הנט כאשליה מטורפת ../images/Emo42.gif
היה מישו שדיברתי איתו באייסיקיו כמה שבועות טובים... זה התחיל שהוא בא לאייסיקיו שלי.. ככה סתם.. זה היה בשעה ממש מאוחרת אז מהשעמום עניתי לו
(למרות שאני אף פעם לא עושה את זה. זה משעמם אותי מדיי :\ ) וגלשנו לשיחה... שהפכו לשיחות...והיה לי מעניין לדבר איתו.. שזה ממש נדיר. אף פעם לא חשבנו על להיפגש.. הוא אף פעם לא הציע את זה וגם אני לא (טראומות עבר
) וגם כי זה פשוט לא יותר מדיי עניין אותי, להיפגש איתו במיוחד. אבל היום הוא הגיע לקריה.. ושידברתי איתו לפני כמה ימים בקטע נורא טבעי הבאתי לו את הפלאפון שלי ואמרתי לו שיתקשר אליי שהוא יגיע לקריה ואני אעזור לו עם הטופס טיולים (השואתי משו שמדובר בקריה) עכשיו אני קודם כל חייבת לציין שלא ראיתי תמונה שלו אף פעם קודם. אבל תארתי לעצמי שהוא נראה טוב. בגלל איך שהוא דיבר על עצמו (בכזה בטחון..), בגלל הסיפורים שהוא סיפר לי שקורים לו.. בגלל שהוא היה משעשע במיוחד..... שנתתי לו את הפלאפון הוא התקשר יום אחרי ודיברנו. הוא השאיר בי אותו רושם! והיום נפגשנו ו.. טוב. קודם כל הוא, "חמוד" הוא לא היה. אפילו היה נראה דיי רע. אבל זה עוד חפיף... כאילו-לא היה לי ממש ממש אכפת. הוא עצמו.. היה משו שונה לחלוטין ממה שהכרתי! הוא היה ביישן להחריד.. לא הסתכל לי לעיניים.. דיבר לא לעניין.. היה דיי מוזר. כל כך חסר בטחון!!! הכמה דקות שהיינו ביחד עברו לי באיטיות מחרידה... (ת'טופס טיולים אמרו לו לעשות מחר. וזה לא יהיה איתי) וזה ממש ביאס אותי! אהבתי לדבר איתו...
זה גרם לי לחשוב... האם הכל פה כל כך מזויייף? כמה אתם מרגישים שונים בנט ממה שאתם באמת?!?!?! יש קשר בכלל? האם אתם לפעמים ממציאים דברים? מנפחדים דברים? ולמה?!
היה מישו שדיברתי איתו באייסיקיו כמה שבועות טובים... זה התחיל שהוא בא לאייסיקיו שלי.. ככה סתם.. זה היה בשעה ממש מאוחרת אז מהשעמום עניתי לו
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)