הנט כאשליה מטורפת

מיטללל

New member
הנט כאשליה מטורפת ../images/Emo42.gif

היה מישו שדיברתי איתו באייסיקיו כמה שבועות טובים... זה התחיל שהוא בא לאייסיקיו שלי.. ככה סתם.. זה היה בשעה ממש מאוחרת אז מהשעמום עניתי לו :) (למרות שאני אף פעם לא עושה את זה. זה משעמם אותי מדיי :\ ) וגלשנו לשיחה... שהפכו לשיחות...והיה לי מעניין לדבר איתו.. שזה ממש נדיר. אף פעם לא חשבנו על להיפגש.. הוא אף פעם לא הציע את זה וגם אני לא (טראומות עבר:)) וגם כי זה פשוט לא יותר מדיי עניין אותי, להיפגש איתו במיוחד. אבל היום הוא הגיע לקריה.. ושידברתי איתו לפני כמה ימים בקטע נורא טבעי הבאתי לו את הפלאפון שלי ואמרתי לו שיתקשר אליי שהוא יגיע לקריה ואני אעזור לו עם הטופס טיולים (השואתי משו שמדובר בקריה) עכשיו אני קודם כל חייבת לציין שלא ראיתי תמונה שלו אף פעם קודם. אבל תארתי לעצמי שהוא נראה טוב. בגלל איך שהוא דיבר על עצמו (בכזה בטחון..), בגלל הסיפורים שהוא סיפר לי שקורים לו.. בגלל שהוא היה משעשע במיוחד..... שנתתי לו את הפלאפון הוא התקשר יום אחרי ודיברנו. הוא השאיר בי אותו רושם! והיום נפגשנו ו.. טוב. קודם כל הוא, "חמוד" הוא לא היה. אפילו היה נראה דיי רע. אבל זה עוד חפיף... כאילו-לא היה לי ממש ממש אכפת. הוא עצמו.. היה משו שונה לחלוטין ממה שהכרתי! הוא היה ביישן להחריד.. לא הסתכל לי לעיניים.. דיבר לא לעניין.. היה דיי מוזר. כל כך חסר בטחון!!! הכמה דקות שהיינו ביחד עברו לי באיטיות מחרידה... (ת'טופס טיולים אמרו לו לעשות מחר. וזה לא יהיה איתי) וזה ממש ביאס אותי! אהבתי לדבר איתו...
זה גרם לי לחשוב... האם הכל פה כל כך מזויייף? כמה אתם מרגישים שונים בנט ממה שאתם באמת?!?!?! יש קשר בכלל? האם אתם לפעמים ממציאים דברים? מנפחדים דברים? ולמה?!

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

אני יכולה לומר על עצמי בכנות שאני בנט איך שאני עצמי במציאות. לא שונה ולוּ בטיפה
אבל זו אני.

HyPeR SoNiC

New member
לפי דעתי....

יש לנו הרבה יותר ביטחון לדבר באינטרנט כי אנחנו מאחורי מקלדת וככה אף אחד לא יפגע בנו או משהו כזה...... חוצמזה, שאת עוד לא ראית אותו, ככה שהוא יכול להגיד לך מה שהוא רצה על עצמו...... הרי, כמו שאמרת, אתם לא חשבתם בכלל על להיפגש.... בכל מקרה, לדעתי לרוב האנשים יש יותר ביטחון מול מסך המחשב מאשר פנים מול פנים...... זה פשוט שונה......

pain is MY love

New member
ברור שהכל פה אשליה!

סך הכל להיות מאחורי מסך זה לא כמו להיות פנים מול פנים, בלי שום קשר למראה חיצוני. ובאמת מאחורי המסך הרבה יותר קל לדבר חופשי, להפגין בטחון ולהפתח כשבפועל ממש קשה להרים את הראש ולהסתכל לאדם שעומד מולנו בעיניים.

לי לפחות

בנט יש יותר ביטחון מבמציאות <אני ביישנית..> ככה זה..פה יותר זה יותר קל.. אנחנו מוגנים מאחורי המחשב. אבל זה לא אצל כולם ככה... יצא לי לפגוש כבר אנשים שהם אותו הדבר בנט ובמציאות..

../images/Emo13.gif

היי לצערי הרב כן רוב האנשים משקרים כל אחד מנפח ומוסיף ואין מה לעשות בנידון אבל יש יוצאים מן הכלל את האקס שלי הכרתי בצ'אט והיינו שנתיים ביחד אז קחי הכל בפורפורציה אל תמהרי להפגש עם אנשים מה גם שזה מסוכן.

s h i r k u s h

New member
לדעתי...

כנראה היה לו יותר קל לבטא את עצמו באינטרנט, או שהוא הרגיש חופשי יותר באינטרנט ולכן היה שונה מאשר פנים אל מול פנים.

yardenj

New member
אי אפשר לנח איך בן אדם נראה

לפי איך שהוא מדבר,מצד אחד יש את העניין שבנט האנשים מתבטאים יותר בחופשיות ואז יכול להיווצר הרושם שהבן אדם רהוט ובסבבה עם עצמו ואם הוא לא טורח להגיד אחרת נוח להאמין בזה,מצד שני יש כאלו שפשוט משקרים על איך שהם נראים,כלומר-"חתיך,רזה גבוה,עיניים כחולות,שיער ירוק" וזה כבר שקרים,כאלו אנשים מנצלים את המדיום לנפח לעצמם את האגו.

