הנושא שלי הוא - חוסר תכנון סביבה בי

aural

New member
הנושא שלי הוא - חוסר תכנון סביבה בי

בגלל שפקידים ממשיכים לחשוב כמו פקידים (ראש קטן, אל תסבכו אותי בחשיבה יצירתית וכו') וגם פוליטיקאים כל דאגתם נתונה לבחירות הקרובות תוכנית שקשורה למתחם עומריה בירושלים והתחילה לרוץ לפני עשרים שנה אינה מתחשבת בכך שכל העיר השתנתה בתקופה הזאת, גם הגישה התכנונית השתנתה, ורק תוכנית הכבישים בכניסה לשכונת מושבה גרמנית לא השתנתה. למה? - סתם. קיימת תוכנית להקים מערך כבישים חדש בכניסה למושבה הגרמנית בירושלים. מערכת הכבישים המגאלומאנית מתוכננת להיסלל במתחם עומרייה שבמקור הוא שמורת טבע קטנה שהרשויות הזניחו ובמקום לנקות ולטפח, איפשרו לכל חפץ לזהם ולהיפטר מהאשפה הפרטית שלו. עכשו אחרי שכל הועדות הסתיימו בכשלוננו להתנגד לתוכנית הטפשית, המיותרת והיקרה להחריד העיריה עומדת להוציא לפועל את האסון התחבורתי/אקולוגי/תרבותי הזה. נודע לנו שתתקיים היוםבשעה 18:00 ישיבת מועצת העיר במטרה להוציא היתר בנייה לכבישי עומרייה. חשוב מאוד מאוד שכמה שיותר תושבים/אנשים שאכפת להם יגיעו היום לישיבה כדי להפגין נוכחות ,זהו מבחן הרצינות שלנו. יש לטלפן עוד היום לכמה שיותר חברי מועצה (להוציא ניר ברקת עימו נפגשנו)כדי להביא בפניהם את דאגותינו כשמטרתינו העיקרית לדחות את ההצבעה עד אשר תיבחן האלטרנטיבה. האם יש בפורום מישהו שהענין נוגע לליבו? - נא להעביר ההודעה הלאה.

מחזקת אותכם, שתצליחו! ../images/Emo88.gif

תפיסת התכנון בארץ (פרט לכמה מקומות בודדת, לא באזורים צפוצים) מיושנת מאוד, ללא שום קשר מה שקורה בעולם...מעצבן מאוד! תקווה היחידה, שיש אנשים, שאכפת להם, ולא מוכנים לקבל את הטפשות הפקידים, כמו מכת שמיים...בפורום הזה אפשר ליחד כוחות, כדי להצליח.

aural

New member
תודה אווה, חזרתי מהפגנת נוכחות של

תושבים שאכפת להם בישיבת מועצת העיריה - אתם לא תאמינו אם אספר לכם איך מצביעים על גורלנו וגורל הדורות הבאים בפורום הפוליטי של ירושלים. כמו שאומרים: אם זה לא היה אצלי גם אני הייתי צוחקת. הכל ענין של פוליטיקה ושל קואליציה מול אופוזיציה - משחק מכור. אבל אם הם רואים קהל - מיד התנהגותם משתנה. לא תאמינו למה דחו את ההצבעה על אישור תוכניות עבודה - בגלל משחק כדורסל שכולם רצו ללכת לראות בבית קיבלנו אורכה של עוד שבוע-שבועיים. אין לזה שום קשר עם תפישה תכנונית או עם תפישה בכלל.

אולי, בכל זאת...

הם לא יגידו, שהתנגדותכם השפיע עליהם...אם תמשיכו, הם יהיו חייבים לחשוב, וזה כבר התקדמות גדולה!

fireman

New member
במקום לעשות רעש

סתם....תעשו מעשים... גשו לוועדה לתכנון ובניה בירושלים ובגשו להגיש את התנגדותכם לתוכנית (במידה ולא עבר כבר הזמן האפשרי) סביר להניח שהרשות המקומית לא תקבל את ההתנגדות ועלכן עליכם לפנות לאחת מוועדות הערר המחוזיות לתכנון ובניה של משרד הפנים שהן יחידות עצמאיות ונפרדות מהוועדות המקומיות של העיריות את מוזמנת לפנות למיכל\אפרת בוועדת הערר המחוזית בירושלים אני מאמין שהן ישמחו להסביר מה הפרוצדורה...אגב, זה לא כרוך בתשלום כל עוד לא מדובר בערר לצורך תשלומי פיצויים 02-6235885

למעלה