~הנושא השבועי~!!

~הנושא השבועי~!!../images/Emo79.gif../images/Emo223.gif

[אין לאף אחד שם נורמלי להציע לפינה? :( ]
בפינה זאת נתמקד כל שבוע בנושא מסויים ואתם צריכים להביא שירים שקשורים אליו המטרה היא לא לעשות רשימות מפוצצות בשירים אלא להתמקד יותר בלמה בחרתם את השירים. ועדיף גם שתתנו קישורים לקליפים/הופעות וכד'.. והנושא השבועי הוא..: כל האמריקאים הדחויים! [לא הלהקה] בעקבות דיונים שהיו פה לא ממזמן על זה שרבים היו רוצים את הערוץ האמריקאי הנה הזדמנות להכיר קצת אינדי אמריקאי ולהקות אמריקאיות שונות שלא מגיעות לMTV/MTV2 שלנו.. =]

Rose131

New member
../images/Emo3.gif

Relient K.
רוב הזמן הליריקה שלהם די יפה ועמוקה[טווב, אולי חוץ מmay the horse be with you
], ואני ממש אוהבת את הקצב שלהם
אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת, שאני חושבת שנכנס גם לטופ10 שירים שלי בכלליות זה Be My Escape והמילים שלו פשוט מדהימות.
American Hi-Fi.
כי גם הם חביבים ביותר גם מבחינת הקצב וגם מבחינת הליריקה
ושמעו את I'm A Fool
No Use for a Name.
למרות שהקול של הסולן נוטה לעצבן אותי לפעמים, בעיקר באלבומים הישנים יותר, יש להם שירים שהם פשוט וואו מבחינת הליריקה ומבחינת המוזיקה ופשוט וואו כאלה. השיר שלהם שאני הכי אוהבת שנכנס לטופ10 שלי והוא מממממממממממממש מומלץ ומדהים- Let Me Down. וגם Room 19 ממש ממש יפה
Sugarcult!
כאילו, אם לא הם אז מי
הם פשוט להקה פוצקית כזאת. ואמ. יש להם חלק די גדול בפתיחת הקומונה שהביאה לפתיחת הפורום, אז כזה...
השיר האהוב עלי שלהם שהוא פשוט.. כיפיXD זה Champagne
Mest.
אוקי, הכרתי אותם רק כי הסולן היה חבר טוב של בנג'י מג"ש ואז חברה אמרה לי עליהם ואז שמעתי את jaded רק בשביל לשמוע את בנג'י שר חלק קטנטן בשיר וממש אהבתי אז שמעתי עוד ועוד והם ממש חמודים
Hidden in Plain View
. תכלס אני בכלל לא בטוחה אם הםאמריקאים
קיצור, זאת להקה ממש חביבה ואני ממש אוהבת את Bleed For You שהוא כזה מקפיץ ויפה ומרגש. ארמ. כן. זה כל מה שעולה לי לראש.

SainTonix

New member
מסט מעולים, עכשיו יש לסולן להקה חדשה .. בקרוב

הם יוציאו אלבום או משהו.. קוראים להם A Permanent Holiday

../images/Emo210.gifחחח אני מכירה את כל הלהקות האלה../images/Emo12.gif

[מה שבד"כ לא קורה בפורום הזה]

בליד פור יו../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

חח ודווקא את Champagne בחרת? יש להם יותר נחמדים...

new art riot

New member
america, your belly is too big

אין לי הרבה מה להציע: The Decemberists - אני לא בטוחה אם הם כן היו בערוץ או לא... אבל הם סבבה ואמריקאים. Blonde Redhead - טוב, הם די אמריקאים... פחות או יותר.. misery is a butterfly זה אלבום מומלץ,והם גם היו בארץ. Ben Folds Five - לא פועלים יותר, אבל מי שאוהב פסנתר יאהב אותם. Ween - הם הזויים, אהבתי את האלבומים Chocolate & Cheese ו-Quebec. ככה כותבים קוובק? ויש את אלה שהערוץ אוהב כמו אינטרפול, ווייט סטרייפס, הסטרוקס, ברייט אייז, הקילרס וכל החברים שלא רלוונטים לדיון אבל אני אזכיר אותם בכל זאת

