הנוקמים

• פותח הנושא alro
  • פורסם בתאריך

alro

New member
הנוקמים

ובכוונה הנוקמים ולא האוונג´רס זאת לדעתי הסדרה מבוססת קומיקס הכי גרועה שראיתי לצערי נאלצתי לצפות בה לראשונה היום מכיוון שחזרתי מוקדם והצטערתי על כל שנייה אף אחד מהאוונג´רס שאני מחבב לא היה שם - העלילה הועברה למין יקום קצת יותר עתידני- מעט מאוד מהאוונג´רס המקוריים היו שם - וטיאגרה מתנהגת ונראית כמו רוג מאקס מן אוולושין ותעזבו את זה שהם דחסו סיפור של שנתיים בערך לפרק אחד איום ונורא (והאנימציה מחורבנת)

ויאגרה

New member
כניראה זו הסיבה...

שהסידרה בוטלה אחרי מעט מאוד פרקים. ד"א, מי האוונג´רז שאתה מחבב?

alro

New member
gaint man

סתם כי יש משהו מגניב בכח שלו חוץ ממנו גם ביסט (כח מילואים) אנג´ליקה ג´ונס (הלא היא כוכב אש) וריק ג´ונס (הסייד קיק הכי שימושי ונטול כוחות שאני מכיר)

ויאגרה

New member
כמה הערות

1.אין יותר Giant-Man. הוא קורא לעצמו YellowJacket עכשיו (פעם נוספת. אם קראת את האנואל האחרון אתה בטח יודע למה). 2.קראתי רק הופעה אחת של ביסט באוונג´רז - שעשע אותי מאוד. 3.אהבתי את החלק של פיירסטאר בסידרה הנוכחית. גם את של Justice (בן הזוג והבעל לעתיד). 4.ריק ג´ונס הוא אחת מהדמויות האהובות עליי, בעיקר בגלל החלק שלו בקפטן מארוול של פיטר דויד (אחד הקומיקסים הכי מצחיקים של מארוול ובכלל). חוץ מזה, מאוד נהנתי מההופעה שלו באוונג´רז פוראבר (עם קאנג ואימורטוס). חוץ מזה, תמיד אהבתי באוונג´רז את איירון מן, Vision, ואת ת´ור (כשהוא מתרגז ונואם את נאומי הזעם שלו. גם את הבלאק פנת´ר אני אוהב (לא חלק מהקבוצה כרגע, אבל יצטרף בעתיד הקרוב).

alro

New member
ביסט

היה חבר מלא באוונג´רס בערך בתחילת שנות השמונים. לדעתי הוא עזב אותם כשאקס פקטור הוקמה. והוא עזב את האקס מן כשכל הוותיקים עזבו. למה giant man שינה את השם?

illustrator

New member
ביסט

היה חבר באוונג´רס בשנות ה-70. לאחר מכן היה שייך ל-New Defenders עם אנג´ל ואייס-מן (גם מחמשת האקס-מן הראשונים). אחרי שהם התפרקו, נמצאה ג´ין גריי בחיים וחמשת המקוריים חברו ליצור את אקס-פקטור.

ויאגרה

New member
תגובה

בשלב מסויים האנק פים התפצל לשניים (בגלל איזושהי תקרית שקשורה לקוסם זקן וטיפש), כשאחד מהם היה הג´יאנט מן שבו (קר, מחושב, שקול) והשני היה הילוג´אקט שבו (אמיץ, פזיז). הילוג´אקט הצליח ללכוד את הג´יאנט מן במטרה להישתלט לו על החיים או משהו כזה. בשלב מסויים השניים התחילו לסבול מכאבי ראש ומשאר מיחושים, ועל מנת לחיות, גילה ילוג´אקט שיש עוד אחד כמוהו. השניים אוחדו פעם נוספת לאחד, ששינה את שמו לילוג´אקט על מנת להתמודד עם הבעיות שהיו לו עם הזהות הזו בעבר.

למעלה