הנוסע המתמיד

gmgy

New member
הנוסע המתמיד

מחשבה/שאלה במיוחד לאלו שטסים הרבה - אתם מקפידים לנסוע עם אותה חברה כדי לקבל מיילים של הנוסע המתמיד? אתם צוברים/משתמשים במיילים? פה זה פשוט טירוף. אני לא עושה שיחת טלפון בלי לקבל עליה מיילים וכבר צברתי מספיק כדי לנסוע על מיילים לתאילנד. מה איתכם?

kisses

New member
בהחלט! אם יש באפשרותך לקבל

מיילים אז נצלי כמה שאת יכולה אני אישית לא מקבל מיילים

דפי26

New member
אני נוסעת עם מי שזול

בעקרון תמיד מעדיפה אלעל אבל שההפרש מוגזם........ הפעם אנחנו טסים עם אליטליה

gmgy

New member
Punch Drunk Love

הסיבה שהתחלתי לחשוב על כל הסיפור הזה היא הסרט ששמו בכותרת. זה על בחור קצת קוקו שעשה מליון מיילים כשהוא גילה שחברה אמריקאית עשתה מבצע לפיו מקבלים 500 מיילים על כל ארבעה מוצרים של החברה שקנית, והסכום מוכפל עם מוסיפים לזה קופון שפירסמו בעיתון. הוא מצא פודינג שעולה 25 סנט, או במילים אחרות, קיבל 1000 מייל על כל דולר שהוא הוציא. כשראיתי את הסרט חשבתי שזה מוזר שמישהו יעשה את זה, אבל התברר לי שהסיפור אמיתי! יש אתר שנקרא FlyerTalk ואחד המשתתפים קורא לעצמו Pudding Guy בגלל אותו פודינג מפורסם שגרם לו לטוס תמיד בחינם. חוץ מזה, הוא כמובן הרויח כסף כי הוא מכר ליוצרי הסרט את הסיפור שלו... בסרט דרך אגב מככבים אדם סנדלר ואמילי ווטסון (לשבור את הגלים)

danonit

New member
בהחלט ../images/Emo160.gif

לנו יש "הנוסע המתמיד" של אלעל שנתיים (מאז שהתחלנו לעבוד ב"עבודה מרובת נסיעות") וכבר קיבלנו 2 כרטיסים חינם (כל אחד) מזה - לאירופה ולקפריסין. רוב הטיסות על חשבון החברה הן ליעדים ממש רחוקים (הונק-קונג, קנדה) אז זה בכלל מעולה.

גיוש היה נוסע המון

לארה"ב ותמיד עם דלתא. היו לא כל כך הרבה מיילים שהוא היה משדרג קבוע ל"רגיל" ל"עסקים" ובשנה שעברה הוא לקח אותי מת"א לסאן-פרנסיסקו, דרך NYC בביזנס הכל על המיילים!

למעלה