הנחיתה על הירח

D Alchemist

New member
הנחיתה על הירח

למי שבאמת מעוניין, צאנל פוקס בארה"ב שידר תוכנית מהממת בת שעתיים שתיארה כיצד פוברק השידור של הנחיתה על הירח. מכוון שאני משתמש במיקלדת וירטולית, קשה לי לפרט, אבל בהחלט שווה לנסות לאתר את קלטת התוכנית. מבטיח שלא תיתאכזבו. נסו אולי דרך האתר הרישמי של CHENNEL FOX. דרך אגב, לכל חובבי המטריקס, ניתן להשיג קלטת שמתארת את עשיית הסרט. שוב, מאוד מומלץ לצפייה ולהתראות במטריקס שתיים ושלוש שיוצאים להקרנה בקרוב (הצילומים כבר היסתיימו).

the engineer

New member
קרוב????

הסרט יוצא במאי 2003 יש עוד קצת זמן עד אז. הצילומים זה חלק קטן בסרט מה שלוקח את רוב זמן עשיית הסרט זה האפקטים. מה שגם הם עובדים על שני סרטים בייחד.

twigy

New member
אני דווקא הסכמתי איתו

אולי גם אני לא מבין בעשית סרטים כי אני סתם אוהב לצפות בהם אבל ההגיון הבסיסי שלי אומר לי שאחרי שהם מצלמים את התמונות היבשות הם עושים עריכה דיגיטלית של הסרט וזו היא העבודה הקשה האמיתית במיוחד בסרטים כמו מאטריקס. אין פה מקום לזילזול באנשים אחרים. גם אם אתה מבין או חושב שאתה מבין יותר מהם.

hsotrt

New member
שמעתי על זה משהו...

זה אחת מאותן קונספירציות שכתובות באיזה אתר, יסלחו לי אליי שאני לא זוכר את שמו, שאם אותה קונספירצייה הנ"ל יש גם את התיאורייה שהכדור הארץ מחחומש שטוח ושאוהאיו, ניו-זילנד, אוסטלייה והגיהנום לא קיימים. ועוד משהו נוסף שמתחת למחומש השטוח ישנה ארץ הפוכה שמלאה בנשים ירוקת או או ב...נאצים!!! ודרך אגב, לפי התיאורייה של הנחיתה על הירח, הצילום פוברק במדבריות אריזונה, בשחור-לבן בלילה. ותמונות הירח הם תוצר ציורי של אחד בשם ברום, אותו ברום הוא צייר חביב עליי במיוחד שמצייר ציורי פנטזייה.

RedStorm

New member
רגע משיהו ראה את כדור הארץ מבחוץ???

לא! נראה לכם שכדור הארץ עגול??? הוא שטוח איך לא!! כדור הארץ עגול פחח כן בטח...

IC4

New member
LOOOOOOL

עגול !! איך נקרעתי כשקראתי ש"ככככדדדדוווווווורררררר - הארץ" עגול ! אם הוא היה עגול אנשים היו נופלים, איך לא חשבתם על זה?!?! בנושא עשיית הסרט - אני לא מאמין שכבר סיימו את הצילומים אבל אם אתם אומרים אז יכול להיות עדיין הסרט לא יצא לפני 2003 את שר הטבעות למשל גמרו כבר לצלם את שלושת הסרטים ועדיין נשאר הרבה זמן עד שהם יצאו כי עכשי מגיע החלק הקשה והארוך של העריכה מה שכבר הם עושים שם זה ענין שלהם , אבל עובדה שלא הצילומים הם הגורם המעקב ליציאת סרט

Alinush182*

New member
הפתעת אותי........

דווקה אתה שבדרך כלל מאוד חכם והתאוריות שלך מאוד מעניינות אבל הפעם... יש כוח משיכההההההההההההההההההההה! מכיר????????????????????? אני מקווה שכן.

חזיר בר

New member
182

בלי שום רוע, יכלתי להגיד לך דבר או שנים על תוכן ההודעה אבל החלטתי לטפל בשולים כדי לא לא לפגוע. ה אחד מספיק. סימן שאלה אחד מספיק גם כן.

S__A

New member
ואווו, להירגע כאילו ! .. >>

אז דבר ראשון עוד לא סיימו את הצילומים של הסרט .. יש עוד זמן !!!!!!!!!!!! ובאמת אין לך שום זכות להיתפרץ לפורום ועוד להעליב אנשים אז יאלהההההה ביי לך וד"ש לשרולי חחחחחחחחח הניק הזה הוא כמו של ילד קטן .. [?!]

srullli

New member
S_A אתה יכול להיות

צפונבוני נהדר !!! כאילו כאילו כזה דה הלו כזה כאילו כאילו דה ....... (השלם את החסר......
) שרולי בעלת הניק המשעשע (אני כבר על הריצפה ..... :) ) !

S__A

New member
כאילו ווווווואווווו להירגע >>

נראה לי שזה הולך ככה : [לפחות אצלנו] כאילו וואוו כאילו דה כאילו נא להירגע ו... אז זהו שלא נראה לי .. חבלללללללל .. ונראה לי שכל פעם בוחרים לך ניק חדש ..

D Alchemist

New member
תשובות למלעיזים

א. שנה וחצי מתוך כשבע שנים של עבודה על סרט החלט נחשבים בעיני כזמן קצר יחסית. ב. הציומים כן הסתיימו. ג. לא טענתי לרגע שכדור הארץ שטוח, לו הייתם צופים בתוכנית הייתם אולי מגיבים בפחות נחרצות. וזאת מבלי לקבוע שהתוכנית והתאוריה שמוצגת בה נכונה. ד. אם למישהו יש בעיה אם השם שבחרתי יכול לשמור זאת לעצמו. ה. "צפונבוני", חה חה חה. בתור אחד שגדל בעיירת פיתוח אינני יודע אם זו מחמאה או עלבון לכן הרשו לי לגחך. ו. אם מה שכתבתי לא מעניין או לא שייך אפשר פשוט להתעלם. ההערות של רובכם היו פשוט מיותרות. ז. שנה טובה לכולכם.

hard

New member
בלי עעצבים ...

אח שלי אל לך להתעצבן... חבל באמת ... כמו כל הממציאים הגדולים ששמו אותם ללעג לאורך ההיסטוריה גם האמת שלך תצא לאור ... אגב ישנה גם מצגת המתארת ומסבירה שכל מה שאתה אומר נכון הוא. נחתו לא נחתו מה זה חשוב יצאה לה שנה חדשה ואני מאחל לכולם נחיתה רכה כמו על הירח משהו עם G קצת יותר נמוך. אפרופו טעויות אין לי מושג למה כולם פונים אלי בלשון נקבה בפעם האחרונה שהייתי במקלחת ועד כמה שאני מבין בנושא אני עדיין משתין בעמידה... אני לא יודע אם זה אומר לכם משהו אבל סבא שלי היה מאוד מרוצה שהנכד הבכור שלו היה בן ... בקיצור הרשו לי לסכם אני משתייך למין הגברי לא שיש לי משהו נגד נשים להיפך לדעתי הן שקליות לא מהעולם אבל מה לעשות... אני עדיין גבר אם זה ישתנה אני מבטיח להודיע לכם ...

RedStorm

New member
אמממ...

הפאשלות העיקיות כפי שראתי היו בתאורה באולפן ובגובה המצלמות וגם הדגל שנשאר עומד כשעמד שלוש מטר (ככה אומרים לא יודע ,לא בטוח, לא שולל) מהחללית ולא עף מעוצמת ההדף של המנועים בהמראה חזרה הביתה... אין לי כח לרשום הרבה ...

למעלה