הנחיות לא ברורות באשר לצו 8

a wild rose

New member
הנחיות לא ברורות באשר לצו 8

שלום,

קיבלתי פנייה מחייגן, כשעתיים לאחר מכן התקשרה אלי חיילת מהמוקד והנחתה אותי לא להתייצב. עברו שעתיים נוספות והתקשרו אלי ממרכז הגיוס המקומי והשאירו לי הודעה להתייצב, את ההודעה שמעתי רק בבוקר היות שהיא הושארה בשעת לילה מאוחרת.

כשהתקשרתי למרכז הגיוס נאמר לי שצריך לבדוק אם אני באמת צריכה להתייצב ושיחזרו אלי, מה שלא קרה. במוקד לא היה מענה (קרסו מעומס) וגם במרכז הגיוס הפסיקו לענות. היום בבוקר תפסתי את המוקד, שם נאמר לי שלפי הרישום אני מגוייסת אבל המליצו לי לשוחח עם המפקד שלי ו/או קצינת הקישור. כשהסברתי שהתקשרתי למירס של הנ"ל שאינם זמינים נתנו לי מספר של מפקד נוסף שגם הוא לא זמין (הגיוני לאור העובדה שסביר להניח שהוא בשטח הלחימה). דיווחתי על אי הזמינות במוקד, השארתי הודעה לקצינת הקישור ולאחד המפקדים - ואני עדיין תוהה אם יש עוד משהו שעלי לעשות. במוקד נאמר לי בנוסף שמרכז הגיוס המקומי בו אני אמורה להתייצב אינו פעיל כך שאם אתייצב עלי להגיע עצמאית לדרום (אני תושבת מרכז הארץ), ולכן הודגש שעלי לוודא אם יש בי צורך לפני שאני מתייצבת.

מה עוד אני יכולה לעשות? אני במצב של חוסר ודאות, רוצה להתייצב ולסייע ובנוסף חוששת שיאשימו אותי בנפקדות למרות המאמצים הרבים שאני עושה. לא ברור לי גם למה קצינת הקישור אינה זמינה. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בנוסף, גם אם אין צורך בי ביחידה שלי אני מעוניינת לסייע בכל דרך אפשרית, אפילו כסיפוח ליחידה אחרת - איך אפשר לבדוק אפשרות זו?

אושי231

New member
ככל הנראה קצינת הקישור שלך אינה זמינה בשל

העומס הרב שיש על קצינות הקישור כרגע. הן לא ישנו כמה לילות טובים, הן נמצאות בשטח בימחים ללא נקודות חשמל להטעין את המירס וסביר להניח שאין לה סוללה או שהמירס קרס מעומס.
אני ממליצה לך להתקשר לקצין העיר או לקפ"צ שיייתנו לך הנחיה האם להתייצב או לא.

a wild rose

New member
בקצין העיר ובקפ"צ אמרו לי להתקשר למוקד

אחרי שהסברתי לקפ"צ שאת ההנחיות הסותרות קיבלתי גם מהמוקד וחזרתי והסברתי ביקשו את שם קצינת הקישור ואמרו שינסו לברר.

זה לא מרגיש טוב, ובנוסף מכרים הלחיצו אותי שאם אני לא אתייצב יכולים להאשים אותי בנפקדות חרף המאמצים הרבים שלי לקבל תשובה חד משמעית (אני גם לא יודעת איפה אני אמורה להתייצב, נקודת הגיוס המקומית כאמור לא פעילה).

תודה על תגובתך

אושי231

New member
אז המשיכי לטלפן למוקד

ואימרי שאינך מצליחה להשיג את הקישור.
אל תתיאשי כי כמו שאמרו לך, את עלולה להיות נפקדת.

a wild rose

New member
הם לא עונים

וכשדיברתי איתם הבהרתי שהתקשרתי לקצינת הקישור ולמפקדים ואף אחד לא זמין.

באמת יכולים לבוא אלי בטענות על נפקדות כשמתועד שהתקשרתי ל-3 גורמים שונים והתחננתי למידע באופן מאסיבי? אני מזכירה שגם השארתי הודעות לקצינת הקישור ולמפקד.

נסי להתקשר לקפצ

(קצין פניות הציבור), הם יצרו בעצמם קשר עם קצינת הקישור בכל דרך, יעבירו לה את ההודעה והיא תצטרך לחזור אליך.

למעלה