הנחש לא אכל מלא זמן :\

E v a n e

New member
הנחש לא אכל מלא זמן :\

הוא לא אכל דיי הרבה זמן..בפעם האחרונה הבאתי לו עכבר וכנראה שהוא היה גדול אז הנחש לא הצליח לאכול אותו :\ וכבר איזה חודש שהוא לא אכל ועכשיו מתוך איזה שלוש חנויות שיש בהן עכברים נגמרו כולם.. הוא באיזה שהיא סכנה אני כבר לא יודע מה לעשות וזה ממש מלחיץ :\ עד מתי זה נהיה קריטי שנחשים לא אוכלים?

E v a n e

New member
אממ תמיד אומרים לי ואני שוכח

מילק סינלואה לא? *תמונה* -->

Itamar Levy12

New member
אל תדאג

גם אם בחודש הקרוב הוא לא יאכל לא תיהיה אפילו בעיה קלה.

E v a n e

New member
חשבתי שיקרה איזה משהו כולי בלחץ

[שאלה לא קשורה] זה טוב להוציא אותו פעם ב.. כשהוא עליי מחוץ לבית? שיהיה לו אוויר

gaichuk

New member
לדעתי זה לא סינלואה ולא פואבלן.

לדעתי מדובר ב-Lampropeltis triangulum annulata ש"עובר" יותר כסינלואה אם כבר משייכים אותו לאחד מהשניים בכותרת...

naja

New member
אני נוטה להסכים איתך בנושא.

לא יודע אם זה Lampropeltis triangulum annulata , אבל זה לבטח לא פואבלון, וגם סינלואה קרוב לודאי שלא.(אפשרות נוספת-הכלאה של יותר מאחד מהמינים האלה).

gaichuk

New member
זו לא הכלאה.

אנשים לא עושים דברים כאלה...
זה שאתה לא יודע זה די מדוייק אם אתה לא מכיר את ההורים (וההורים של ההורים וכולי וכולי...) אבל מה גורם לך לחשוב שזה לא אנולאטה? משהו מסוים?

אני מסכים איתך

בקישור הזה ניתן לראות נחש שנראה דומה למדי לנחש שבתמונה. הגיעו לא מעט מילקים מכסיקנים בוגרים לארץ בשנים האחרונות ואני לא אתפלא אם לפחות חלקם נמכרו כסינלואות... או סתם תחת השם המסחרי בארץ "מילק".

gaichuk

New member
מילק הולך לכל TRIANGULUM...

כמו שכל GETULA נקרא קינג... הרגל אולי?

naja

New member
לא חשבתי שזה לא אנולטה.

רשמתי שאני לא יודע אם זה אנולטה-יתכן שזה כן, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את תת המין הזה ומתמונה אחת קצת קשה לי לקבוע למרות שבהשוואה לתמונות מהאינטרנט אני לא בטוח שיש 100 אחוז דמיון.

blckMonkey

New member
הנחש

מהנסיון שלי מילקים יכולים לעשות לפעמים בעיות עם האוכל, ויש מספר סיבות: 1) האוכל "גדול עליהם". אם הוא עדיין לא יכול לאכול פרטי טרף בוגרים- כדאי לך להחזיק במקפיא מלאי של עכברונים בגודל מתאים, ולהפשיר בעת הצורך. בכלל- ממה שכתבת משתמע שהמילק שלך לא אוכל מופשר, אלא חי. אני ממליץ לך לעבור לטרף מופשר גם מכיוון שהזמינות שלו גבוהה יותר, וגם מכיוון שהוא אינו מהווה סכנה לנחש (מילקים הרבה יותר עדינים מנחשים אחרים). 2) צבע עכבר/ ריח- לעכברים לבנים ריח שונה ומראה שונה מעכברים אפורים/שחורים. לעיתים מילקים שהורגלו בעכברים לבנים מסרבים לאכול שחורים/אפורים, ולהיפך. אני חושב שגורם לכך הוא הריח, למרות שאני לא פוסל את האפשרות שהפרווה/ המראה של העכברים משפיע. כדאי לשים לב למה הנחש שלך מעדיף. 3) טמפרטורה- האם הטמפרטורה בכלוב מתאימה? לא מדובר רק על טמפרטורה נמוכה מדי שיכולה לגרום לנחש לחוסר תיאבון. בימים חמים אלו- גם טמפרטורה גבוהה מדי עלולה לשבש לנחש את התיאבון. 4) Stress- טוב, לא בדיוק סטרס, אבל היה קשה לי להצמיד לזה ביטוי. המילקים הם נחשים עדינים יחסית, וגם קצת פחדנים. אם אתה מרים נחש לידיים (בייחוד נחש צעיר), משחק איתו, ואח"כ מנסה להאכיל אותו- יכול להיות שהוא יעשה לך בעיות. לפני האכלת מילקים רצוי לא לגעת בהם/ להזיז אותם/ לנקות להם את הכלוב, עד יום לפני.

Nevo Schwartz

New member
סיכום יפה מאוד, כל הכבוד.

הדבר היחידי שאני רואה בו בעיה הוא הסעיף בו הזכרת שריחם של העכברים בצבעים שונים שונה. למיטב הבנתי, צבעם של העכברים הינו מופע גנטי בלבד. משמעות הדבר הוא שמרבית תכונות העכברים הללו זהות לחלוטין, צבעם אינו משנה את ריחם. בנוסף כאשר נשמרים עכברים בצבעים שונים בקופסה אחת בו הם כולם מוקפאים, ריחם של כולם מתאחד לגמרי וזה אמור לבטל כל בעיה שכזו. בדומה לכך משפחות "מעורבות" בהם מגודלים עכברים בצבעים שונים אמורות להטביע אחד בשני את ריחם. למרות כך אתה צודק בנושא, צבעו של הטרף יכול ומשפיע במקרים מסויימים על תגובת האכילה של הנחש. לי אישית יצא להיתקל במספר נחשים שעשו בעיות שקשורות לצבע הטרף. מילקית שהסכימה בזמן מסויים לאכול עכברים קפואים לבנים בלבד, ובואה צעירה שהסכימה לאכול עכברים חומים בלבד. זהו טיפ מקובל מאוד גם למתכדרים שעושים בעיות אכילה, הצעת טרף בצבע שונה (ברוב המקרים חום) כדי לדמות את צבע מזונם הטבעי. תודה שוב על הסיכום, נבו.

naja

New member
יכול להיות שהוא צודק.

שמעתי על כמה מקרים שבהם נחשים הסכימו לאכול רק עכברים אפורים. יכול להיות שזה נובע אך ורק מהעדפת צבע, אבל אז הייתי מצפה שהם יאכלו גם עכברים שחורים. לדעתי יכול להיות הבדל בריח של העכבר רק בגלל השוני בצבע שלו. השוני בצבע מעיד על שוני גנטי וזה בהחלט יכול להתבטא בריח מעט שונה(קרוב לוודאי לא משהו שאנחנו נצליח להריח).

Nevo Schwartz

New member
יכול להיות,

אבל השאלה היא, האם ריחם של כל צבעי העכברים אינו משתנה בהתאם למשפחה בהם הם חיו. והאם הקפאה בקופסה המאחדת את כל צבעי העכברים אמור להיווצר ריח אחיד למדי לאחר זמן מה, אני יודע שבמקרה אותו אני מכיר העכברים הוקפאו בקופסה מאוחדת ובכל זאת רק עכברים לבנים התקבלו. מעניין מה הברקרים אומרים על זה, רן? נבו

למעלה