הנחה בגן פרטי

פנטהאוז

New member
הנחה בגן פרטי

האם מישהי שמעה על הנחות בגן פרטי למשפחות חד הוריות(במימון הרשות ולא של בעלת הגן)?,הנחות כפי שקיימות במעונות נעמת וויצו?. בוויצו ונעמת התשלום נקבע על פי מבחן ההכנסה=משכורת המחולקת למספר הנפשות בבית+1. התשלום בגן הפרטי של בתי די מתקרב לתשלום המקסימלי במעונות היום של נעמת\ויצו. אודה למשיבות

לא היה כשיהונתן היה בגן

ועם כל זה שכל הזמן מקצצים - קשה לי להאמין שנותנים היום סליחה שאני לא אשת בשורות. את צריכה לבחור בין הנחה לבין גן פרטי את צריכה לעשות את השיקולים בעד ונגד כשאני סוף סוף הגעתי לגן של המועצה (יענו, מגיע הנחות) הודיעו לי במועצה האזורית של הכפר שאין כאן רווחה, ושהם מסבסדים את הגנים, ולכן, אין הנחות, גם למי שמגיע. בתור חד הורית ללא הכנסה או קיצבה, שילמתי את מלוא ה- 500 ש"ח בחודש (היום זה 600 או 700) בהצלחה בכל מה שתבחרי העיקר שהילדה תמצא פינה חמה ואוהבת, כשהיא רחוק מאימא.

פנטהאוז

New member
תודה-אבל עידכון

במחוזותי-חיפה.באזורים המוגדרים כפרויקט שיקום שכונות,אין עלות לגנים.משפחה הרוצה לשלוח את הילד לגן אחר,פרטי,שלא באיזור המגורים,מקבלת זיכוי על שווי ההטבה שלא נוצלה.מדובר בחוק עירוני הנסתר מההורים ויש להילחם עליו,אף שקיים. על אותה פואנטה שאלתי את שאלתי.

לא יודעת על הנחות כאלו

אבל יודעת שיש עיריות שמפעילות למשל , משפחתונים פרטיים מטעמן , כולל הכשרת המטפלות , ומפנות לשם ילדים. אז אולי זה לפחות במחיר קבוע (ולא פרוע וחופשי לפי החלטת בעלי הגן
) זה תלוי בגיל הבת ובאיזור שאתן גרות. תנסי לברר גם בעיריה / רשות מקומית . בהצלחה וברוכה הבאה

למעלה