הנחות לחברי הפורום.

zoharfi

New member
הנחות לחברי הפורום.

מהסתכלות קצרה במספר חברי הפורום, אני סבור שאנחנו מספיק גדולים כדי לבקש הנחות בחנויות דייג. אני מציע: 1. למנהלי הפורום - לבנות עמוד האומר "מחזיק דף זה הוא חבר בפורום דייג בתפוז וזכאי לכל ההנחות הנגזרות מכך. 2. כל אחד מאיתנו בבואו לקנות בחנות הדייג שהוא נוהג לקנות בה - יסביר לבעל החנות על הפורום ויציע לבעל החנות לתת הנחה אותה נפרסם ברשימת המאמרים (גם אותה אפשר להדפיס והציג לו בבואנו לקנות) - יש לציין את מספר חברי הפורום על מנת להרשים את בעלי החנויות. אני עומד לרכוש חכה ורולר לזרזור ומתכוון - במידה והצעתי תתקבל על ידי מנהלי הפורום - לשאול בחנויות שאני אפקוד, אם הם מוכנים לתת הנחה. לנוחותכם - ספרתי ואנחנו 85 חברים - כוח כלכלי משמעותי.

seafox

New member
אני חושב שחוקי הפורומים אומרים

שאסור לפרסם כאן על רשתות שיווק וחנויות...תשאל את את מנהלי הפורומים או את אוריא או מישהו... אבל רעיון יפה דווקא.

הנחות לחברי הפורום

ממה שאני מכירה בפורומים אחרים, בדרך כלל משיגים הנחה בשיחה ישירה מול בעל החנות. ההנחה מתפרסמת בפורום וחברים אחרים מציגים את עצמם כחברי הפורום בכדי לממש אותה. נראה לי שלבוא עם מכתב לפני שנעשתה "עבודת שטח" או הכנה מכל סוג עם בעל החנות, יהיה קצת לא אפקטיבי. היות ויש פה הרבה אנשים שיש להם "קשרי קניות" עם חנויות שונות, אפשר באופן ספונטני ליצור את הקשר ולדווח עליו לחברים האחרים בפורום.

zoharfi

New member
זה בדיוק מה שהצעתי.

סעיף 2 מדבר על עבודת השטח. המכתב הוא רק על מנת שבעל החנות יידע שמדובר בחבר פורום ושהוא מודע להנחה שהוא זכאי לה. ברור שאף אחד לא ייתן הנחה אם תבואי עם מכתב בלי שבעל החנות היה מוכן מראש לתת הנחה.

אוריא

New member
הנחות לחברי הפורום - התשובה.

שלום zoharfi וכולם. אנחנו רוצים להתייחס לשתי ההצעות שלך. ההצעה הראשונה נראית לנו בלתי יעילה בעליל. לדעתנו בעלי החנויות יזלזלו בדף המודפס והדבר עלול להביא לתוצאה הפוכה. תמיד תוכל להדפיס את עמוד הקהילה אם זה כל כך חשוב לך. עם זאת ההצעה השניה שלך, היא הצעה מצוינת. חשבנו, למען האמת שכל אחד מחבריי הפורום כבר עושה את זה. אבל אולי זאת הזדמנות מצוינת להזכיר ולבקש מכולם - אנא ענינו את בעלי חנויות הדיג שלכם בפורום. ספרו לו עלינו, מה אנחנו עושים פה וכמה אנחנו. אולי הוא יתנדב לתרום מידעותיו. אולי הוא ירצה לכתוב לנו מאמרים. ניסינו לענין כמה חנויות בפורום, אבל לצערנו אנשים הם חשדניים, ולא ממש מבינים את העינין. אבל אם הלחץ יגיע מלמטה, כלומר מהגולשים\הקונים ובעל החנות ירגיש שקורה פה משהו שהוא חייב להיות שותף לו (ולו מהסיבה שהמתחרים שלו כבר כאן) אז הוא יוסיף הנחה בלוח חנויות מפרסמות. אם מישהו מהגולשים יצור קשר עם בעל חנות שיהיה מעונין לפרסם הנחה, אנחנו מבקשים שיפנו אלינו במסר פרטי תוך ציון מספר טלפון ואיש קשר - ואנחנו נדבר איתו ונפרסם את ההנחה בשמו. ההנחה תינתן תמיד עם הצגת הדפסה של ההודעה על ההנחה בלוח חנויות מפרסמות. על מנת להוכיח שהנ"ל חבר בפורום. בקשה נוספת לנו אליכם. יש לכם הצעות יעול, הצעות לשיפור וכוליי? מצוין! - אנא פנו אלינו במסר פרטי. אורי ואלון.

