הנוכלות פושטת במדינה...

חייקין

New member
הנוכלות פושטת במדינה...

איני יודע אם זה הפורום המתאים, אך לדעתי כל פורום מתאים ללמוד על
חברות העושות רווח מנוכלות.
להלן מכתב ששלחתי היום:
לכבוד חברת
מרום שרותי קריסטל
רח' פייר קניג 33, י-ם

הנדון: ביטוח למכונת כביסה מייטג.

לפני כמה שנים פניתם אלי בטלפון והצעתם לי לבטח מכונת הכביסה שלי. במפורש נאמר לי שאשלם 120 ₪ עבור ביקור טכנאי ותו לא.
הסכמתי ומסרתי מספר כרטיס האשראי שלי, ושילמתי כל שהשתתם עלי. היום התקלקלה המכונה, והזמנתי מכם טכנאי שקבע שיש להחליף ציר של מכסה המכונה. הטכנאי הודיע לי שעלי לשלם עוד סכום עבור הציר, בנוסף למאה ועשרים ה ₪.
מכיון שזאת לא נאמר לי בעת שביקשו ממני להצטרף לשרות, ולו היה נאמר ודאי שלא הייתי מצטרף לשרות שלמעשה אינו נותן לי דבר וחצי דבר פרט מאשר להיפטר מכספי היקר.
מכיון שאני נכה צה"ל 100% החי מתגמול נצרך ונאלץ להצטמצם בהוצאותי, ומכיון שטכנאי רגיל היה עולה לי בכל מקרה אותו סכום ללא הביטוח, עלי להסיק שעבדו עלי והצטרפתי לאותם פריירים שמתחלפים חדשות לפרקים.
המכונה לא תוקנה ולטכנאי מטעמכם לא היה החלק הנדרש.
הסבב האחרון של תשלומים החל בשנת 2009 ונסתיים בשנת 2011 ושולם לכם סכום של יותר מאלפיים ₪ ללא כל תמורה וללא כל כוונה לתת לי איזו תמורה אלא להמשיך ולגזול את כספי.
אבקש לקבל חזרה את כספי במלואו, עבור שני הסבבים של התשלומים ששלמתי לכם ולא נצלתי מעולם את "שירותכם" שאינו שירות כי אם מפח נפש.

בכבוד הראוי

מתכNET

New member
סליחה אבל לפי הכתוב:

"שאשלם 120 ₪ עבור ביקור טכנאי"

משתמע שעלות הביקור היא 120 ש"ח בלבד,לא נאמר כלום על עלות התיקון ומכאן שלא מדובר בנוכלות אלא אולי בחוסר תום לב או באי הבנה

חייקין

New member
במקרה של תקלה...

שבגינה אתקשר לשרות, אשלם עבור ביקור הטכנאי
120 ש"ח והתיקון יבוצע במסגרת מחיר זה.
לא נאמר דבר על תוספת.

למעלה