הנחה ב"עונות"?

רחלילי

New member
הנחה ב"עונות"?

לפני כמה ימים מישהי כאן דיברה על תיקונים בעונות שיהיו בחינם לחברות הפורום... מישהי זוכרת? איםפה ההודעהה זו?

רחלילי

New member
מסתבר שאין אמת בפרסום! של "עונות"!

אני עושה כעת שירות למישהי שקונה בחנות של עונות. היא עשתה שם קניה של 1000 שח אחרי הנחה!!! וכביקשה שקצת יקצרו לה את החולצה אמרו לה שקיצור שתי חולצות יעלה לה כ-45ש"ח נוספים. אינני מכירה את הפורום שלכם, אך מחיפוש מהיר ראיתי שצוות עונות מככב כאן ומקבל חשיפה לא קטנה. אנא דעו לכם שאותה מישהי נמצאת כעת בחנות עונות ששם לא שמעו על ה"דיל" שהציעו לכן מעונות ורוצים לגבות ממנה עוד כסף. לידיעתכן. אגב איש לא חתום בשמו על אותה הצעה שכתובה כאן בפורום, כך שהיא בחנות ומאד מאוכזבת. לידיעתכן.

DREAM111

New member
שלום רחלילי

קודם כל בואי נעשה סדר בדברים. נאמר ע"י חברת עונות כי לא יגבה מחיר על דברים כאלו לחברות הפורום. אכן יש הודעה כזו ויש מי שחתום על הדברים ומה שנאמר ע"י עונות גם יבוצע בשטח. כאשר אחת מבנות הפורום תפנה לחברת עונות בבקשה של הכנת בגד במידה יותר גדולה חברת עונות לא תגבה מחיר גבוה יותר על הכנת הבגד. לגבי תיקונים כמו קיצורים וכו´ אני לא ממש יודעת מה הנוהל בחברת עונות אך אשמח לברר את השוגיה ולתת לך את התשובות בהקדם. יש כן אמת בפרסום כיוון שאני שבוע שעבר קניתי שם עם חברותי וכן קיבלנו כולנו את המבצעים שקיימים כעת ברשת.

רחלילי

New member
חברתי כבר חברה בפורום!

והכי קטע הוא שבגללה באתי לכאן, כי היא התקשרה אלי מהחנות שאני אעשה לה טובה ואבדוק מי חתום על ההצעה ההיא כייוון שבחנות לא שמעו על דבר שכזה. אז זהו... אני רק השליח (שלא מתבייש לדבר על אכזבת הלקוח) חברתי אדם יותר עדין ממני ויותר ביישן כנראה. אז אני כותבת את זה. אולי היא תוסיף משהו ואולי לא. בכל מקרה ראוי היה שבחנות ידעו על מה מדובר.

למעלה