הנוסע השמיני נגד הטורף...

DirrtyAngel

New member
הנוסע השמיני נגד הטורף...

הסרט יצא כבר???? וד"א האריזה של 9 דיסקים לדיוידי של הנוסע השמיני כבר בארץ תשיגו את האריזה המקורית מהר כי זה מוגבל!!!!!!! אם לא הספקתם תסתפקו באריזה בעברית

D i l D o

New member
העותקים המקוריים כבר נגמרו...

עוד לפני שהם שווקו, מי שרצה אותם התקשר לגלובוס וקנה בטלפון - יאן יותר עותקים מקוריים. בכל מקרה מי שהתרגום לא מפריע לו אני ממליץ להזמין מהאינטרנט את זון 1, גם עטיפה הרבההההההה יותר יפה וגם יותר זול.

D i l D o

New member
בבקשה.

הנה אתר שנחשב לאחד הזולים בעולם, אתר אמריקאי בשם DDD, בזמן האחרון יש איתו קצת בעיות במשלוח וקרה כבר שלקח למשלוח הרבה מאוד זמן להגיע (בסביבות החודשיים) אבל הם מתחילים לחזור לעצמם. הנה עוד אתר, ישראלי, בשם לייזר קלאב, אתר לא זול אבל הוא בארץ ורוב הסיכויים שהמשלוח יעלה פחות ויגיע מהר, בנוסף - למטה יש לינק לשלושת הגרסאות שיש באתר, זון 1, וזון2 ישראל וזון 2 אירופה. הנה עוד אתר, DVD Soon, אתר קנדי שעד לא מזמן לא שלח לישראל אבל בזמן האחרון הוא כן שולח ו...בחינם(!!!), המחירים שם זולים וזמני ההגעה מהירים (לפי דיווחים של חברי פורום DVD), המחיר שכתוב שם הוא בדולר קנדי אז לא להיבהל...לא יודע כמה הוא שווה אבל הוא פחות מדולר אמריקאי, כמו שאמרתי - מחירים זולים. למטה מצורף עוד לינק לאתר האוסטרלי היחיד ששולח לישראל (Atlantic DVD) במחירי משלוח סבירים, המחירים באתר לפעמים זולים ולפעמים לא...המחיר שכתוב שם הוא בדולר אוסטרלי שגם הוא שווה פחות מדולר רגיל אז לא להיבהל, שוב, אני לא יודע כמה הדולר הזה שווה אבל זה נראה לי מחיר סביר. למרות זאת אני ממליץ לך לא להזמין משם כי שלושת האתרים הקודמים שנתתי יותר טובים לטעמי. *האריזה נראית קצת שונה בין אתר לאתר אבל זהל א משנה - במציאות זה נראה אותו דבר - מדהים! (מצורפת תמונה)

D i l D o

New member
דרך אגב...

הצבעים על האריזה בתמונה ששמתי זה לא עריכה ולא כלום - זה מה שוראים כשהאור פוגע בסמל - מדהים לא?

i love usa

New member
מה?????????????????????????????????

איך אני לא שמעתי שיש סרט הנוסע השמיני נגד הטורף ?? זה לא הגיוני בכלל אני בדרך כלל מתעדכנת בכול סרט אימה שאמור לצאת יש טריילר לסרט???

TrancE MaN

New member
יש טריילר

אבל סתם מראים את הטורף ואת הנוסע השמיני.. לא רואים שום קטע מהסרט

למעלה