אוקי,
כמו שכבר אמרו, הקאבר של לאקונה קויל לאנג'וי דה סיילנס פשוט מדהים. ואני חייבת לציין שגם הקאבר של נו יוז פור א ניים של אנג'וי דה סיילנס חביב ביותר ומשעשע. מה שלא אהבתי
בכלל, זה הקאבר של HIM לשיר הזה. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? זה יצא מזעזע ביותר, ואני לא נוהגת להגיד את זה על HIM.
רוקסן של דה פוליס- בסרט מולאן רוז' עושים לו קאבר ממש מדהים ומרגש לדעתי, ולוקחים את כל העוצמה של השיר לרמה אחרת. פו"ב גם עשו לו קאבר, יותר קצבי והרבה פחות דרמטי ממה שיש במולאן רוז' אבל גם הוא ממש חביב
Umbrella! דבר ראשון, חוץ מהקטע עם הראפ בהתחלה, זה שיר יפה! אבל הקאברים שלו פשוט שולטים- ביפי קלירו, ונילה סקיי, ג'רארד[בערך
] ועוד כמה שאני פשוטלא זוכרת אבל יש לי על המחשב בבית של אמא. בקיצור, שולט!
Baby one more time- גם הקאבר של צ'ילדרן אוף בודום וגם של BFS פשוט שולטים וזה באמת שיר יפה כשלוקחים אותו לכיוון שונה
London bridge שמבוצע ע"י בולינג פור סופ. אני צריכה להוסיף?
Wicked Game- אחד השירים הגאוניים שHIM נוהגים לבצע וגם שמו אותו בשני ביצועים שונים בשני הדיסקים הראשונים של הלהקה. שמעתי את השיר המקורי וHIM כ"כ לוקחים אותו לרמה אחרת.
אם כבר, Don't Fear The Reaper, שבמקור הוא שיר משעמם ומרדים, פשוט מבוצע מדהים ע"י HIM[חהחהחחהחה זה חרוז.
] ועוד איזה אחת שאני לא זוכרת איך קוראים להXD אבל זה באמת ביצוע מדהים, השילוב של וילה ושל ההיא והקול בס שלו והקול הגבוה שלה. פשוט
New Noise+Maybe Memories- למי מכם שראה את הדויוידי Berth של דה יוזד, כשהם חוזרים להדרן לשיר את Maybe memories באמצע השיר הם עושים תפנית ושרים משהו כמו דקה אחת מnew noise של להקה שקוראים לה.. אמ.. refused אם אני לא טועה. השילוב הזה פשוט מעולה והקול של ברט מושלם לזה. השילוב ביחד עם הביצוע והקטע שהכל בלייב ולא ערוך פשוט מושלם.
All I want for christmas- שיר שבמקור הוא של מריה קארי, שמבוצע ע"י MCR. עכשיו, שמעתי גם את המקור ובתכלס זה שיר די חביב אבל MCR עושים ממנו משהו שונה ואני ממש אוהבת את הביצוע הזה. טוב, אני אעצור כאן כי אני כבר מתה לישון. אין לי פה את האייטיונס ואני בטוחה ששכחתי מלא דברים שחשבתי עליהם, אבל בכל מקרה, זהו
אם אזכר במשהו משמעותי אחזור לפהXD