- הנושא החם -

עכשיו חוגגים מאה שנה להולדתו

כתבו עליו בבלוגיות אחרות אבל תפוז לא חזק בתרבות. גם אם הוא יהיה בנושא החם, אני לא מאמינה שייכתבו יותר משניים- שלושה פוסטים בנושא.

Bezalel P

New member
אז יכול להיות שאפשר יהיה לקדם משהו

רשומה ספציפית בנושא. אבל אני לא חושב שזה מתאים להיות נושא חם.

התחלתי לכתוב משהו עליו, אבל החום

מוחק לי את המוח, נראה מה יצא מזה, אם בכלל.

Bezalel P

New member
תסמונת מוכרת לעונה זו של השנה

אני ממליץ לקחת כד גדול, למלא אותו במים קרים, קוביות קרח ופלחי לימון - חצי מהכמות להעביר לשקית אטומה ולשים על הראש, ואת השאר לשתות. עושה פלאים.

:)

40 שנה לפטירת לאה גולדברג - כן 100 שנה להולדת נתן אלתרמן - לא מילא, רשומה כזו שאתה מכוון אליה, אחת כזו מצויינת, נמצאת ערוכה ומוכנה בבלוג של טליונת 1. תודה רבה. קול המילים.

מן העובדה הפשוטה

שהשבוע צויין 100 שנים להולדתו של המשורר הלאומי שלנו. אני חושבת שזה מספיק חשוב. גם אני שמתי לב שלא כותבים עליו כרגע, והאמת היא שבכל יום חיפשתי האם השתנה הנושא החם והאם אלתרמן עומד לקבל איזשהו מקום צנוע בתפוז שלנו. ואין. חשבתי להציע את אלתרמן כנושא חם ואולי בשל כך זה יעודד את הכותבים לכתוב בנושא. באופן אישי אני עדיין מתלבטת ולא החלטתי האם אכתוב בנושא אבל מאוד הייתי מעוניינת לקרוא. מן צמא שכזה. אבל בסדר, זו היתה רק הצעה. תודה, קול המילים.

פנומן 72

New member
המשורר הלאומי הוא לא במקרה חיים נחמן ביאליק ?

עם כל הכבוד לאלתרמן, ויש כבוד ....

אם אתה ממש

מתקטנן, אז כן. ואם יש לך רק מקום אחד בשביל משורר לאומי, אז גם כן. אבל באמת לא אני קבעתי שגם אלתרמן הוא משורר לאומי, כי אם רבים וטובים ממני ויודעי דבר. יש כאלה שיחלקו עלי, ויש כאלה שעליך. לטעמי גם אלתרמן הוא המשורר הלאומי שלנו, עם כל הכבוד לביאליק, ויש כבוד.... קול המילים.

אני?

אבל אני קראתי אצלך לפני שבאתי לכאן להציע את אלתרמן כנושא חם. תסתכלי בשרשור למעלה. - אני הצעתי את אלתרמן כנושא חם. בצלאל כתב בתגובה שהוא לא חושב שזה מתאים להיות נושא חם, אבל יכול להיות שאפשר יהיה לקדם רשומה ספציפית בנושא. אני השבתי לו והצעתי את הפוסט שלך - וזה עוד לפני התגובה שלך. בצלאל לא בחר באלתרמן כנושא חם, לא בך, ולא בפוסט שלך, הוא אבל כן בחר להשאיר אייקון של צחוק לבדיחה.. כנראה שזה מה שהוא חושב בגדול על הנושא הזה. וכנראה ש, זה מה יש.

wranger

New member
בצלאל לא אחראי לקידומים

(להבהרה: לא קראתי את הפוסט הרלוונטי) בצלאל יכול להעביר חומרים לעורכי התוכן, אבל הוא לא "בוחר פוסטים". ואיפה, אגב, הוא השאיר אייקון של צחוק לבדיחה בנוגע לאלתרמן? אשמח לקישור, כי לא תמצאי.

פעם אחרונה ודי

כי אני קצרה בסבלנות לאנשים שיש להם ליקוי בהבנת הנקרא ועוד יותר באנשים שמעוותים את מה שאמרתי. וגם כי לכל שרשור יש סוף והסוף כבר היה. ככה, הצעתי בשרשור הזה את אלתרמן כנושא חם. בצלאל אפילו לא ידע למה, שזה נון מבחינתו, אבל נעבור הלאה, הר הקסמים ואני הסברנו לו "למה" - התגובה שלו היתה שהנושא לא ראוי להיות הנושא החם אבל אולי רשומה ספציפית בנושא, יכול להיות. הצעתי לו אחת מעניינת. ההמשך היה שהוא לא בחר בנושא בבלוגרית או בפוסט ופשוט בחר לפרוש מהשרשור, מה שהפך את השרשור בנושא ללא רציני והזמין מקום לבדיחות בנושא הנושא החם ונעיצות. אבל, הוא לא שכח להגיע בסופו השרשור ולהשאיר אייקון צוחק משלו. "לא כתבתי" שהוא השאיר אייקון של צחוק לבדיחה בנוגע לאלתרמן - ואני לא יודעת מאיפה הבאת את זה. כי בדיחה על אלתרמן בכלל לא היתה. הנה, קרא שנית והפעם נסה בלי לעוות: "בצלאל לא בחר באלתרמן כנושא חם, לא בך, ולא בפוסט שלך, הוא אבל כן בחר להשאיר אייקון של צחוק לבדיחה.." - רואה? בדיחה. ולא בדיחה על אלתרמן. - ואם אתה רוצה לראות את האייקון הצוחק על בדיחה, (שזה מה שהפך להיות השרשור הזה לצערי) קבל אותו בתחתית השרשור. אני חוזרת: תחתית השרשור. תגובה אחרונה. - אני דווקא מצאתי אותו ודי בקלות. אה, וזה שבצלאל לא אחראי לקידומים, לך ספר לסבתא. סלמא'ת!

wranger

New member
אני לא מבין מה הבעיה עם האייקון הצוחק

אם זה לא בנוגע לאלתרמן, אלא בקשר לנושא אחר, אז למה מפריע לך שזה מצחיק אותו? אבל טוב, אמרת שפעם אחרונה ודי, אז כנראה שאלתי את האוויר הריק. אני פשוט אשב כאן בחושך עם הליקוי שלי ואספר לסבתי המנוחה שבצלאל לא אחראי לקידומים.

Ronit FL

New member
הצעה לנושא החם../images/Emo249.gif

כל בלוגר שיש לו יומולדת יקבל באותו היום את הזכות להיות -הנושא החם-. קודם כל, ינעצו אותו. חזק חזק. שיהנה! בנוסף, אפשר יהיה לכתוב עליו שירים, סיפורים. להפיץ עליו שמועות (נכונות). לטקבק אותו בפראות (לדוגמה: אלתרמן, תעשה לי ילד!). ואפשר גם לאחל לו יום הולדת שמח ולהפריח עבורו בלונים צבעוניים. בתור מתנה, הוא יזכה לביול אחת מרשומותיו לפי רצונו. הדובדבן יהיה שבאותו היום בצלאל וורנג'ר יהיו נחמדים אליו (בכל אופן, ינעצו אותו חזק חזק).

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם ה"ינעצו אותו חזק" מתאים יותר לפורום "נוער גאה"... קרעעעעעעת אותי...

wranger

New member
../images/Emo6.gif

את מציעה את זה כי יש לך יום הולדת בקרוב?

למעלה