הנחות לחולי לופוס

yosi hamudi

New member
הנחות לחולי לופוס

שלום רב , ראשית כל הכבוד!!!!!!! קראתי את עמוד הפתיחה ואני גאה בכם מאוד . רציתי לשאול אימי חולת לופוס אך לא מוכרת בביטוח לאומי כי עדיין לא התחלנו את התהליכים בעניין ההכרה לאחרונה המצב מבחינה כלכלית לא כל כך טוב האם ניתן לבקש הנחות מבית הספר , לגבי זה שאימי חולת לופוס אך ואני מציין היא לא מוכרת בביטוח לאומי האם יש בסיס לבקשה הזו . אני אודה לכם אם תגיבו על כך שלכם באהבה ושמשיכו לעשות עשייה מבורכת שכזו !!!! שלכם יוסי .ג. ( אגב רשמתי את אמא שלי לארגון )

טגורי

New member
ברוך הבא יוסי

על הצתרפותכם למשפחתנו "הקטנה". לבקש הנחות מבית הספר אתם יכולים לנסות למרות שאימך עדיין אינה מוכרת כנכה מביטוח לאומי אני מציע לך לבקש הנחות בלי קשר למחלה או בנוסף לה עקב מצב כלכלי קשה כפי שאתה מתאר. יש לך אחים קטנים? בכל אופן בימים הקרובים תקבל עוד הודעות, פשוט לחוץ קצת בתקופת הבחינות. בכל זאת בהצלחה בהליכים עם ביטוח לאומי. גאיה טגורי

yosi hamudi

New member
היי טגורי

מדובר פה אל אחי הקטן אני כבר סיימתי את לימודיי פשוט קיבלנו לשלם את המיסים שלו לשנה של יא' השאלה אם אני יכול לקבל הנחה מהסוג הזה ותודה לך על ברכתך לכניסה למשפחה הקטנה אמסור זאת בשימחה לאימי וכשהיא תאזור קצת אומץ לגלוש באינטרנט אני בטוח שהיא , תוכל לדבר בזכות עצמה בינתיים אני כאן מן המתווך בינה לבינכם . שיהיה לך יום מקסים ותודה על התגובה !!!!! שלך בידידות יוסי גבע

lupland

New member
יוסי שלום וברוך הבא.

היי יוסי. ראשית כל.ברוך הבא לביתנו. צר לי לקרוא על הקשיים הכלכליים הפוקדים אתכם.ואני מצטרף לתשובתה של טגורי.אין כמו האמת.היא פשוטה.לפעמים לא נעימה אך אמת היא.יש לנסות ולדבר עם האדם המוסמך לכך בבית הספר.לספר לו את שהתרחש ולבקש קצת הבנה והתחשבות במצב הנוכחי שפוקד אתכם. כולי תקווה כי בקשתכם תענה בחיוב. שנית.היה ולא נענתה בחיוב ננסה לשלוח מכתב מהעמותה המאשר ומסביר את שקרה. אך קודם כל קבע פגישה עם האדם המוסמך וספר לנו האם נענתה בקשתכם. מסור לאימך כי כאן ננסה לענות עד כמה שאפשר על כל שאלותיה.בין אם רצונה כי אתה תהייה המקשר ובין אם תחליט להכנס לכאן בעצמה.חשוב מאוד לא ללחוץ ולא לדחוק את אימך.תן לה את הזמן וכשתרגיש כי היא מוכנה-אנחנו כאן בנוגע לביטוח לאומי כדאי ורצוי כי תתחילו בתהליכים עימם.זכרו לאסוף את כל המסמכים עד כמה שאפשר אשר נוגעים ללופוס.אם עדיין לא עשיתם החלו כבר עכשיו ליצור תיקייה עם רצף כרונולוגי באשר להתפתחות הלופוס וזאת על מנת שכאשר תזומנו לועדות השונות יהיו בידיכם מוכנים מראש כל המסמכים שידרשו לכך.כמו כן לא לשכוח לצלם כל מסמך ומסמך מכיוון שחלק יושאר אצלם שם בוועדה. שיהיה בהצלחה.ואם יש עוד שאלות.אנחנו כאן כמו כן אני מתאר לעצמי שמחר תקבלו תגובות נוספות. יום טוב ונעים לכולנו אסף

yosi hamudi

New member
שלום לאסף

אסף ברצוני להודות לך מקרב לב על הרצון לעזור וכן על התמיכה מי ייתן ויהיו עוד כמוך . כן, המצב הכלכלי פקד למרבה הצער גם אותנו והיתווסף לערימת האבנים שהיו קיימות עוד מאז ( מחלתה של אימי ומחלתו של אבי) אך אני מנסה לסלק עבור הוריי את אותם האבנים שלאא יהוו מכשול לרגליהם אקח את עצתך ואנסה להידבר עם אותם גורמים היכולים להישפיע בעניין , אשמח באמת לקבל ממך מסמך כלשהוא שהעמותה מייצגת וכן כך אולי תוכל לעזור כימהה , באשר לאימי , אני האדם האחרון שמלחיץ אותה אני אוחז בידה והולך איתה צעד צעד לכל מקום עם זה בהקשר הרפואי ועם זה בהקשר הנפשי . אני מקווה לראות בכל בני משפחתכם תמיכה ועזרה כי אנחנו הילדים של ההורים אפשר לומר נולדנו בכדי לעזור וכן אני מדבר בשם עצמי בלבד. אני אוהב לעזור להוריי ואני רואה בזה זכות עליונה אשמח אם כן להביע את רצוני להתנדב בארגון ולהביאו למודעות כלל ארצית כשי שסוף סוף שאני אפנה לאנשים ואני אומר שאמי חולת לופוס יגידו לה כי אנחנו יודעים על מה מדובר ושלא יסתכלו עלי " כאילו נפלתי מהירח " לפי דעתי חייבים להתחיל בעשייה הזאת ולהעביר הילוך חזק מאוד בעניין המודעות של הקהילה . אני חוזר אליך , אני מודה לך על התמיכה והעזרה שלך בידידות יוסי גבע

