הנחשים החדשים שלי!

מה שבטוח הוא לא זה אנרטריסטיק

כי אין להם את הפגמנט האדום ולזה יש די הרבה ממנו. ולפי הדוגמא בעיקר בתחילת הגוף הוא מוטלי אבל איזה שם מסחרי יש לנחש הזה אני לא יודע. במקרה וזה מעניין אותך אני מציע לך לשלוח תמונה לאחד מהמקצוענים בתחום הכרכני תירס הם בטח יצליחו לזהות איזה שילובים נעשו כדי להגיע לנחש הזה.

woma

New member
ראשית מוטלי זה כן וכאן אבחנתך ..

מדוייקת. והגדרת המופע המלאה היא פסטל מוטלי (ראיתי יפים יותר ובהרבה אבל גם זה נראה סביר למופע).

woma

New member
אם כבר אז חייב להוסיף...

שאחד המופעים היפים שראיתי היה מה שמכונה blue pastel motelly corn שזה ממש כרכן מדהים (וכך גם המחיר
)

shshahar

New member
הסוף.

thayeri נקבה. ד"א כל הנחשים סמי בוגרים (בני שנתיים בערך). כל הכבוד לרפי, אחלה משלוח!!!

woma

New member
חיכיתי לראות מתי יגיע ../images/Emo13.gif

מזל"ט ותתחדש. אלון

naja

New member
יופי של נחשים.

איזה מופע זה הכרכן האפור מבין השניים? ואם אתה יכול-תן איזה פירוט קטן של מה שהגיע במשלוח, לטובת אלה שמתלבטים אם לקפוץ לראות.

השארת משהו ../images/Emo6.gif?

סתם :) ממש אחלה נחשים! הכי אהבתי את הטייארי ואת הפואבלן שתייהם ממש יפים. מצטרף לשאלה של NAJA אם תוכל לפרט קצת לגבי מה שנישאר? והאם הוא הביא גם בייבים. תודה רבה

shshahar

New member
נחשים שהגיעו במשלוח של רפי!

אני ממליץ למתעניינים בכרכני תירס בעיקר. כרכני תירס ,מגוון רחב של צבעים ודוגמאות, הכוללים: Blood Red Motley Striped יש גם פואבלונים וקינגים (Brook's Kingsnake(תמונה מצורפת) , Thayeri ועוד כמה פרטים.) שווה לראות.

תתחדש, אולי סוף סוף יכנסו מוטציות

חדשות לארץ חוץ מהסנואו, אלבינו והאנרטריסטיק שרואים לפעמים.

למעלה