הנחשים שלי pine florida זכר, בוגר, כרגע ישן.
י יונתן ורונסקי New member 1/1/04 #29 מה האורך שלה? כי יש לי שתי אחיות שלה והן הרבה יותר צבעוניות. הנה קישור לתמונות של שתי הנקבות, אני חושב שאולי זה בגלל ששלך בטח יותר ארוכה.
מה האורך שלה? כי יש לי שתי אחיות שלה והן הרבה יותר צבעוניות. הנה קישור לתמונות של שתי הנקבות, אני חושב שאולי זה בגלל ששלך בטח יותר ארוכה.
S shshahar New member 2/1/04 #34 יונתן אורך הנקבה שלי מאה וארבעים ס"מ (לצורך פורפורציה, אורך הכלוב מטר). לגבי הצבעים, זה תלוי ביום (מבחינת נשל), אבל אני מודה שהנקבות שאצלך יפות, במיוחד הבהירה(לא סתם שלי נמכרה ושלך נשמרו).
יונתן אורך הנקבה שלי מאה וארבעים ס"מ (לצורך פורפורציה, אורך הכלוב מטר). לגבי הצבעים, זה תלוי ביום (מבחינת נשל), אבל אני מודה שהנקבות שאצלך יפות, במיוחד הבהירה(לא סתם שלי נמכרה ושלך נשמרו).
N naja New member 31/12/03 #16 זהו? כ"כ מעט נחשים?../images/Emo3.gif אחלה אוסף יש לך. אתה מתכוון להרבות חלק ממנו באביב הקרוב? אתה גם מוזמן להעלות את כל התמונות לגלריות של הפורום.
זהו? כ"כ מעט נחשים?../images/Emo3.gif אחלה אוסף יש לך. אתה מתכוון להרבות חלק ממנו באביב הקרוב? אתה גם מוזמן להעלות את כל התמונות לגלריות של הפורום.
S shshahar New member 31/12/03 #17 תשובה השנה אני אנסה לזווג בין כרכני התירס שכרגע ישנים. ד"א זה יהיה הניסיון הראשון שלי בזיווג.