הנומנאסאנה

8Shanty8

New member
הנומנאסאנה

שלום לכולם!
אולי מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל לתרגל את הפישוק המלא? לא אוכל לשאול את המורה שלי עד יום שלישי בעוד שבועיים... תודה רבה, אור ושלווה, שאנטי

gaiegos1

New member
היי שנטי

ובכן כתרגילים מקדימים עלייך לחמם את השרירים האחורים ואת אזור האגן עם. בצעי כפיפות לפנים(פשימוטאנאסנה) על כל רגל בנפרד כאשר רגל אחת מקופלת פנימה והאחרת מתוחה לפנים. תרגיל חימום נוסף לאזור אפשר לשכב על הגב להרים רגל אחת ישרה לתפוס את כף הרגל ולהביא ראש לברך וכל הרגל ישרה עד כמה שניתן מתקרבת אל הגוף בעוד הרגל השניה נשארת מתוחה על הרצפה. אחר כך שבי על הרצפה כאשר רגל אחת מקופלת פנימה ואחת מתוחה לאחור כמו בהכנה ליונה, הניחי ידיים על הרצפה והתחילי לישר את הרגל המקופלת לפנים, הגיעי למקסימום ושהי בו כ2 דקות. בהתחלה סביר שלא תצליחי מיד לישר אותה לחלוטין אבל אם תתמידי באימון מובטח לך שיפור במהרה. התמידי בחימום המקום בכל שיעור יוגה שאת מקיימת ותני בו דגש זה יעזור לך להכנס לתנוחה. בהצלחה

8Shanty8

New member
../images/Emo6.gifהיי!

דבר ראשון תודה רבה על העצות! דבר שני, אתה לא חושב שבתנוחת ההכנה ליונה לא כדאי לי להגיע למקסימום, אלא לעצור צעד לפני, ולעבוד משם עם נשימות, ואז להתקדם? ועוד דבר קטן...אני בן...
תודה רבה, אור ושלווה, שאנטי

gaiegos1

New member
כולנו אחד

שנטי היקר סליחה על הבלבול רעיון טוב, תנצל זמן לנשימות לפני הנומנאסנה אין סטירה. נסה את העניין וכתוב לנו עוד חודש על ההתקדמות.

למעלה