הנחיות "אירגון הבריאות העולמי" למילוי תעודת פטירה

Boston Guy

New member
הגרפים מראים בצורה ברורה שההונאה היא של מי שיצר את הוידאו

גם המניפולטור הכי גדול של אינפורמצייה (והקונספיקטור \ פרובוקטור הספציפי שיצר את הוידאו שאליו קישרת הוא בהחלט אחד המתחרים על כתר "המניפולטור הכי גדול של אינפורמצייה") לא יכול לטשטש את העובדות הפשוטות שמוצגות בגרפים המצורפים.
מספר האנשים שנפטרו בכל שבוע בחדשיים האחרונים בעיר ניו יורק גבוה במאות אחוזים ממספר האנשים הממוצע שנפטרים בעיר ניו יורק בשבוע המקביל בשנים קודמות.
ה"ממוצע" השבועי הרב-שנתי של פטירות בעיר ניו יורק סיטי בתקופת סוף החורף \ תחילת האביב הוא כ 146 אנשים ביום. כ4,500 נפטרים בחודש.
בשבוע הראשון של אפריל בשנת 2020 נפטרו יותר מ 1,000 איש כל יום בניו יורק. כמעט פי 7 מהממוצע הרב שנתי.

כ הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב, וְלַטּוֹב רָע: שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ, שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר. {ס} כא הוֹי, חֲכָמִים בְּעֵינֵיהֶם; וְנֶגֶד פְּנֵיהֶם, נְבֹנִים. {ס} כב הוֹי, גִּבּוֹרִים לִשְׁתּוֹת יָיִן; וְאַנְשֵׁי-חַיִל, לִמְסֹךְ שֵׁכָר. כג מַצְדִּיקֵי רָשָׁע, עֵקֶב שֹׁחַד; וְצִדְקַת צַדִּיקִים, יָסִירוּ מִמֶּנּוּ. {פ}
כד לָכֵן כֶּאֱכֹל קַשׁ לְשׁוֹן אֵשׁ, וַחֲשַׁשׁ לֶהָבָה יִרְפֶּה, שָׁרְשָׁם כַּמָּק יִהְיֶה, וּפִרְחָם כָּאָבָק יַעֲלֶה:

Boston Guy

New member
אכן - הרבה ממה שכתבת הם דברי שקר שמופצים על ידי פרובוקטורים

שמטרתם היא להונות, לזייף ולייצר "מציאות אלטרנטיבית".

לפני כשבוע יצא דיווח שאמר שמתחילת השנה ועד תאריך 25 לאפריל, מתו בארה"ב יותר מ 66,000 איש מעל הממוצע הרב שנתי לתקופה זו.

כלומר - 4 חדשים עברו מהשנה. בממוצע רב שנתי, ב 4 החדשים הללו מתים כ 932,000 בני אדם. השנה - מתו כמליון אנשים.

כלומר - כ 7.2% חריגה מהממוצע.

אבל... יש לקחת בחשבון שוירוס הקורונה התחיל להשתולל ברצינות בארה"ב רק באמצע חודש מרץ, והוא הפיל את רוב הקורבנות שלו ב 45 הימים האחרונים.

המספרים הסטטיסטיים לחודש אפריל 2020 יתפרסמו רק בעוד שנה וקצת.
אבל לי יש סבלנות - וכשהם יגיעו אני אבדוק אותם.
בחודש אפריל ממוצע מתים כ 233,000 איש בארה"ב.
אם המספר של אפריל 2020 יצביע על 300,000 מתים - זו תהיה חריגה של 28%. לא של 2.5%.

באותה נקודת זמן גם ניתן יהיה להעריך הרבה יותר טוב מה היה המחיר האמיתי בחיי אדם של הוירוס הזה - גם בארה"ב וגם בעולם.

randomwinds

New member
המיספרים מתעופפים באויר כמו אבקני פריחת האביב

נראה שה NYT הכניס מעט דימיון לגרפים שצרפת שכן ה CDC פרסם מספרים לתקופה ולא ברזולוציה של שבוע, אם הבנתי נכון. אבל הבוטום ליין נראה נכון

ארה"ב זה מקום גדול. אני מתמקד ב MA

היו 20% יותר מתים בתקופה שהם 1200

נראה לי ש 20% זו קצת הגזמה, הגלובס סיפר שבמרס היו 5,578 לעומת ממוצע של 5,049 ב20 שנה האחרונות (10%+) אבל 5 השנים האחרונות היו כולן מעל הממוצע הזה

הקורונה תרמה 686 כך שחסרה סיבת מוות ל500. נגיד.

