הנחה לחיילים

israelr20

New member
הנחה לחיילים

חגית שלום ! שמי ישראל אני מעוניין להתחיל ללמוד קייט , אני משרת בצה"ל כשנתיים ואין ביכולתי היום בתור חייל לשלם כאלו סכומים וגם לא בשנה הקרובה שנשארה לי ! רציתי לדעת עם יש אפשרות לעשות הנחה אווו משהו כזה ? תודה רבה ! ישראל

hagit oz

New member
היי ישראל ../images/Emo150.gif

ראשית כל מצויין שאתה רוצה להתחיל ללמוד קייט, החלטה נכונה, לגבי הנחה לחיילים, אני אישית נכון לימים אלו לא מלמדת אבל אני כן עוזרת להמון אנשים שרוצים להצטרף לענף בייעוץ, מענה לשאלות ולתיווך בבתי ספר שונים בכל רחבי הארץ. אני מבינה ללבך ויכולה לנסות לעזור לך ואני בטוחה שבטח ישיבו לנו עוד ספקים בפורום שיש להם בתי ספר ואולי יגיבו בכך שיש להם אפשרות לעזור לך, בוא נקווה. אני אבדוק לך את העניין ובטח ידברו איתך, שאלה קטנה, מאיפה אתה בארץ? חגית עוז

israelr20

New member
לחגית

חגית תחילה תודה ! אני אוהב ספורט ובעיקר אקסטרים , אני נוסע מקצועי באופניים , ולמדתי סנפלינג ויפוס הרים כל זה לפני הצבא - לצערי אני לא יכול לפתח את זה היום ! ובקשר לשאלת אני מתל אביב ! אני ישמח עם תוכלי לעזור לי ! ושוב תודה רבה ! ישראל

israelr20

New member
ההייי חגית .

ושוב תודה על הכול , הייתי רוצה ללמוד בת"א , ראשון , ובמקרה הגרוע נתניה

hagit oz

New member
היי - לימוד קייט

היי ישראל, בכיף, אין בעד מה. תראה, עכשיו האמת, בגלל שזוהי לא העונה בתל אביב ובמרכז, יולי אוגוסט קשה ללמוד כי אין כל כך רוח מתאימה. אני הייתי ממליצה לך להצפין כמה שיותר אם אתה יכול, באזור נתניה יש לך את עומרי פורת שמלמד - תכתוב באינטרט דרך גוגל את השם שלו ותגיע לאתר האישי של הבית ספר - עומרי גם מוריד תלמידים לשיעורים מרוכזים בסיני שאולי זה יעניין אותך, כמה ימים בסיני עם רוח טובה שווה המון! תבדוק את האפשרויות ותעדכן אותי, חגית עוז

kiteaway

New member
נישמח לעזור

הי אנחנו נישמח לעזור לך בנושא אבל בשביל זה תצפין עוד 10 קילומטר אנחנו בחוף ינאי עובדים הרבה עם חיילים ותמיד שמחים לעזור בכול דרך 098666991 www.kiteaway.co.il

למעלה