הנחש דוחה את המזון

gambino

New member
הנחש דוחה את המזון

יש לי קינג שדוחה את האוכל יותר מחודש.כל כמה ימים אני מציע אוכל והוא לא אוכל. כשאני מכניס את העכבר הוא מתקרב אליו בסקרנות ומתרחק. אני מכין את הנחש לשינת חורף כדי לזווג. האם כדאי לי לתת לו לכנס לתרדמת חורף למרות שלא אכל יותר מחודש? ומה לעשות במקרה שאולי יש לו טפיל ?

naja

New member
זה דיי טבעי.

בתקופה הזו מרבית הקינגים נכנסים לתרדמה בטבע וזו הסיבה להפסקת המזון. אם הנחש שלך בוגר אז קרוב לודאי שזו הסיבה שהוא מסרב לאכול(נפוץ מאוד אצל הזכרים). לא נתת מספיק רקע לגבי הנחש-בן כמה הוא, כמה זמן הוא אצלך, הרגליי האכילה שלו וכו' וזה יכול לעזור לתשובות שתקבל פה. בקשר לכניסה לתרדמת חורף- זה לא משנה כמה זמן הוא לא אכל. כל עוד הוא בריא ובעל מבנה גוף טוב שיאפשר לו לעבור את התרדמה בשלום אין שום סיבה לא להרדים אותו. עכשיו זה זמן טוב להרדים מאחר והטמפרטורות ירדו בהדרגה בשבועות הקרובים. בנוגע לטפילים-אם יש חשש רצוי לקחת דגימות מהנחש ולשלוח לבדיקה.

gambino

New member
הנחש

הנחש כמעט בן 3 אכל טוב מאד ,בריא ...לעומתו הנקבות אוכלות בתאבון רב . אז אתה ממליץ שמעכשיו להכניס אותו לשינה ?אם כן עד מתי להשאיר אותו בתרדמת?האם הזכר והנקבה צריכים להרדם באותו זמן כדי שיוכלו להזדווג בבוא הזמן?

naja

New member
תרדמה.

אתה יכול להכניס אותו כבר עכשיו ואם הוא לא אוכל אז זה אפילו מומלץ כדי שלא יאבד משקל. אני מקווה שאתה יודע איך להכניס ולהוציא נחשים מתרדמה.אם לא אז תשאל לפני.לא חייבים להכניס את הזכר והנקבה באותו הזמן אבל רצוי להוציא אותם באותו הזמן. הזמן הרצוי הוא בין נובמבר למרץ, לפחות 3 חודשים.

למעלה