כל זה בין March 8 ל April 11. מאז היו 3404 מתים מקורונה ב MA. כלומר ~700 שקולים לתוספת של בין 10% ל 20% אז 3404 בתקופת זמן דומה יהיו תוספת של פי 5 מזה כלומר 50% - 100%

יחד עם זאת מספר המתים היומי התייצב מאז אפריל. אם הקצב לא יגדל, אפשר לצפות לעד 100% יותר מתים ב MA בגלל הקורונה השנה

ויש כמה סיבות מקילות: הקייץ אמור להביא לרגיעת מה, ונקווה שדיירי בתי אבות לא יופקרו עוד, הם 'תרמו' מחצית מהנפטרים ב MA

במספרים מ NY אני לא נוגע אפילו עם מקל

Confues? you won't be after this time next year

Boston Guy

New member
שוב, כמו שכתבתי בתגובתי להודעה קודמת שלך

האם כולנו (או רובינו) בסוף נחלה בוירוס הזה?
כנראה שכן.
חסינות עדר בסופו של דבר תיווצר.

האם כמות הקורבנות במסצ'יוסטס תמשיך להשאר ברמה הנוכחית ותביא אותנו למצב של 100% יותר מתים במדינה בשנת 2020?
כלומר - שבמקום 60 אלף נפטרים במסצ'יוסטס בשנה ממוצעת נגיע השנה למספר המפחיד של 120 אלף נפטרים?

ההערכה שלי (שמבוססת על בערך כלום) היא שזה לא המצב.
יהיו עוד ירידות, ויהיו עוד עליות - אבל אני לא חושב שהמדינה תגיע למספרים איומים שכאלה. או לפחות אני מקווה שזה לא יקרה.

הסגר שבתוכו אנחנו חיים כרגע הוטל בכדי שלא כולנו נחלה ביחד בחדשים מרץ, אפריל ומאי של 2020.
הוא בא להאיט את ההתפרצות הקיימת, כדי שלא נגיע למצב קבוע שבו יש
יותר אנשים במצב קריטי ומצוקה נשימתית אנושה מאשר יש מיטות בית חולים
וציוד הנשמה לטפל בהם.
כלומר - למנוע ממסצ'יוסטס להגיע למצב שבו אנשים עוברים ישירות מחדר מיון למשאית הקירור במגרש החנייה.

הסגר נתן עוד חדשיים (נכון לכרגע) - ובתקווה יתן עוד לפחות חודש נוסף - של
זמן למערכת (בתי החולים, המדינות - אפילו הממשל הפדראלי הכושל שלנו)
TO GET THEIR ACT TOGETHER ולהתארגן על ציוד,
חמרים, נהלים וכיוצ"ב.

randomwinds1

New member
אז בקשר להודעה ההיא: נניח שפגשתי את מוישה ברחוב
(ניק חדש אבל זמירות ישנות ובהקשר זה היתי ממליץ לתפוז בבוא היום לתרום את גופתו למדע)

לעצם הענין, אני יכול לומר פגשתי את מוישה והחלפנו מילים. מה שקרה בפועל זה שפגשתי את מוישה ואז עשיתי חחחחחיייייק טטטטפפפפפווווייי ישר ללוע שלו. וקצת לעין. מוישה כמובן לא נשאר חייב. לא החלפנו מילים, החלפמו מוחטה עסיסית ומבעבעת. רק בקטנה. במיקרו. זו המציאות ושם קבור הוירוס.

הטענה שלי שב MA, הצעדים שננקטו לא היו הנחוצים והצעדים הנחוצים לא ננקטו או ננקטו מאוחר

המגפה הזו בעיתית אבל הפתרונות לא בשמים. היא גם לא מדבקת בצורה חריגה - היא רק מדבקת יותר זמן ולפני הגעת התסמינים.הפתרונות צריכים לתקוף את הגורמים: למנוע מאנשים לירוק וירוסים אחד על השני ולאתר כאלה שהיו במגע עם חולים לפני שהם מגלים תסמינים

אפשר להרחיב ולפרט בלי סוף אבל נעצור כאן

והאסטרטגיה של 'כולם יחטפו את זה בסוף' היא לא הדרך. לי אין כוונה לשחק את הרולטה הרוסית הזו ובמקרה של השכנה המבוגרת שלי, שהולכת כפופה בצעדים מדודים ונעזרת במקל, התוצאה (כמעט) ידועה מראש.

xbuffalomen

New member
"במקרה של השכנה המבוגרת שלי" ...

בהשאלה מישו - זקני הארץ להם מלכות שמיים

Ani15

New member
עצרתי ב"חסינות עדר בסופו של דבר תיווצר"

אתה מניח ש(1ׂ) הדבקה והחלמה מייצרות חסינות לוירוס הזה לאורך זמן (למשל, אנחנו יודעים שהחסינות לוירוסי החצבת ואבעבועות הרוח יורדות עם הזמן לאט)
(2) הוירוס לא עובר מוטציות מהירות יותר מקצב יצירת חסינות העדר (בניגוד, למשל, לוירוס השפעת שאנחנו יודעים בוודאות שכן עובר מוטציות מהירות כאלה ולכן אין משמעות לחסינות עדר בעניינו)
&nbsp
אני אשמח לראות סימוכין להנחות האלה (שנדמה לי שלא קיימים).

למעלה