הנוסטלגיה כבר לא מה שהייתה

ג רפאל

New member
הנוסטלגיה כבר לא מה שהייתה

ואנחנו החלטנו להפרד מאוספים ופריטים רבים המצויים אצלנו מאחר שלילדנו ונכדינו אין בהם כל ענין נוסטלגי.
מתלבטים כיצד והיכן הדרך הטובה לעשות זאת
אנחנו קצת מבוגרים מכדי להתק במכירה פרטנית - אבל כמובן שלא נמסור בחצי חינם לX קונה הכל\ירושות ועזבונות.
מדובר בכלי-מטבח של פעם [פרימוס פתיליה מטחנת בשר ידנים מצנם קומקומים ועוד] ברהיטים מסוגננים,בכלי נוי כריסטלים ופרצלנים. ברקמות ועוד ועוד ועוד ועוד. הכל מבתי הורינו..
וגם אוספים משלנו כמו קרמיקה ישראלית ציורים אוספים כמו תוי-ספר ואפילו גלויות ומעטפות יום ראשון של בולים.
בקיצור מישמש של 50+ שנים.
יש הצעות? המלצות?

יקנעמית

New member
רפאל....כנס.....

אני יודעת כמעט בברור שבפורום "אוספים ואספנים" הכל יחטף גם תמורת תשלום.
בהצלחה וד"ש לאשתך ממני.
אתי.

ג רפאל

New member
אתי שלום.תודה

אין לי ניסיון טוב איתם.
האוספים שלנו הם ברמה גבוהה יותר מהמישמש הנפוץ שם,אני שופט עלסמך מה שמוצג בפורום=
התמונות וההודעות] שלנו אמנות ואומנות.וכלים לנוי במקורם.
ניסיתי למכור שם דברים שוליים כמו בקבוקים מיניאטורים וקופסאות גפרורים ונתקלתי ביחס מלעיג ועוין.
ניסיתי למכר אוסף קופסאות פח צבעוניות והציעו לי לרכוש רק אחת מהאוסף ובסכום מגוחך. שם גם מצפים 'למתנות'.

אין לי עניין וסבלנות למכור לבודדים,פריט פה ופריט שם.
אספנים נוסטלגים מוזמנים לפנות.אלי - אין מציאות בחצי חינם.
אןפציה שאני שוקל - מסירה למספר בתי מכירות לפי התמקצעות.

יקנעמית

New member
אוייש, לא נעים לשמוע ולדעת שזה המצב...

ואני כל כך רציתי לעזור לך..........

ג רפאל

New member
אין כמוך.

זמנים חדשים -זמירות חדשות.
פעם הייתי גולש ואפילו קצת פעיל בפורום. בעיקר בענייני ספרים ואמנות.[כם העלית תמונות -בחלקם באלבום שלי וחלקם בחלל עולם הסייבר

היום הפורום נשלט בידי קליקת בודדים. רבים וטובים פעילים מפעם עזבו או נאלמו.
אני עזבתי.

ג רפאל

New member
טעות מביכה שארעה לי הערב

בגלל ששוחחנו - הצצתי בפורום אספנות. והמחשב נשאר באתר שלהם כאשר ניסיתי להעלות שיר של סמבורסק לפורום ספרים. ביקשתי שימחקו.
טלח

hadi1956

New member
יקנעמית. המצב הוא ממש ממש לא כך. הפורום חי נושם ואפילו בועט

בעיקר בועט במי שמטיל בו ובאנשיו רפש. וכך נחסם ג רפאל בפורום למשך תקופה (לאחר שהוזהר) ולאחר מכן ששב לסורו והתבטא בצורה מעליבה ופוגעת מספר חברי פורום נחסם שוב וכנראה לאחר מכן הבין כי מקומו לא שם ועזב את הפורום לשימחת חבריו הרבים והפעילים.
את מוזמנת לפורום האספנים לראות ולהווכח בחיותו ובחיונותו של הפורום.
להלעיז, ללגלג, לנבל את הפה, להשמיץ ולקלס זה לא המנהגים הנהוגים בפורום וזה היה לחמו של ג בפורום האספנות.

למעלה