lupland

New member
אין כמו....

היי יוסי. שלחתי לך מסר אישי אחי. כמו כן "התודה" לי היא גם בזכות טגורי שענתה לך ראשונה (היות והיא כבר למעלה משבועיים חורשת את הפס הרחב לאורכו ולרוחבו.היי טגורי.בא לך לחזור עכשיו למהירות הישנה...?).וכמו כן נודה לזאביתאולא שהמשיכה במתן עצות מועילות נוספות ונסכם בשני "העורכים" אשר "אישרו" את דברינו והלא הם מתושלח הצעיר וגאיה.חן חן לכם אךךךךך.... NO PLACE LIKE HOME.....

yosi hamudi

New member
LUPLAND אחי

אני שלחתי לך מסר אישי אתה מוזמן לקרוא אותו שלך בידידות , יוסי .ג.

הדרך המהירה ומגיע לכם!

היי יוסי, יש חומר בעמותה על פניה לביטוח לאומי ובקרוב יעודכן גם האתר אז בכלל יהיה יותר קל למצוא חומר. בקשר לפניה לבית הספר: אני מבינה את הקושי לפנות בשל מצב כלכלי אולם כשהאמא חולה בלופוס בהחלט חשוב לפנות. איך עושים זאת: מכתב למנהל/ת בי"ס עם העתק ליועצת רצוי. במכתב צרפו מסמך רפואי כלשהו ובמכתב כיתבו : .... חולה במחלה אוטואימונולוגית קשה : LOPUS . מדוע כך כי קרוב לוודאי שמנהלת ביה"ס ויועצת אין להם מושג מה זה לופוס. אני משוכנעת שלא רק שתקבלו הנחות אלא מנהל/ת בי"ס והיועצת יתענינו במה אפשר אולי לסייע. אגב, לאור המצב הקשה בארץ בכלל ולאור העובדה שביה"ס הכניסו כל מיני "קנסות" להורים שיממנו את הקיצוצים התחייב משרד החינוך ללכת לקראת כל מי שיתקשה לעמוד בתשלומים. דבר נוסף וחשוב במיוחד: --------------------- התשלומים שמשרד החינוך גובה הם על הגבול מבחינת החובה לשלם אותם. חלקם הם תוצאה של העובדה הפשוטה שהורים חוששים ו/או מתביישים לומר סכומים כאלו לא בא בחשבון!! בהצלחה, וברוכים הבאים.

כל העצות

יוסי - שמע נא ! כל העצות שקיבלת כאן - בגדול הן אמיתיות ונכונות ! אתה צריך להיות חזק מאד וככל הנראה להכנס עם הראש בקיר ! מניסיון מר שלי - הנכות לא עזרה לי (יש לי אחוז נכות גבוה !) הוועדה שמאשרת את ההנחה לא מענין אותה כל הסיפורים שלך - אתה צריך / חייב להיות "אבא" של המסכנים על מנת שתזכה להנחות ו/או פטור מתשלומים שונים. (בתחום המיסים ככל הנראה זה פשוט יותר) כך בכל אופן זה מתנהל היכן שאני מתגורר - אני מחזיק לך אצבעות מתוך תקווה שאצלכם זה מתנהל אחרת ! בביטוח לאומי , לאחר שתוכר לכם הנכות - תקבלו מסמך ובו מרוכזים כל ההנחות במקומות השונים ! אל תחששו לעמוד על שלכם ! אפילו שהאנשים שאתם משוחחים איתם הם מבוגרים יותר ! שימו גם לב - בביטוח לאומי, כאשר מקבלים את המסמך עם אחוזי הנכות - הם לא אומרים לכם שהנכות מורכבת לפחות מ-2 גורמים - מנכות רפואית + עוד משהו שאני לא זוכר את שמו.. ששניהם מרכיבים את אחוז הנכות הסופי. אם יש לך שאלות נוספות - אל תהסס לשאול ! מתושלח הזעיר METOOSHELACH HAZAEER

gaia20

New member
הי יוסי, ברוך הבא למעונננו הקטן

קיבלת פה עצות מעולות ואני מסכימה עם כל אחת מהן לא נותר לי אלא לברך אותך בברוך הבא מקווה שתוכל לעדכן אותנו במתרחש וכמו כן- בזמן המתאים, גם לפגוש את אימך שתהיה לה ולך רק בריאות

למעלה