הנושא השבועי (4) - עשייה

הנושא השבועי (4) - עשייה

בוקר טוב חברים, הנושא של השבוע הוא - עשייה. שזהו אחד הנושאים הכי גדולים כי בלי עשייה מעשית בפועל - אי-אפשר לחולל שינוי. מתוך המאמר על העשייה: "תוצאותיה המיידיות של העשייה הן תחושת קלילות ושחרור אנרגיות מבוזבזות שהוצאנו לחינם על מחשבות ודיבורים ותהיות והרהורים על. דיברתי על כך באריכות במאמר על גזלני האנרגיות. מעבר לכך, כשסיימנו לעשות, הדברים התבצעו, ובמקרים רבים מנענו מעצמנו אי-נעימויות, תחושות אשמה, תסכול ועוד. ויש גם את התוצאות המרוחקות יותר, האפקט של העשייה שאיננו מודעים לו בזמן הביצוע של הדברים. לא ניתן לצפות מראש לאן תוביל העשייה, את מי נפגוש בדרכנו, ומה הוא יביא לתוך חיינו. האפקט שלה, מגיע אלינו כמתנות קטנות מהיקום, ציוני דרך קטנים המסמנים לנו שאנו בדרך הנכונה." מזמינה אתכם לקרוא את כל המאמר ולשתף את כולנו במשימות העשייה שלכם להשבוע (יש שרשור נפרד) וגם לשתף אותנו איך היה לכם לקרוא את המאמר ומה עבר / עובר לכם בראש לגביו. שבוע טוב,

היה מעולה -

בעיקר שלושה ימים של חופש בשבילי שזה ממש מצרך נדיר. גולת הכותרת של הפסטיבל היתה הסדנא בתקשורת מקרבת שמאוד מאוד נהניתי ממנה וגם אנשים אחרים נהנו. מעבר לכך השתתפתי בכמה סדנאות אחרות ובעיקר נחתי ונהניתי מהים, החופש והחברה. היו גם דברים פחות יפים, נוכחתי לכמה מקומות בתוכי שהיו לי לא פשוטים, אבל בסך הכל היתה באמת חוויה טובה.

BellA עלמה

New member
אכן לא תמיד פשוט להיות שם

אבל כלכך מהנה שזה שווה גם את הקושי (בכל זאת סגול ה3\4 שלי)

Gali112

New member
העשיה שלי השבוע

השבוע אני יכולה להתגאות בעשיה משמעותית הצלחתי לבצע פרוייקט שלפני בדיוק שבוע נראה לי בלתי אפשרי לחלוטין -הגשת מועמדות למלגה של קרן אמריקאית שלא האמנתי שאני יכולה לכתוב ולסיים בזמן עבדתי קשה כולל לילות והצלחתי להפיק מסמך שהמנחה שלי אמרה שהוא "די טוב", פניתי לממליצים בחשש רב ובאופן מפתיע כולם נענו במהירות עד כדי כך שיש לי אפילו עודף בהמלצות אז אם הכל ילך טוב בשבוע הבא אני אשלים את הכתיבה ואשלח את כל החומר-הסיכויים לזכות במלגה קטנים אבל מבחינתי פרצתי איזשהו מחסום

Gali112

New member
ובעקבות זאת בכל זאת בעיה

אני לא מצליחה לגייס מוטיבציה ורצון לעשיה בתחום הטיפוח האישי - אני ממש מזניחה ואפילו העירו לי על זה (אנשים שאני מעריכה לא סתם הצקות) ואני גם מרגישה רע עם זה פיסית ובכל זאת לא מצליחה להביא את עצמי לעשיה בתחום הזה- ממש לא בא לי אבל אני ממש חייבת- אז מה עושים?

אנילה1

New member
Gali112 בעניין הטיפוח.

אני לא יודעת עד כמה את מעוניינת להיות מטופחת. נניח שיספיק לך מינימום טיפוח. דבר ראשון תספורת טובה שתהלום אותך ותתן לך מראה רענן ושגם יהיה קל לתחזק אותה עד התספורת הבאה. איפור: אם את משתמשת בשפתון, כדאי שהוא יהיה מהבהירים טיבעיים. מאותו שפתון אפשר למשוח קצת על הלחיים לסומק קליל, ומעט בקצה השמאלי והימיני של העפעפים. זה נותן תחושה של חיות לפנים. לגבי בגדים אני מעדיפה בגדים קלסיים, מחוייטים מעט. היום אופנתי שחור לבן. חולצה לבנה עם מכנסים שחורים או חצאית שחורה יעשו את העבודה של להיות מעודכנת. גם ג'ינס הולך.

למעלה