הנחות

Ivory Flower

New member
הנחות

חיפשתי בכל מיני מקומות ולא הצלחתי למצוא.. מי יודע איפה יש הנחות למופע? סביר להניח שיש לחבר ולארגון המורים ועוד.. מי יודע על גודל ההנחה?

Seasonal Beast

New member
דובר על כך שאין הנחות לחיילים, סטודנטים וכו'

יש סיכוי שחבר וארגון המורים כן מקבלים הנחה, שווה לבדוק בקסטל

אוי מה, אז להזמין גם?!

מצד אחד זה קצת מרתיע להזמין כ"כ הרבה זמן לפני ההופעה, מצד שני אני מפחד לחכות ולחכות, ומי יודע מה בסוף יקרה, ואני אשר בלי כרטיס...

סריט

New member
מה, אתה לא מכיר את המוסר השכל הזה?

איזה מין משלים סיפרו בגן שלך?! בטח הארנב הערס פיזר לצב נעצים על השביל

plants and rags

New member
יש את הפזיזות מהשטן

או משהו כזה, אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה תופס. הייתי צריך בשביל השקט הנפשי שלי להזמין. אני במילא לא חייל\סטודנט ככה שהנחה אין לי, ואני בטוח שקסטל ישמחו לקבל ממני עוד כסף אם יהיה כרטיס אחר ויותר טוב מהרגיל אותו הזמנתי.

Pygmy puff

New member
../images/Emo207.gif מישהו יודע

מתי המיקום של ההופעה יפורסם? ואיפה? (ואולי כבר ידוע?)

Seasonal Beast

New member
לפי מכירת הכרטיסים ללא הבדל,

אני מניח שזה בפארק הירקון. דובר על כך שזה יהיה או בפארק, או באצטדיון רמת-גן. אם זה היה באצטדיון, היו הבדלים במחירי הכרטיסים, מה שעד עכשיו לא קרה. -יש לקחת את זה כהנחת-דעת בלבד ולא כפרסום רשמי-

סריט

New member
לדעתי זה כבר היה אמור להתפרסם

אפשר להתקשר לקסטל ולשאול אם יודעים יותר פרטים. כמו אם יש סוגי כרטיסים שונים או הנחות או משהו..

Venus as a Boy

New member
יש עוד פרטים?

על משהו?? לאדע, כמה כרטיסים נמכרו? כמה נשארו? סוגי כרטיסים? הנחות? או לאדע אולי לדברים פחות קריטיים כמו...איפה???

Ivory Flower

New member
ביררתי עם קסטל

יש הנחות לסטודנטים ולחיילים - המחיר הוא 310 ש"ח במקום 350 ש"ח. לגבי סבסוד נוסף של ועדים - חבר\ארגון המורים\עובדי חברת החשמל וכו', זה משהו שצריך לברר פרטנית מול כל ועד. אז נירתם למאמץ, וכל אחד ישאל את אמא שלו, ואת הדודה של החבר, ושאר האנשים שעובדים באי-אילו מקומות שיכולים להועיל ונעלה לכאן

סריט

New member
וואו תודה!

מזל שלא קניתי. אמג, אתם יודעים כמה מסטיקים אפשר לקנות עם 40 שקל?!

למעלה