פעם אחרונה ודי
כי אני קצרה בסבלנות לאנשים שיש להם ליקוי בהבנת הנקרא ועוד יותר באנשים שמעוותים את מה שאמרתי. וגם כי לכל שרשור יש סוף והסוף כבר היה. ככה, הצעתי בשרשור הזה את אלתרמן כנושא חם. בצלאל אפילו לא ידע למה, שזה נון מבחינתו, אבל נעבור הלאה, הר הקסמים ואני הסברנו לו "למה" - התגובה שלו היתה שהנושא לא ראוי להיות הנושא החם אבל אולי רשומה ספציפית בנושא, יכול להיות. הצעתי לו אחת מעניינת. ההמשך היה שהוא לא בחר בנושא בבלוגרית או בפוסט ופשוט בחר לפרוש מהשרשור, מה שהפך את השרשור בנושא ללא רציני והזמין מקום לבדיחות בנושא הנושא החם ונעיצות. אבל, הוא לא שכח להגיע בסופו השרשור ולהשאיר אייקון צוחק משלו. "לא כתבתי" שהוא השאיר אייקון של צחוק לבדיחה בנוגע לאלתרמן - ואני לא יודעת מאיפה הבאת את זה. כי בדיחה על אלתרמן בכלל לא היתה. הנה, קרא שנית והפעם נסה בלי לעוות: "בצלאל לא בחר באלתרמן כנושא חם, לא בך, ולא בפוסט שלך, הוא אבל כן בחר להשאיר אייקון של צחוק לבדיחה.." - רואה? בדיחה. ולא בדיחה על אלתרמן. - ואם אתה רוצה לראות את האייקון הצוחק על בדיחה, (שזה מה שהפך להיות השרשור הזה לצערי) קבל אותו בתחתית השרשור. אני חוזרת: תחתית השרשור. תגובה אחרונה. - אני דווקא מצאתי אותו ודי בקלות. אה, וזה שבצלאל לא אחראי לקידומים, לך ספר לסבתא. סלמא'ת!