קצת ידע על הנחות ומבצעים

צר לי לידע אותך ידידי ש 85 איש או אישה הם לא בדיוק כוח קניה.. ביחוד שהם פזורים על גבי שטח מדינת ישראל החל מעכו בצפון ועד באר שבע ואילת בדרום.. נ.ב היות שמצב המסחר כיום בארץ הוא לא מהחזקים אני מאמין שכול בעל חנות בכול מקום.. ואני מתכוון לחנויות רצניות לדייג ולא כול מיני רשתות ואו חנויות ספורט המחזיקות 2 עד 3 חכות ושני רולרים.. אלא באמת חנות מקצועית.. גם ישמחו ליעץ גם יכונו. גם ימליצו על חנויות אחרות באזור מגורים אחר.. וגם יתנו הנחה בהתאם לגודל הקניה.. ועל מזומן בטוח שיתנו..שווה לפרסם אולי את הפורום בחנויות שונות על מנת שירצו להשתתף וגם לקנות מבצעים והנחות.. אבל לבא ולאגיד אנחנו פורום ואנחנו כח קניה זה באמת מצחיק.. אולי כשנגדל בכמות משמעותית נוכל לעשות תנאים.. בנתיים נותר לרובינו רק לנסות לעשות חקר שווקים... ואגב קיימת חנות שרשומה כאן בפורום אשר נותנת הנחות לחברי הפורום בהצלחה בקניה.........ותתחדש

zoharfi

New member
זה בערך 60 באזור המרכז...

וזה כן משמעותי - מה גם שרבים מעיינים בפורום אבל לא נרשמים לו. כמו כן אם בעל החנות ייתן מחיר טוב ייתכן ויקנו גם מאזורים יותר מרוחקים כשייצא להם להגיע למרכז. בכל מקרה - מה יש להפסיד - הרי ברור שמעבר להנחה על מזומן - לקבוצה נותנים תמיד הנחה. יש גם כאלה שדגים עם חברים שאינם רשומים בפורום - בקיצור לבעל החנות יש פוטנציאל להגיע לקהל גדול.

אוריא

New member
פרסום הפורום.

לצערי חוץ ממך, מורה דרך, שאר בעלי החנויות שאני דברתי איתם על מנת לפרסם את הפורום - אינם מחוברים לאינטרנט ולכן לא מבינים את המשמעות של הפורום. ועובדה היא שברגע שמישהו מבין את המשמעות של קבוצה גדולה של אנשים שמעבירה בינה לבין עצמה מידע וידע - התרומה לקהילה וההודעה על ההנחה לא איחרה לבוא. הפרסום יכול לבוא רק מפה לאוזן. כשכל אחד מאיתנו יספר לחבריו הדייגים על הפורום והם יספרו לחבריהם והם יספרו... הדבר הזה יביא לא רק לעליה של המשתתפים בפורום ולעליה בכח הקניה שלנו אלא גם ללחץ על בעלי החנויות לבוא ולקחת חלק.

מהיותי מקורב לענין

ניסיתי גם לענין כמה חברות ויבואנים של ציוד דייג לעזור קצת הן בקטלוגים הן במידע עדכני הן בציודים אולי אפילו מתנות ואו פרסומות לחברי הפורום.. אק צר לי התשובות שקיבלתי מכמה יבואנים ממש לא רצניות.. אני כרגע בקשר עם יבואן של פנסי ראש מיוחדים לדים ובאם הוא יהיה מוכן לתת הנחה משמעותי לחברי הפורום.. אני הבטחתי לו פרסום גם אצל יורדי הים והדייגים .. הכונה שלי להביא אותו לרמת הנחה משמעותי של כ40 אחוז מתחת למחירי השוק.. אני תקוה שבמהלך השבוע הקרוב יהיו תשובות.. בנוסף ישנו יבואן המוכר פנסי גז בסגנון לוקס הדלקה ידנית או הדלקה אלקטרונית מאיטליה הוא מוכן לתת מחיר לחברי הפורום.. על קניה של יותר מ 10 יחידות אז בנתיים להתראות

למעלה