הנחיות פשוטות לאיתור הסוס הטרויאני

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
הנחיות פשוטות לאיתור הסוס הטרויאני

בעקבות בקשות רבות מהקוראים, מוצא לנכון לשלוח הנחיות פשוטות לאיתור הסוס הטרויאני המרגל מהמחשב: אתחל את המחשב מחדש סגור את החלון, הדלת, או כל רעש רקע אחר התקרב למחשב, והאזן מקרוב לרחשים הבוקעים ממנו במידה והינך שומע סוס צוהל בטרויאנית, אכן נדבקת גם אתה להסרת הסוס הטרויאני: פתח את דלת כונן הCDROM/DVD פזר חציר בנדיבות ליד דלת הכונן המתן בדריכות כאשר בידך הימנית מקל גדול \ אלת בייסבול הכה בחוזקה בראשו של הסוס כאשר הוא מציץ מכונן ה-CDROM. שים לב - מכה חלשה לא תהרוג\תעלף אותו ותאפשר לו לברוח חזרה פנימה. בנוסף הסוס הטרויאני הינו חיה אינטלגנטית ולא ייפול שוב בתרגיל החציר במידה והוא ברח חזרה פנימה תזדקק למשהו בעל עוצמה יותר - ממליץ לפנות לרב כדורי\באבא סאלי, ע"מ לקבל "קמיע נגד סוסים טרויאנים ו\או תיקנים גדולים מאוד" במידה וכל זה לא הצליח, כנראה שבידך (ליתר דיוק במחשבך) סוס מתוחכם במיוחד ולמוד קרבות, מומלץ לקרוא למכבי אש ע"מ שיביאו סולם, או לחילופין להזמין את רני רהב ולבקשו להתפשט, דבר אשר לא יעזור נגד הסוס אבל בטוח יגרום לך להבין שבחיים הכל יחסי.

נירהמ1

New member
שלומי בסדר גמור - איך אצלך?../images/Emo25.gif

מאקי

New member
דאגתי ראיתי שחשת לא טוב...

אני אוגרת כוחות היום.... ממש כך בתרפיה של 70 אחוז... חחחחחחחחחחחחחחח יהיה פסדר נירוש... האמיני

נירהמ1

New member
חחח - אומרים לנו שיהיה בסדר../images/Emo9.gif

משאנחנו נולדים, אבל אם את אומרת, אז אני מאמינה.

r66

New member
../images/Emo12.gifהי נירהל'ה../images/Emo70.gif יובלים ויובלות שלא

ראיתיך
אני מקווה שהכל בסיידר אצלך
אם אכניס כאן הומור תבואי
חג שמח לך ולכולם ולמאקינטושה

נירהמ1

New member
../images/Emo24.gifרנה'לה-הומור תמיד ../images/Emo8.gif לי, אז

כמובן שאבוא.
אצלי הכל בסדר. מה שלומך את? מאחלת לך ולמשפחתך חג שמח.

למעלה