leonardo de vinchi
New member
הנוכל לראות חלומות על מסך טלוויזיה?
היי, אני שמח מאד לגלות את הפורום הזה, פעם בלעתי טונות של חוברות מדע פופולרי
יש לי כמה שאלות - אני מאד מתעניין בתחום של חלומות ( חלומות צלולים יותר נכון למי שלא מכיר - חלומות שאתה מודע בתוכם ואתה יודע שאתה חולם ויכול לישלוט בהם ) רציתי לדעת האם לדעתכם מתי שהוא תהיה אפשרות לראות לדוגמה על מסך מחשב או מסך טלוויזיה מה אדם חולם רואה? הרי חלומות הם בסך הכל פעילויות חשמליות המתרחשות במוח ומעובדות שם לתמונה, האם נוכל מתישהו ליקלוט את האותות האלו בחיישנים ולתרגם אותם ממש לתמונה חייה על מסך כך שממש נוכל לראות את הנופים החלומיים שהחולם רואה בחלום בזמן אמת על מסך? זה יהיה ממש מרתק לדעתי... דבר שני, לא מזמן שמעתי רעשים מוזרים מהרמקולים של המחשב הישן שלי, תוך כדי נסיונות לבודד את הבעיה הגעתי למצב שהרמקולים מנותקים לגמרי מהמחשב ומחוברים אך ורק לחשמל בקיר, וכאשר הגברתי את העוצמה שלהם למקסימום קלטתי בבירור תחנת רדיו מקומית! האם יש למישהו הסבר לזה?? וזה מביא אותי לשאלה השלישית והאחרונה באותו נושא, היה פעם פרק ב"ספינת האהבה" על מישהי שיש לה איזו סתימה בפה שגורמת לה לישמוע רדיו! האם יש בזה איזה הגיון או גרעין של אמת? ( זה אולי דבר שמתקשר לשאלה הקודמת שלי, אולי זה משהו על אותו עיקרון שגרם לרמקולים שלי ליקלוט תחנת רדיו מקומית... ) מקווה לתשובות, ואחלה פורום!
לאונארדו
היי, אני שמח מאד לגלות את הפורום הזה, פעם בלעתי טונות של חוברות מדע פופולרי