הנושא השבועי

הנושא השבועי../images/Emo79.gif../images/Emo223.gif

הנה נפתחת לה פינה חדשה שבה בכל שבוע נתמקד בנושא מסויים ואתם צריכים להביא שירים שקשורים אליו [ד"א הצעות לשם נורמלי לפינה יתקבלו בברכה] המטרה היא לא לעשות רשימות מפוצצות בשירים אלא להתמקד יותר בלמה בחרתם את השירים. ועדיף גם שתתנו קישורים לקליפים/הופעות וכד' [קישור ליוטיוב מצורף בסוף]
so here we go... והנושא שנבחר להפעם הוא.......: קאברים
מריאנה ובריטני, לאלפי הגירסאות שיש לmassage in a bottle", לכל השטויות של ניו פאונד גלורי. שירים שמפורסמים יותר וכאלה שלא.. מהם הקאברים הכי טובים שיצא לכם לשמוע?

Rose131

New member
מעולה:)

ישלי כמה וכמה רעיונות בראש אבל אני לא רוצה להיות תקועה על המחשב כי יש פה גם עוד אנשים שאולי רוצים אז אענה על זה כשאחזור הביתה.

Rose131

New member
אוקי,

כמו שכבר אמרו, הקאבר של לאקונה קויל לאנג'וי דה סיילנס פשוט מדהים. ואני חייבת לציין שגם הקאבר של נו יוז פור א ניים של אנג'וי דה סיילנס חביב ביותר ומשעשע. מה שלא אהבתי בכלל, זה הקאבר של HIM לשיר הזה. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? זה יצא מזעזע ביותר, ואני לא נוהגת להגיד את זה על HIM.
רוקסן של דה פוליס- בסרט מולאן רוז' עושים לו קאבר ממש מדהים ומרגש לדעתי, ולוקחים את כל העוצמה של השיר לרמה אחרת. פו"ב גם עשו לו קאבר, יותר קצבי והרבה פחות דרמטי ממה שיש במולאן רוז' אבל גם הוא ממש חביב
Umbrella! דבר ראשון, חוץ מהקטע עם הראפ בהתחלה, זה שיר יפה! אבל הקאברים שלו פשוט שולטים- ביפי קלירו, ונילה סקיי, ג'רארד[בערך
] ועוד כמה שאני פשוטלא זוכרת אבל יש לי על המחשב בבית של אמא. בקיצור, שולט!
Baby one more time- גם הקאבר של צ'ילדרן אוף בודום וגם של BFS פשוט שולטים וזה באמת שיר יפה כשלוקחים אותו לכיוון שונה
London bridge שמבוצע ע"י בולינג פור סופ. אני צריכה להוסיף?
Wicked Game- אחד השירים הגאוניים שHIM נוהגים לבצע וגם שמו אותו בשני ביצועים שונים בשני הדיסקים הראשונים של הלהקה. שמעתי את השיר המקורי וHIM כ"כ לוקחים אותו לרמה אחרת.
אם כבר, Don't Fear The Reaper, שבמקור הוא שיר משעמם ומרדים, פשוט מבוצע מדהים ע"י HIM[חהחהחחהחה זה חרוז.
] ועוד איזה אחת שאני לא זוכרת איך קוראים להXD אבל זה באמת ביצוע מדהים, השילוב של וילה ושל ההיא והקול בס שלו והקול הגבוה שלה. פשוט
New Noise+Maybe Memories- למי מכם שראה את הדויוידי Berth של דה יוזד, כשהם חוזרים להדרן לשיר את Maybe memories באמצע השיר הם עושים תפנית ושרים משהו כמו דקה אחת מnew noise של להקה שקוראים לה.. אמ.. refused אם אני לא טועה. השילוב הזה פשוט מעולה והקול של ברט מושלם לזה. השילוב ביחד עם הביצוע והקטע שהכל בלייב ולא ערוך פשוט מושלם.
All I want for christmas- שיר שבמקור הוא של מריה קארי, שמבוצע ע"י MCR. עכשיו, שמעתי גם את המקור ובתכלס זה שיר די חביב אבל MCR עושים ממנו משהו שונה ואני ממש אוהבת את הביצוע הזה. טוב, אני אעצור כאן כי אני כבר מתה לישון. אין לי פה את האייטיונס ואני בטוחה ששכחתי מלא דברים שחשבתי עליהם, אבל בכל מקרה, זהו
אם אזכר במשהו משמעותי אחזור לפהXD

