הנופש באילת בארגונו של גדי ביטון

הנופש באילת בארגונו של גדי ביטון

ביום ג´ נרשמו רוקדים רבים וביום ה´ נסגרה הרשימה - לא פלא שיש לכך ביקוש כה גדול. יצא לי להשתתף באחד הנופשים הללו של גדי "ראש אחר" ותאמינו לי זה היה אחלה, לאחר ההרקדה בבית דני שהסתיימה ב-1 בלילה או נכון יותר לומר בבוקר ליום המחרת נסענו לכיוון הפעילויות האין סופיות שארגן לנו גדי - חזרנו משם עייפים והיינו צריכים לקחת חופשה מהחופשה ובקיצור כדאי להתנסות למי שאף פעם לא יצא איתו לאילת. לצערי, לא אשתתף השנה אך אעשה כל מאמץ להיות נוכחת בנופש הבא. מי שנוסע וחוזר עם חוויות בבקשה לשתף אותנו כאן.

איה10

New member
ככל הידוע לי

גדי אינו משתתף בארגון "כרמיאל באילת". דבר נוסף שראיתי לתדהמתי הוא שהשנה לא צויין שחיים ועקנין משתתף בטיול, איך זה ייתכן? כל שנה הוא עשה את הטיול הרבה יותר שמח ויותר מעניין, מישהו אולי יודע מה קרה?

גדי

איה היקרה, האם ידוע לך שגדי מופיע בפלייר של כרמיאל באילת כ"יועץ האומנותי"? נשמע מוזר....

צליל ב

New member
לאיה ולתוף וצליל

כפי ששמעתי בבית דני, גדי החליט לארגן טיול מקסים שבוע לפני כרמיאל באילת (קרוב לוודאי שאני אסע עם אבא שלי). גדי לא יקח חלק ב"כרמיאל באילת" למרות שזה היה התכנון מהתחלה ולכן הוא מופיע בפלייר. אני אבדוק בדיוק אם זה נכון היום בהרקדה בבית דני. ערב נעים לכם.

למעלה