כמה בינתיים..../images/Emo223.gif

אחר כך אני אחשוב על עוד.. Armor For Sleep - למי שעדיין לא מכיר אותם הם להקת פופ-פאנק-אימו שכזה ממש מוכשרת. יצא להם אלבום חדש לפני כמה ימים, משמיעה ראשונה הוא לא משהו אבל יש בו כמה שירים מפתיעים ובאלבומים הקודמים שלהם יש לכל אחד נושא.. למשל What To Do When You Are Dead מדבר על מכל מיני מצבים של בן אדם שהוא מת.. שיר ממש מקסים זה The Truth About Heaven. Saliva - אני די בטוחה שהמלצתי עליהם בעבר אבל בכל מקרה להקת חובה לאוהבי רוק רגיל שכזה שירים מומלצים: Rest in Pieces, Survival Of The Sickest, 800 The Get Up Kids - טוב גיליתי שיש אנשים שמכירים אותם אבל למי שלא: How Long is Too Long , Like A Man Possessed The Ataris - אני חושבת שהם אמריקאיים.. טוב אז זאת להקה שלא סגורה על עצמה ממש, פעם הם היו להקת פאנק [הם גם הוציאו דיסק משותף עם יוסלס אי-די] אבל אחר כך הם הפכו לסוג של אימו.. בכל מקרה הם מומלצים.. השיר האחרון שלהם שהתאהבתי בו הוא: And We All Become Like Smoke כמה להקות שהופיעו טיפה בערוץ אבל אולי לא שמתם לב אליהם: Kill Hannah hundred reasons

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאין לי כוח לחפור..

אז בקטנה. Cartel (מי ששם לב הם היו בTRL שבוע שעבר) Atreyu (גם בערוץ.. נחרשו לפני איזה שנה וגם מידי פעם בRIOT) Fout Letter Lie LoveHateHero Before Their Eyes Blindside

GD ROCKS

New member
טוב

מזה אין לי כוח לחפור על כל להקה אז תחייו עם זה.
Bayside- ממ תשמעו את Sirens And Condolences למרות שבכלל אני מאוהבת בכל הדיסקים. הם פשוט ממכרים.
Circa Survive
Against Me!
Thursday קיצור אין לי כוח.

הו Thursday../images/Emo223.gif

הייתה תקופה שחרשו על "סופרים 5-4-3-2-1" מלא בערוץ שיר טוב אבל הדיסקים הישנים שלהם יותר טובים

elknetld2kil

New member
להקה מדהימה

יש להם כמה שירים ממש מצמררים כמו: Understanding In A Carcrash - שיר שמתאר בצורה מפחידה תאונת דרכים עם כל מה שמסביב - הבלאגן, החלונות השבורים וכל החיים שנאבדו... אחד השירים האהובים עליי בכל הזמנים. Cross Out The Eyes - שיר ממש חזק עם משמעות מאוד מעניינת (לעבור לצד השני של המוות...) i Am The Killer - עוד שיר חזק שג'ף כתב על מקרה שבו הוא הרג מישהו מתוך הגנה עצמית. At This Velocity - עוד שיר על תאונות, הפעם על מטוס (תראו את הקליפ כדי להבין יותר טוב). Porcelain - שיר מהדיסק הראשון שמדבר על התאבדות של חבר של הלהקה. חוץ מפורצלן ןIATK, יש לכל השירים קליפים. חבל רק ההלייבל שלהם אף פעם לא השקיעו בהם מאמץ, וזה פגע בהם מאוד.

ואוו../images/Emo223.gif

אני מכירה את רוב השירים שרשמת, לפחות אני מזהה אותם לפי השם אבל אף פעם לא התעמקתי כל כך בליריקה שלהם.. אני בהחלט הולכת לחפור על זה קצת לא ידעתי שיש להם היסטוריה כזאת מעניינת ואנדרסטנדינג זה פשוט קלאסיקה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifWTF?! נעלמו לי השירים שלהם מהמחשב?!

זה כזה מוזר.. היו לי כמה שירים שלהם ואפילו שני קליפים ושיר לייב
קיצור אני חושבת שאני מכירה את רוב השירים שכתבת כאן והם ממש ממש מעולים
~חייבת למצוא את השירים האלה לאן הם ברחו לי~

elknetld2kil

New member
זה יישמע ממש מטורף, אבל...

השיר Boston היה חלק ענק בהחלטה שלי לעזוב את הבית ולעבור לגור קרוב למכללה.

Runt

New member
אני מקווה שזאת היתה

החלטה שאתה מרוצה ממנה
ודווקא לקח לי זמן להתלהב מבוסטון, אין כמו wasteland.

elknetld2kil

New member
אני לא יכול להיות מרוצה יותר

ובוסטון הוא אחד מהשירים האלה שחורשים עליהם מבלי לשים לב יותר מדי לליריקה אבל אז שקולטים את הסיפור מאחורה אז כל המשמעות של השיר משתנה (כמו קאסי של פלייליף)

למעלה