הנוער נגד שחיתות השלטון

רשבב

New member
הנוער נגד שחיתות השלטון

שלום חברים אני בארי מקן ראש העין. המצב במדינה הינו חרע מכל הבחינות ביטחוני כלכלי וחברתי. ועם כל הבעיות האלה חברי הכנסת היקרים שלנו מעלים להם את המסכורת עושים שיפוצים משפרים את התנאים משפרים את הפנסיות וכו. ואת כל ההוצעות האלה הם מכסים על חשבון הנכים תושבי הנגב וכו. מה שקורא פה זה פשוט כשל שלטוני כאשר חברי הכנסת הפכו את אצמם לנושא ולא את העם שאותו הם צריכים לשרת ולא הוא אותם. לי נמעס מכל השחיתות הנוראית שהולכת פה אז החלתתי לפתוח איגון שנקרא אירגון הנוער נגד שחיתות השילטון אני אשמח מאד לאנשים שרוצים להצתרף לאירגון. כל מי שרוצה מוזמן לשלוח לי דואר ל: [email protected] מקווה לשמוע ממכם בארי!
 
אני מסכים

וזה די גם מה שאני אמרתי. ואני גם מסכים אם מה שפיצקה אמר! אבל זה לא מספיק לדבר צריך לעשות עוד משהו חוץ מלהפגין ולכתוב לעיתון ואין לי עכשיו ממש מחשבה מה!
 
ורציתי להוסיף ש:

יש עוד המוון אנשים שמרביחים המון (והרבה יותר מידי): אנשים בחברת החשמל בבזק בבנקים בחברות הדלק בחברות הגז קבוצת עזריאלי ועוד המון המון דוגמאות כאלה!
 
למעלה