מחשב מול אישי-

כשיש את המרחק של המחשב ולא צריך להתמודד עם ישירות, הרבה יותר קל להיות פתוח. אני לדוגמה לא כזה- כשנפגשתי עם בחורות מהפורומים/צ'אטים/איציק/מסנג'ר, אני דיברתי חופשי כמו ששם, רוב האנשים לא כאלה ומוצאים את האינטרנט כמקום בו הם יכולים להתבטא בחופשיות ללא מעצורים.

לדעתי...

אמנם רוב האנשים לא מבינים את זה אבל הרשת זה עולם אחר מהעולם הרגיל שכולנו שותפים לו. זה שיש מיליארדי אתרים וכל זה, זה עוד ברור. אבל זה לא רק עניין של אתרים וקהילות ופורומים, זה עניין של קהילות חברתיות שלמות שאנשים מאמצים באינטרנט. לא סתם המציאו את הקטע של הניקניים... זה לא רק בשביל היופי. יש אנשים שיוצרים לעצמם דמות אינטרנטית ששונה לגמרי מהדמות האמיתית שלהם בחיים. התקשרות דרך האייסיקיו ותוכנות המסנג'ינג למיניהן היא הרבה יותר קלה מכיוון שאין שום לחץ שמופעל. כשאתה מדבר באינטרנט אתה לא צריך לחשוב אם אתה עומד עם הגב זקוף עכשיו ואם השיער שלך מסודר יפה ואם לא שמת יותר מידי בושם וכו'. אתה אפילו לא צריך לדאוג אם הקול שלך נשמע בסדר ואם התשובות שלך בטלפון הן מספיק מהירות. היתרון הכי גדול הוא שאפשר אפילו לחשוב על תשובה. ברגע שמדברים עם חברים בטלפון אז אין בעיה כזאת, השיחה זורמת ועונים אחד לשני במהירות, אבל אם מדובר בשני אנשים שרק עכשיו הכירו, אז אפשר לקחת את הזמן עם התשובה. בכל אופן - כל היתרונות האלו יוצרים מצב שבו אפשר לעשות הכל בעיקרון. וגם אם עשית משהו לא טוב אז אתה יכול פשוט למחוק את הבנאדם מהרשימה ובזה נגמר הסיפור. הבנאדם לא יודע איפה אתה גר ומה אתה עושה או אפילו מה השם שלך. לעומת זאת, יש בזה הרבה חסרונות, כי כמו שכבר אמרו, אפשר לעוות את האמת בקלות, ואי אפשר לדעת אם הבנאדם בצד השני משקר או אומר את האמת. לפי הניסיון שלי (ואני לא מדבר על היכרויות במטרה לזוגיות, אלא סתם אנשים שמדברים איתם באינטרנט), הרבה מאוד אנשים משקרים באינטרנט כי זה פשוט קל לשקר ואי אפשר לעלות עליך. ובקשר לשאלה הספיציפית שלך על הבחור - כמו שכולם אמרו, יכול להיות שזה לא קשור בכלל למראה שלו, פשוט כשהוא דיבר איתך פנים מול פנים זה היה יותר מביך בשבילו בגלל שאין לו ביטחון עצמי גבוה במיוחד. ולשאלה היותר חשובה.. אם הכל מזוייף.. אז לדעתי כן. כמו שאמרתי, האינטרנט הזה הוא עולם אחד גדול שממש לא תואם לעולם האמיתי, מה שבעצם עושה אותו לעולם מזוייף.. כמו מאטריקס רק הפוך

seeyou

New member
../images/Emo54.gif אהבתי לדבר איתו...../images/Emo108.gif

זה נכון גם לבנים וגם לבנות עם חלק אוהבים לדבר עם אחר לרקוד ועם אחרים לשכב.. ובסוף עם אחרת להביא ילדים לעולם... למה? בגלל ה"טבע" שלנו יוסי

sun232

New member
וואי אני כל כך מכירה ומסכימה!!

רוב המקרים שפוגשים אנשים מהנט- מתאכזבים.. אני בעד- מצד אחד לשמור על מרחק, לא לספר ולחשוף הכול...אבל מנגד- להיות אמיתי ולא לשקר..
אני חושבת ששום קשר, גם אם הוא הכי זורם וכיפי באיציק לא משתווה לפגישת הבנאדם במציאות. החלפי המבטים, ההדלקות הזארת תוך שבריר שנייה, החן שרואים בבנאדם. זה רק בחיים האמיתיים, מחוץ למסך. א' זה מוזר ומביך לפגוש משהו שעד עכשיו דברתם במקלדת, ב' זה באמת לא תואם לציפיות.. השאלה מה לעשות אחרי זה, ואיך להמשיך.. כי האכזבה מכרסמת...

אני חושבת

שמי שמדבר סתם ככה באייסיקיו אז כן...יש הרבה רמאויות...אבל לפי דעתי זה שונה מבפורום כי בפורום כולם שופכים את הלב והכל...כולם מדברים דוגרי ועל כל מה שקורה להם אז לפי דעתי האנשים שבפורום יותר אמיתיים מהאנשים שבאייסיקיו או כל צ'ט אחר אבל אף פעם אי אפשר לדעת באמת... אני אישית לא עושה את זה...זה פשוט לא האופי שלי

למעלה