הנזירה הצפה

רחלי בן

New member
הנזירה הצפה

שלום רציתי לדעת: א. מה זה מנזר הנזירה הצפה? מה רואים ואיך מגיעים? ב.מה זה פארק החלומות בבנגקוק? ראו קישור להמלצה של רימון טיולים תודה רחלי

קלוזו

New member
תראי....

כמו כל מעצמת תיירות בעולם גם בתאילנד יש אטרקציות שנועדו לתיירים שהם בד"כ מייצגים יוצר את טעמם של התיירים המערביים ולא את תאילנד ותושביה ממש והפרק הזה שציינת לפי התיאור יש בו דמויות מהאגדות של העולם המערבי...בשביל זה צריך לטוס עד תאילנד?
מנסיון... יום אינטנסיבי אחד מספיק לקראות את כל האטרקציות התיירותיו בבנקוק .

רחלי בן

New member
זה היופי של תאילנד

זה היופי של תאילנד, שיש בה באמת מהכל. גם מקום להיזרק, להכיר תרבות וליהנות מפינוקים מערבים. והכל באמת מתאים לכולם. כיוון שאני נוסעת עם שלושה ילדים בגילאים מאד שונים,(וכמובן גם בעל עם רצונות משלו), חשוב לנסות לקלוע לטעמם של כולם. הבעיה בתאילנד היא... שצריך לחזור ממנה!! רחלי

rosh33

New member
תגובה,

שלום לכולם, אני חדש פה... חזרתי לפני שנה מתאילנד וראיתי שאני יכול לנות פה על שאלות ולעזור אז הצתרפתי לפורום... ועכשיוו לתגובה, רחלי-לגבי הנזירה הצפה,הנזירה נמצאת לייד העיר קצ'אנבורי,כ-3 שעות מבנגקוק בערך, וכשמגיעים למקום,אז הנזירה ניכנסת למיים וצפה, לדעתי זה בזבוז זמן ומשעמם ביותר,פשוט רבע שעה של שיעמום... אני ינסה למצוא תמונה אחת שלה ואני יעלה אותה לפורום... אבל לא כדי לבזבז את הזמן אצל הנזירה... ככה אני חושב לפחות.

רחלי בן

New member
תודה

תודה לך אנו נהיה לפחות 3 ימים בקצ'נבורי, כך שאולי נרשה לעצנו להשתעמם בנושא זה, אבל תודה על הטיפ. יש עוד טיפ מעניין שאתה יכול לתת לנו? בעיקר על לינה נורמלית וזולה, תחבורה מעיר לעיר ועל אטרקציות מעניינות ולא שיגרתיות,(הינו לפני שנה בלי הילדים כך שפחות או יותר אנו יודעים על מה מדובר). תודה רחלי

dauu

New member
../images/Emo41.gifהנזירה../images/Emo41.gif

הנזירה עושה מדיטציה בתוך המים מעניין ומיוחד כי היא מצליחה לצוף גם בישיבה וזה לא בזבוז זמן !!!! בנוסף באותו איזור יש גם מקדש מיוחד על הגיבעה מקדש הנמר (ולא מקדש עם נמר) בנוסף ישנו בית קברות סיני מיוחד לכן שווה לבקר בפינה הזאת של קנצנאבורי

באיה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

מומלץ מאוד ליסוע לאזור זה ע"י שכירת אופנועים עצמאית ולא ע,י טיולים מאורגנים כי הדרך מאוד יפה ומעניינת. כיף לעצור בדרכים ולאכול מכל סוגי הפרות שמוכרים בדרכים. אפרופו אופנועים היזהרו שלא יעבדו עליכם.

למעלה