:0 אול אי ואנט פור כריסמס../images/Emo223.gif

זה של מריה קארי?! XDD בחיים לא הייתי מנחשת וויקד גיימ בהחלט ביצוע יפה

PATD

New member
וואו יש המון!

round here במקור של counting crows, קאבר של פאניק! אט דה דיסקו
slow motion במקור של third eye blind גם קאבר של פאניק
message in a bottle כמובן, קאבר של 30סטמ ויש עוד קאבר ממש יפה שTAI עשו לשיר שנקרא creep [לא של רדיוהד!] שכחתי איך קוראים ללהקה
ואין אותו ביוטיוב...

CitizenErased

New member
יש הרבה קאברים טובים אבל...

יש מאט מאוד קאברים שבאמת מתעלים על המקור וכאלה שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו - Rage Against the Machine - Maggie's Farm (קאבר של בוב דילן, גם המקור מקסים בכל מקרה) Jeff Buckley - Hallelujah (לא זוכרת מי שר את המקור, אני רק יודעת שליאונרד כהן כתב את השיר וגם לו יש גרסה.. ובכל מקרה, של ג'ף הכי מוצלחת) Johnny Cash - Hurt (קאבר של NIN. המקור מצויין אבל החידוש מרגש עד דמעות בעיקר כשזה היה באלבום האחרון שלו לפני שהוא נפטר
) Travis - Baby One More Time (קאבר של בריטני ספירס... חולה על זה חח)

Chemical Venom

New member
יש מלא..

האחרון שממש התלהבתי ממנו זה קאבר לבוב דילן נראה לי לשיר All Along The Watchtower הלהקה BT4 עשו לו קאבר BT4 - - All Along The Watchtower עוד קאבר שאהבתי זה של ניו פאונד גלורי הם עשו קאבר לIRIS של הגו גו דולס גם הקאבר של מיוז ל האוס אוף דה רייזינג סאן לשיר של האנימל. הלהקה סונטה ארקטיקה עשו קאבר מעולה לשיר FADE THE BLACK של מאטליקה וכרגע לא עולה לי עוד..אבל יש לי מלא מלא קאברים יפים...

MyUsedRomance

New member
אוקיי,../images/Emo135.gif

אני אישית מאוד אהבתי את הקאבר לג'ק דה ריפר של מוריסיי על ידי מיי כמיקל רומנס
הוא שונה לחלוטין מהמקורי הרגוע והזורם, הקאבר הוא יותר אגריסיבי ומלווה בצעקות שאני אישית מאוד אוהבת. עוד קאברים שאהבתי הם שניהם של אמברלה
: אחד בידי ונילה סקיי שלמרות שזה בדיחה הקצב הוא די טוב
והשני הוא של ביפי קליירו שממש התאהבתי בשיר הזה אחרי ששמעתי את הגירסא שלהם
אמברלה-ביפי קליירו http://www.youtube.com/watch?v=OGkYpxT4f08 אמברלה-ונילה סקיי
http://youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U ג'ק דה ריפר-מיי כמיקל רומנס http://youtube.com/watch?v=ORFPLgRKJns

Djerry

New member

FallOutGirl

New member
הגרסה הזאת לוואנדרוול ענקית../images/Emo223.gif

ואני אומרת את זה בתור אחת שחרשה על השיר כל כך הרבה שאני כבר לא מסוגלת לשמוע אותו יותר אבל הם עשו את זה כל כך מדהים!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנכון!!

אני כלכך אוהבת את הגרסא הזאתי
אפשר לומר אפילו שיותר מהמקורי חחח

ReaLostprophet

New member
לוסטפרופטס

עושים את cry me ar river הרבה יותר טוב! שנאתי את הגרסה של ג'סטין טימברלייק [השיר המקורי].

למעלה