הנושא מיצה את עצמו

Stinky Pinky

New member
הנושא מיצה את עצמו

הבנתי לגמרי שאתם אבלים על מותו של ארי לוי ז"ל אבל עם כל הכבוד יש פה אנשים שלא הכירו אותו וזה די מעצבן שאתם שוטפים את הפורום בהספדים לזכרו וכו´ וכו´ הבנו שאתם אבלים עליו! ושלא תחשבו שזה כלל לא מעניין אותי. פשוט לא הכרתי את האיש ולכן אין לי מושג על מי אתם מדברים ובכל זאת אני מכבד את זכרו

hubk !!ֱ

New member
מה אכפת לך

יש לנו זכות לכתוב מה שאנחנו רוצים אבל יש גבולות אבל מה שאנחנו כותבים על אורי זה בסדר יש לנו זכות מה את רוצה באיתנו תעופי מפה מה את מתעצבנת במיהרות אז לא מתאים לך להיות פה פה מכבדים את אחד לשני ולא רבים כמוך הבנת אותי

Stinky Pinky

New member
תגובה

דבר ראשון ההודעה הזאת ברובה מתייחסת לציפור מטורלל שמרשה לעצמו בחוצפה לאיים להחרים את הפורום הזה בגלל שהמנהלות לא שמו תמונה של ארי לוי ז"ל אם הוא רוצה תמונה שלו בפורום אז שהוא ישים מה הוא מחכה שאחרים ישימו ודבר שני, תגובה לך... אני מבינה שאת מתאבלים על מותו אבל יש פה אנשים שלא הכירו אותו בכלל ומנסיפ לפתח נושא שיחה אחר אבל אתם לא מאפשרים להם! ואני דווקא כן, למרות שלא הכרתי בכלל את ארי לוי ז"ל שולחת לכם את תנחומיי על מותו

לא ביקשתי לשים תמונה של ארי לוי ז´ל

לצערי רב את קשת קליטה תקראי שוב את הודעות לא בקשתי לשים את תמונתו אלא הודעת רשמית השתתפות אבל במותו של ארי ז´ל.. אני מציע לך שתלמדי היטב לסגור את פיך שיורה לכל כיוונים..תודה

SLIM-SHADY

New member
למרות שאני לא מכיר אותו..

זה עצוב, הוא תרם רבות לשני העולמות, של לקוי השמיעה ושל השומעים, ועכשיו הוא איננו....

LordNor

New member
גם אני לא הכרתי את הבנאדם הזה....

ואני קורא את מה שאתם כותבים עליו... אפשר לומר שהוא תרם רבות.... ואני משתתף בצערו...

אדיר ב-י

New member
סטינקי פינקי

נכון קוראים לך אור ? אז אפשר לדעת קצת פרטים עליך או שיש לך אי סי קיו?

Stinky Pinky

New member
לאדיר!!!

קוראים לי אורי לא אור ולמה אתה רוצה פרטים עליי או את האיי סי קיו שלי??

למעלה