הנה תמונות של רותם כפרה שבאה לביקור בבית מלול.
ה הכבוי New member 15/1/03 #21 אין, זה התמונה הכי גבר!!! רותם, יצאת גברררררר (זה טוב)!!! הבאת אותה בגרבוץ באוזן! זה גרבוץ באוזן, נכון?
אין, זה התמונה הכי גבר!!! רותם, יצאת גברררררר (זה טוב)!!! הבאת אותה בגרבוץ באוזן! זה גרבוץ באוזן, נכון?
T tofy New member 15/1/03 #27 לא.........אני משחקת בשיער! מיקי כפרה.........אם הייתי מגרבצת אז זה היה במקום אחר (באף!)
R R2 D2s Servant New member 15/1/03 #41 אה?... גרבוץ באוזן? מה זו עוד בדיחת מחוננים, או שבאמת השתילו לרותם אשכים בתור האוזן?
ה הכבוי New member 15/1/03 #44 זה כמו לחטט באף ולגרבץ בביצים רק באוזן. הרי אתה לא באמת מחטט באוזן. אתה יותר מגרבץ מאשר מחטט...
R R2 D2s Servant New member 16/1/03 #50 אני אחרי אוכל, אז זה יהיה זריז לגרבץ= לגרד בביצים היה נשמע לי מוזר לקשר גרבוץ לבחורה, ויותר מזה גרבוץ לאוזן(WTF?!).
אני אחרי אוכל, אז זה יהיה זריז לגרבץ= לגרד בביצים היה נשמע לי מוזר לקשר גרבוץ לבחורה, ויותר מזה גרבוץ לאוזן(WTF?!).
R R2 D2s Servant New member 16/1/03 #52 אתה צריך להיות מרוצה עכשיו אתה מבין את המשמעות של החתימה שלך.
T tofy New member 14/1/03 #6 שימו לב לגבה שלי! אוי מעניין למה לא רואים כלום... (אצלי זה טבעי ככה....נשבעת)