הנחש

ary58

New member
הנחש

אני מטטפח טת החתולים וכשצריך אותם לא מבין מה הם עושים? רק משחקים עם הנחש . אכלו יותר מידי אז לא רעבים? והעורב הוא בא וצורח על החתולים כדי שלא יגעו בנחש

ary58

New member
איך אני מוריד אותם להכניס תמונת נחש בתפיסה

והנה הנחש אחרי שהגיע הלוכד

ובתמונות הבאות תראו את התוצאות של חוסר איכפתיות וסביר להניח שגם רצון להשוויץ.

snake liron

New member
שימו לב שכבר על הברזל הנחש ממש מדמם

כמה חבל ממש מעצבן לראות חאפריות במיטבה ועוד במסוה מקצועי

naja

New member
אפשר וצריך להתלונן.

אבל קשה לי להאמין שהרט"ג יפעלו בנושא.

naja

New member
אם יש כאן אנשי רט"ג בפורום(ואני יודע שיש).

אני מאוד מקווה שאחרי שיקנסו את הלוכד הזה וישללו ממנו את רשיון הלכידה, גם יוודאו שהוא אכן לא עוסק יותר בלכידה. אבל יש לי הרגשה שכלום לא יעשה בנידון.

ary58

New member
רק בוא וספר לנו למה ?

מה עשה לא נכון ? במה חטא האיש?

HyperViper

New member
יש דרכים אחרות ללכוד נחש.

לכידה מאחורי הראש היא מיותרת ומסוכנת ומשמשת בעיקר להשוויץ. הרבה יותר קל לכוון את הנחש לתוך קופסא\ארגז\שק וללכת לשחרר במקום אחר. העניין של החליבה של נחש על חתיכת מתכת חלודה מיותרת לחלוטין, כל החניכיים של הנחש נפצעו בתהליך ואני לא אתפלא אם הנחש הזה ימות מזיהום בפה בקרוב, אם הבחור הזה לא דאג להרוג אותו עוד לפני.

שאני רואה דבר כזה

אני ממש מתבאס שהנחש לא ביצע בו את זממו אולי כמה ימים באישפוז היו גורמים לו לתת יותר כבוד דרך אגב ברור לפי התמונות שלבחור אין רשיון ללכוד סתם חאפר

naja

New member
במה הוא חטא?

לוכד נחשים אמור ללכוד ולשחרר את הנחש ללא פגע. שבירת שיני ארס על ברזל חלוד אצל הצפע יכולה להוביל לזיהום הפה ומוות(כמו שכבר נכתב) ובנוסף היא משאירה את הנחש ללא יכולת לצוד מזון בדיוק בתקופה שבה הוא אמור להעלות משקל לפני החורף ובנוסף זה משאיר אותו ללא יכולת התגוננות. בקיצור, הלוכד הנ"ל(אם הוא אכן לוכד מורשה ולא סתם חאפר) מתנהג כמו חובבן ואין לי ספק שהוא אינו מבין גדול בנושא זוחלים ושמירת טבע.

למעלה