הנזק שעשתה לי היוגה

הנזק שעשתה לי היוגה

אני כבר כמה חודשים מאמינה שאני לא קיימת באמת, שכל העולם הזה זה אשליה ושהנשמה שלי כנראה הגיעה לעולם השקר הזה רק כדי לצאת ממנו ולא לחזור. אני לא מרגישה אמיתית בתוך הגוף שלי, בתוך המחשבות שלי. אין לי קיום. הכל לא קיים הכל אשליה. אני לא מסוגלת לחיות ככה יותר

לא נראה לי שהבנת נכון

ממליצה לך לדבר או לכתוב לדורית לובן מעמותת "יוגה של אהבה" לקצת ייעוץ רוחני www.yogaoflove.org

לקשמי

New member
לא ברור לי..

למה שלא תאמיני שאת לא קיימת באמת וכל זה? האם רק בגלל ששמעת ו/או קראת שהכל אשליה וכו'? אם כך, עזבי את הספרים וההרצאות וכו'. הקשיבי לעצמך. האם בתוכך את באמת מאמינה ש"את לא קיימת"? תיאוריה, ספרים והרצאות נועדו רק לספק השראה לתרגול. אין כאן כוונה שתאמיני באופן אוטומטי לכל מה שנאמר/נכתב. האמונה וההבנה צריכים לבוא דרך התרגול האישי שלך, ולא ממקום אחר. דרך חוויה ישירה. לפניי הפנו אותך ליועצת רוחנית. אני אומרת: לפני שאת פונה לעוד גורם חיצוני (שבמקרה כזה עשוי רק לבלבל אותך יותר), הקשיבי לעצמך ולקול הפנימי שלך. היועץ האמיתי נמצא בתוכך.

מסכימה ובכל זאת מדגישה

אם הקול הפנימי מבולבל, יש לפעמים צורך בייעוץ חיצוני, ומזל שיש בעולם אנשים שיכולים לייעץ לנו מבחוץ. חשבתי שנכון להפנות את סיגל דווקא למי שבאה מתוך היוגה, כדי שתוכל בכלים של היוגה "להחזיר אותה לעצמה". בכל מקרה בלי קשר לזהות היועץ הרוחני הכזה או אחר שהוזכר- בגדול, צריך לזכור שאנחנו לא לבד בעולם, ולפעמים הכון ויעיל לקבל הכוונה חיצונית- כמובן של עוד לא מצפים ממישהו אחר להוריד ממך את כל האחריות ולעשות החלטות בשבילך.

r a f a g a v

New member
צודקת!! אם היא רוצה עזרה...

לא ממש יעזור להפנותה לתוך עצמה!! לא ממש ברור לי, כיצד יכולה היוגה להיות לה כלי ייעוצי אבל מאמין, שאת יודעת ולכן הפניית אותה לייעוץ כזה

היוגה אינה רק שיטת תנועה

אלא גם פילוסופיה ודרך חיים, ודורית לובן היא אשה שאני סומכת עליה שתוכל לייעץ בחוכמה וברגישות ולסתור את ההבנות הלא "מועילות" שסיגל קיבלה מהיוגה, ולא מתוך סתירת דרך היוגה אלא מתוך הבנה עמוקה של היוגה עצמה, ולכן מצאתי לנכון להציע לה לפנות אליה.

r a f a g a v

New member
לא "גם" אלא "קודם כל דרך חיים"

ברור מאיליו והלוואי תזכה לעזרה!!

יוגי בר

New member
אמונה בך.

היי סיגל האמונה היחידה שאת צריכה להאמין בה היא בעצמך. יש לך את כל כוחות הגוף יש לך את כל תעצומות הנפש ביחד זה סופר כוח. תתחברי אליהם ותרגישי כמה את חזקה ואמיתית. חזקה ואמיתית כדי לעבור כל מכשול. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה