הנחיתה הושלמה בשעה טובה
M mtbRider New member 30/3/03 #2 איפה זה? מה הגובה? איזה שטח יש לנחיתה? יש מצב לדרופ עם נחיתה נוחה? איתי
M mtbRider New member 31/3/03 #5 ולאן נוחתים? FLAT נכון? ממה עשוי השטח של הנחיתה? תודה על המידע, איתי
ג גדי אלוני New member 31/3/03 #7 אם אתם רוצים לראות את זה חי... כנסו לאתר שלי - זה מופיע בסרט על מסלול ערד מצדה גדי
I IlanShacham New member 31/3/03 #8 נכון, ובלי להגיד שמות... רואים אותי שם וגם את בועז ועדו מזור (לפני שברח למחוזות זרים )
ג גדי אלוני New member 31/3/03 #9 אילן - מה הענינים אתה בא מחר.. 6:30 בבוקר לקרוע כמה סינגלים במירב? גדי
I IlanShacham New member 31/3/03 #13 אם בא לך שלישי בבוקר כמה סינגלים במודיעין ובן שמן - צור קשר ההזמנה עדיין פתוחה!
ר רן מרגליות New member 31/3/03 #10 הי גדי ../images/Emo13.gif יום שלישי בבוקר כנראה שביתה, אז אם אתם רוצים מתאימה לי איזו רכיבת סינגלים בבן שמן בבוקר!! רן
הי גדי ../images/Emo13.gif יום שלישי בבוקר כנראה שביתה, אז אם אתם רוצים מתאימה לי איזו רכיבת סינגלים בבן שמן בבוקר!! רן
ג גדי אלוני New member 31/3/03 #11 אני רוכב מחר בבוקר במירב.. וזהו - בסוף השבוע אני ביומיים טיול - אז אני נח לפני. שבוע הבא נסדר לך עוד שביתונת - יש לי דיבור עם הארגון..... גדי
אני רוכב מחר בבוקר במירב.. וזהו - בסוף השבוע אני ביומיים טיול - אז אני נח לפני. שבוע הבא נסדר לך עוד שביתונת - יש לי דיבור עם הארגון..... גדי