הנוער משתמט

הנוער משתמט

40,700 בני-נוער רובם חילונים, משתמטים משירותם הצבאי. אפשר, מותר, ואף הכרחי להצטרף אליהם. אם אתם לא רוצים להתגייס, או אם אתם לא רוצים לאבד 3 שנים מחייכם, אם אתם פשוט מפחדים (או לא מפחדים) מהמלחמה, ואם אתם רוצים להיות אזרחים כמו שאר בני-הנוער בעולם, קומו ועשו מעשה. תשתמטו מהצבא. אולי צריך צבא למדינה, אבל אסור שיהיה זה צבא של נוער חסר עמוד שדרה, אשר ימשיך להתגייס ויהי מה. אם הנכם מעונינים להצטרף לתנועת נוער המונית וארצית, שתהפוך את המדינה הזאת למדינה מודרנית ודמוקרטית בה תוכלו להיות עצמכם, לחיות את חייכם ולא להסתכן במלחמות מוטלות בספק, הצטרפו אל עשרות האלפים שכבר עשו זאת- בני נוער יקרים, תשתמטו. 40,700 איש כבר עשו זאת. בקרוב יוצאים לפעילות שטח בתיכונים בכל הארץ. רוצים לדעת עוד? צרו קשר: [email protected]

andrusha

New member
מה הבעיה שלך???

אם כל העם ישתמט מהצבא אז איך בדיוק אנו אמורים להיתקים??? 40700 מטומטמים? 40700 אנוכיים? 40700 מה??? כל אדם שנמצא בצבא מקריב 3 שנים מחייו לא לעצמו אלא למדינה ולמשפחה! ואם לא היו כאלה שלא מישתמטים מהשירות הצבאי אז אני לא מניח שהייתי מגיב לך כי אתה ואני היינו כבר מזמן מתים או במצב גרוע!! שמעת פעם על מדינה שמיתקיימת ללא צבא במצב של ישראל? אנחנו מדינה אם מעט תושבים ולכן מחובתנו להקריב 3 שנים מחיינו!

xflil

New member
מה הקטע לעשות מזה גיהנום?

אני מכיר הרבה אנשים ששלושת השנים "האיומות" הללו היו התקופה הכי יפה בחייהם... אז די עם השטויות יא אללה....

seeyou

New member
אסור שיהיה זה צבא של נוער?../images/Emo153.gif

נכון! אפשר להקים צבא של "זרים" כמו בצרפת(???) ומה יעשה נוער שלנו בזמן הזה? טיולים?...הודו...נפל...פרו עבודה?בזמן מיתון?חוץ מזה-זה קשה-חייבים להביא עוד זרים! לימודים?למה?אפשר "לקחת" מאחרים...

מייקי80

New member
חוצפה!!!

השנים שלי בצבא היו תקופה נהדרת ותרמו לי המון. אם לא יהייה צבא גם אנחנו לא נהיה, חשבתם על זה פעם???????

למעלה