בעקרון מקבל את כולן. זה לא בהכרח אומר שלא אפר חלק מהן. זה רק אומר שאני מסכים עם כולן (אם כי הייתי מוריד את טווח היציאה מהבית) כחשובות ונדרשות בעת הזאת.כמה אתם מקבלים את ההנחיות?
לא רואה שוני להנחיות הקודמות שניתנו לפני יום כיפור למעט צימצום מס' האנשים בהפגנה והטווח שמותר להפגין, שזה בין כה וכה לא רלוונטי לגביי.כמה אתם מקבלים את ההנחיות?
בנוסף- הגבלת המרחק. בסגר הקודם יצאנו מהחצר וחצינו אל הגבעה שמאחורי הבית, ושם צעדנו לנו כאוות נפשנו. כעת אם נתחום ק"מ מהבית לכל כיוון יש לנו מרחב גדול לצעידה. אני איהנה מזה כשהטמפרטורה והלחות ירדו.לא רואה שוני להנחיות הקודמות שניתנו לפני יום כיפור למעט צימצום מס' האנשים בהפגנה והטווח שמותר להפגין, שזה בין כה וכה לא רלוונטי לגביי.
ההנחיות טובות רק על הנייר.ככה ככה...
לי חם מדי לצעוד, בטוחה שהאיש שלי שיוצא לצעוד בערבים לא סופר את הצעדים. יתכן שבקו אוירי הוא לא מתרחק הרבה יותר מק"מ, אולי...
היום נסענו בשתי מכוניות להכניס את אחת מהן למוסך, הטסט שלה בקרוב. המוסך בעיר אחרת, לא יודעת אם זה קביל אצל השוטר. משם הקפצתי את האיש החיוני לעבודתו במפעל חיוני בישוב אחר. משם חזרתי הביתה. בסיום העבודה נסעתי אליו מהבית לאסוף אותו. "הסעתי עובד חיוני" זה קביל?
לפנות ערב הוקפצה הנכדה שלי בחזרה לבסיס, כשההוראה אומרת להביא ציוד לחודש. ההסעה שלה יצאה מעפולה, עברה דרך ת"א ועוד כמה ערים בדרום. הסענו אותה שנינו ביחד, לא אחד מאיתנו, לאחת מתחנות האיסוף כ-30 ק"מ מהבית. את זה השוטרים לא אוהבים, הם חוקרים מדוע לא רק אחד.
אבל אני גם שומרת על ההנחיות:
אני לא טסה לחו"ל.
אני לא הולכת למוסדות חינוך.
אני לא מתפללת בבתי כנסת או בקבוצות גדולות מחוץ לו. טוב, אני גם לא מצטופפת בהפגנות, לא בבלפור ואפילו לא בצומת הכניסה לישוב שלי (כחצי ק"מ מהבית).
כרגיל, אך זו גם הסיבה שאין בהן טעם.ההנחיות טובות רק על הנייר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.