הנה...

tribe spirit

New member
הנה...../images/Emo118.gif

מישהו שמ למטה ביקש...אז הנה אני פותחת שרשור אנשימ חדשימ...השרשור הראשונ שאני פותחת בפורומ הזה!!! טוב,אז אני נדיה בת 14 ו5 חודשימ בדיוק...מירושלימ...וזהו...אמ אתמ רוצימ לדעת משהו תשאלו...

tribe spirit

New member
ד"א...../images/Emo118.gif

גמ וותיקימ יכולימ לרשומ...ככה נכיר את כולכמ...

Yodi Paparnuk

New member
חח... גם אני בדיוק חשבתי את זה...

נדיה מאיזה בצפר את? גם אני מירושלים... היי אני רננה. אל תשאלו על השם.

Princess Grace

New member
אוינק אוינק

שתי המילים שמתארות אותי הכי טוב. אני חן.. בלה בלה בלה.. אוהבת אוכל אוכל ואוכל וגם (קצת) גרין דיי. ואת החבובות, בעיקר את מיס פיגי. ואת פוזי. סקס סמים וטל מוסרי אנשים.

tribe spirit

New member
תשובות...../images/Emo118.gif

אני באומנויות,אבל עד שנה שעברה הייתי בבית חינוכ(צמרמורת...צמרמורת...סיוטימ....) אותיות סופיות-קמתי בוקר אחד עמ צורכ עז לשנוא משהו,ולא היו אנשימ מתאימימ בסביבה,אז נטפלתי לאותיות הסופיות...החרמתי אותנ,וזה היה אמור לעבור אחרי כמה זמנ,אבל בינתיימ די מאוד התרגלתי...ככה שבינתיימ אי ככה...מצטערת על אי הנוחות...אל תדאגו,אתמ תתרגלו...כולמ מתרגלימ בסופ... רננה,היית במקרה בשמו"צ באיזשהו שלב בחיימ שלכ?

Yodi Paparnuk

New member
לא... ../images/Emo19.gif

הייתי בצופים כמה שנים (מתביישת להודות בזה אבל לא יכולה להכחיש לאורך זמן) אבל עזבתי. אבל את מכירה את חמוטל עפרת?

Princess Grace

New member
צופים?

אני שונאת צופים ממניעים אידאליסטיים, הצופים היא תנועה שמחכנת לפשיזם אנשים, וחוצמזה, לא הייתי רוצה להסתובב שבוע במחנה קיץ בין אנשים שנהנים מכפיתות. חוצמזה זה לא מאגניב ללכת לצופים.

GodessOfMars

New member
"חוצמזה זה לא מאגניב ללכת לצופים"

וואו..יש לך הרבה ללמוד על החיים כולל אין לחיות אותו בעצמך! בלי ללכת כמו כבש השישה עשר אחרי מה ש"מאגניב" SOME PEOPLE ARE STUPIDֱ

Princess Grace

New member
סרקסטיות אנשים....

הגיע הזמן שתקחו דברים קצת יורת בקלות. ולא תאפיינו אנשים לפני קריאה לש הודעה אחת שלהם בפורום. כי אני- ממש לא הולכת אחרי העדר, ואם היית רואה אותי היית מבין למה. (לא רוצים לקבל אותי.)

Yodi Paparnuk

New member
אוי תרגעו בסך הכל זה התחיל מזה

שאני בצופים!!! שאגב זו תנועה מפגרת בה כל הפרחות המקובלות נהנות ובאות כדי לפגוש חברים וכל הערסים המקומיים מנסים להרשים אותן. בכל התקופה שלי בצופים (3 וחצי שנים) היו לי אולי 4 פעולות שבאמת תרמו לי איכשהו אם אתם רוצים לריב תריבו על נושאים יותר חשובים!!!! לה לה לה לה רננה נתנה נאום!!!!

firerez

New member
אוקיי

גם אני הייתי בצופים במשך 3 שנים למרות שהיום אני שונא צופים דווקא היה נחמד ואני חושב שהם הייתי שם היום דווקא הייתי נהנה. ולא תמיד דברים אמורים לתרום לך כול עוד את/ה נהנה אז תעשה מה בראש שלך.

יו, אתה ממש צודק לגבי הצופים!!

אני במחנות העולים למרות שאף אחד בטח לא שמע על זה אנחנו תנועה סוציאליסטית! אוי יה.. נורא כייף שם אנחנו ממש כמו אחווה,, צופים זה כמו צבא.. בלעעח!

hgvrycuihnhuyb

New member
היי גם אני חדשה...

שרשרתי פה כמה הודעות,... אז מה קורא חובבי גרין דיי?

למעלה