הנה, 5 דברים שלא ידעתם על שינוי

הדארמה

New member
הנה, 5 דברים שלא ידעתם על שינוי

טומי לפיד והגמדים של שינוי משחקים אותה כאילו הם היחידים שמייצגים את הישראלים החילונים שעושים מילואים ורוצים כבר להיפטר מהבלגן של השטחים. אז מה טומי עשה מאז שפרש מהעיתונות? דיבר, היה בפופוליטיקה, שוב דיבר, קילל את עובדיה יוסף, חטף בחזרה קללות, וחזר לפופוליטיקה. תראו. 1. שינוי לא נלחמה עבור חיילי המילואים. מספר החוקים ששינוי העבירה לטובת חיילי המילואים – 0, ובמלים אפס .שינוי וש"ס תרמו לאנשי המילואים באותה מידה. 2. שינוי הפריעה לאחרים לעשות משהו למען חיילי המילואים. שינוי התנגדה להצעות שנועדו לשפר את התנאים של חיילי המילואים. למשל, שינוי הצביעה בעד החוק להארכת שירות המילואים. עוד דוגמא: שינוי הצביעה נגד העלאת שכר המינימום לאנשי המילואים לגובה השכר הממוצע במשק. 3. שינוי הצביעה בעד העלאת ההטבות להתנחלויות. וזו הצעה שאפילו הליכוד התנגד לה. ובעברית, שינוי מעדיפה לתת יותר להתנחלויות על-חשבון חיילי המילואים! 4. שינוי הצביעה בעד התקציב. כלומר, שינוי הצביעה בעד הזרמת התקציבים להתנחלויות ולחרדים, ופגיעה בחילונים, בחיילי המילואים, ובשכבות החלשות. 5. שינוי היא נמנעת סדרתית. בכל ההצבעות המדיניות הגדולות ,בכל הצבעות אי האמון בממשלה, שינוי נמנעת מלנקוט עמדה. מתברר שהפה הגדול של טומי מפסיק לעבוד כשהוא לא רואה מצלמה מול העיניים. אז אולי בכל זאת כדאי שהוא יחזור לפופוליטיקה? שם היתה לו דיעה על כל דבר.

yoavtzur

New member
גיוס החרדים=פגיעה במשרתים זה ברור!!

הבעיה היא אינה החרדים גם אם כל החרדים יהיו קרביים וישרתו במילואים עדיין אחוז המשרתים מכלל האוכלוסיה לא יעלה על 5% ,ולא יעלה על 10% מכלל האזרחים בגילאים המתאימים לשירות. גיוס החרדים רק יתן את הרושם שכולם משרתים לכאורה ואז לא יהיה צורך לתגמל. מי שקורא לשוויון ובמיוחד בשירות צבאי הוא דמגוג,טומי לפיד הוא דמגוג ולכן אפילו לא עלה בדעתי להצביע עבורו!!! דרך אגב,ישנם כ 35,000 חרדים שפטורים משירות,אם נגייס את כולם ונשליך את עליהם את אחוזי הקרביים במגזר החילוני,נקבל כ 4000 חיילים קרביים. נראה לכם הגיוני שעבור 4000 חיילים קרביים נגייס 31,000 ג´ובניקים שלא יעשו כלום?!?!?! חוק טל-חוק מצוין!!!!

משתתפת

New member
ג´ובניקים שלא עושים כלום?

זה היחס שאתה נותן לחיילים בצה"ל? אולי באמת נשחרר את כל מי שלא משרת ביחידה קרבית - הרי הם לא עושים כלום.

yoavtzur

New member
את יודעת לקרוא?

לא אמרתי שכל הג´ובניקים לא עושים כלום,אמרתי שיש ג´ובניקים שלא עושים כלום! לצה"ל אין מה לעשות עם 31,000 ג´ובניקים תכניסי את זה לך לראש הנבוב שלך!

משתתפת

New member
אתה יודע מה, יואב,

מערכת החינוך כשלה במקרה שלך ולא העניקה לך יכולת לתקשר עם אנשים.כל מה שאתה יכול זה לזרוק כמה עלבונות? לא זכור לי שתקפתי אותך באופן אישי. אז מה גורם לך לחשוב שיש לך לגיטימציה לתקוף אותי?

