פורים זוכרים מה נהוג לאכול כרוב ממו
ה הדוציקם New member 18/3/03 #2 הנודלי שמזמן לא אכלתי לגבי התירגום אני חושבת שיש בהונגריה קמח לבצק תפוח אדמה 1 שק מהקמח הזה 1ביצה 1 כף שמן בישול 4-5 דצי ליטר מים לפי הטעם פרורי לחמניה מטוגנים אפשר להוסיף שקית אפקת סוכר וניל
הנודלי שמזמן לא אכלתי לגבי התירגום אני חושבת שיש בהונגריה קמח לבצק תפוח אדמה 1 שק מהקמח הזה 1ביצה 1 כף שמן בישול 4-5 דצי ליטר מים לפי הטעם פרורי לחמניה מטוגנים אפשר להוסיף שקית אפקת סוכר וניל