשיו ללכת ולקנות טבק לנרגילה.. תראה לאין התדרדרתי!! אני צריכה לישון ואני הולכת לעשן נרגילה...
תראה מה עשית לי...איך שפרסמת את התמונות האלו אני נשארתי ערה וחיכתי עד עכשיו ללכת ולקנות טבק לנרגילה.. תראה לאין התדרדרתי!! אני צריכה לישון ואני הולכת לעשן נרגילה...