משתתפת

New member
נ.ב. אני יודעת לקרוא ו - הרבה יותר

מפתיע - גם לספור. 35 אלף. 4000 קרביים 31000 ג´ובניקים שלא עושים כלום. איפה הג´ובניקים שכן עושים משהו? או שג´ובניק חרדי הוא ג´ובניק מיוחד שלא תורם למדינה?

yoavtzur

New member
אני לא רואה צורך להתווכח עם מישהי

שלא מבינה בנושא,מעצם היותה כזאת שמעולם לא עשתה מילואים. לא הייתי תוקף אותך אישית,אם לא היית מוצאת לנכון לכתוב הודעה שכל מטרתה להראות שטעיתי באחוזים,נו נניח שזה נכון איך זה עוזר למערך המילואים? בכל מקרה,אני לא אתקוף אותך,ולא אדון איתך בנושאים האלה, כמו שאמרתי,זה בזבוז זמן,אנשים שלא הרגישו על בשרם את שירות המילואים לא יכולים להבין את הצורך הדחוף בשינוי המצב וגם לא מבינים מה הבעיה האמיתית. לרוב אלה שכן משרתים לא חשוב שהחרדים אינם עושים,חשוב היחס והתגמול שהחברה נותנת.

גוהנה

New member
מי שלא עשה מילואים לא יבין...../images/Emo163.gif

וכל מי שמעוניין לטפל בבעיית הזנות צריך להיות בעצמו זונה...(יסלחו לי הקוראים, אין פה כוונה להיות בוטה ...)

yoavtzur

New member
מי שלא היה זונה לא יכול לטעון

שזה תענוג להיות זונה,הלוגיקה שלך מוטעית.

גוהנה

New member
שמע...../images/Emo188.gif

הלוגיקה שלך נטולת, מה שניקרא, אמפתיה...שמעת על זה? זהו הכלי שמאפשר לנו להבין מה קורה למישהו אחר....העולם לא מחולק להנאה/סבל...הדברים הרבה יותר מורכבים כשמדובר בהתנהגות של אנשים...אני יכולה לנסות להבין מדוע אישה עוסקת בזנות, אני יכולה לשער השערות בקשר לתחושות שלה...חשוב להבין שהשתמשתי לשם הדגמה בתופעת הזנות מכיון שהיא מסוג התופעות שקיימות ואי אפשר ממש להתעלם ממנה...כמו גם הנורמה ההולכת ונכחדת מנוף מולדתנו ואני מדברת על שירות מילואים. נדמה לי שמי שעדיין מקפיד להייצב למילואים מחזיק בנורמות אחרות, בערכים שעברו מין העולם...ו..אנא אל תתפסו את הכתוב כאן במונחים של בסדר/לא בסדר. עבור אנשים רבים להפסיק להתייצב לשירות מילואים משמעו שיברן של נורמות וערכים אותם ספגו משחר ילדותם...

משתתפת

New member
יואב, בוקר טוב. ../images/Emo13.gif

מי שלא חווה על בשרו לא יכול להבין את הצורך בשינוי? אתה חושב שהייתי נכנסת לכאן אם לא הייתי חושבת שיש צורך בשינוי? אתה חושב שלא לשרת במילואים זאת בחירה שלי? או שאולי הצבא פשוט לא מעוניין בי? בדיוק כפי שקיבלתי שחרור מוקדם למרות שמעולם לא ביקשתי דבר כזה? ולמה אתה מתיימר לייצג את רוב המילואימניקים? בכל מקרה - צודק. אין סיבה שאדון איתך בנושאים האלה, כמו גם לא בנושאים אחרים. אז בוקר טוב, ויום נפלא לכל חברי הפורום.

עמלק

New member
כל צבא בעולם

מורכב ברובו מתומכי לחימה. אנחנו כבר מזמן לא במצב שבו כל חנית מוסיפה. הטענה שלך היא פשוט מגוכחת, נפסיק לגייס גם את החילוניים, למה אנחנו צריכים גובניקים...

VIXVIX

New member
טומי לפיד בניגוד למרץ (למשל)

הוא ימני ביותר. ולכן מבחינתו שתבצע 100 ימי מילואים בשנה. וגם את זכויות האזרח שלך לא אכפת לו אם הרסר וכל טמבל אחר בארגון הצהלי יגזול. אתה רכוש של צהל. וחייך הם למען המדינה. מפריע לו שהחרדים שמים על זה קצוץ...

איזה בולשיט !!

מאיפה ידוע לך על הדיעות של טומי לפיד ?? אתה ,תסלח לי , מדבר שטויות וכל מה שאתה רוצה זה להעליב ולהכפיש את שמו. קודם כל תברר פרטים ואז נדבר, טוב !?

למעלה