הנידון: הבעת דעתי האישית על המסיבה

הנידון: הבעת דעתי האישית על המסיבה

שהתקיימה אמש בקיבוץ "עין הכרמל", המסיבה התקיימה בגן האירועים של הקיבוץ, והגעתי למקום הזה בציפייה למסיבה
כמו כל אחד שמגיע עם ציפייה מסויימת למסיבה.. בכל אופן הגעתי למקום הזה, והמקום היה יפהפה חבל"ז, אכן המארגנים לא הגזימו כשסיפרו והפליגו בשבחי המקום.. הגעתי למקום כשאני מוקף ביופי מכל צד- יופי המקום ומכיוון שאני גם זכר מצוי נהניתי גם לצפות ביופי של המין הנשי שהגיע למקום, ומיותר לציין ששמעה של חיפה ובנותיה יצאו למרחוק ברחבי הארץ... בהכל אופן נחזור לעינין המסיבה, המקום היה מלא ועמוס , באו יותר מ300 אם איני טועה, התקיימה הגרלה מעניינת וכואבת למי שלא זכה בפרסים שהיו שם - לצערי אני אחד מהמאוכזבים שלא זכו
התקיימה גם הצגה מצחיקה וטקס בחירת ספורטאי השנה - אבי בוקלר זכה
נו טוב עוד סיבה לגאווה החיפאית על אחד מבניה המוכשרים... לאחר מכן כולם קפצו לבריכה והתקיימו שם משחקים ותחרויות שונות , בסיכומו של דבר הערב היה מהנה מאוד ולכולם היה תחושה טובה לאחרי המסיבה.... (מי שלא זה בטח כי התאכזב שהפסיד בתחרויות או שלא זכה בהגרלה
) כל הכבוד למי שארגן ובמיוחד לאתי שוורצברג!

LordNor

New member
נשמע טוב../images/Emo45.gif

חבל שלא יכולתי להגיע , בגלל שהמסיבה התקיימה בשישי בערב.
אילו המסיבה הייתה מתקיימת ביום חול, הייתי בא! אני שמח לשמוע שלא היו תלונות או ביקורות. המשיכו ככה!

תלתלית.

New member
נכון...המקום הזה יפהפה...

לא נורא,לא התאכזבתי בהגרלה...רק התאכזבתי שלא יכולתי להצטרף במשחקים כי חשבו שאני חלשה ולא אוכל להצליח בתחרויות,גם בעצמך חשבת...:((( וכולם היו בשוק כי הקבוצה של בנות חיפאיות ניצחו חחחחח אתם חלשים לא שווה חחחחח ממש היה כייף במסיבה... בטח פעמיים התאכזבת...לא נוראאאאאאאאאאאאאא כל הכבוד לאתי שוורצנברג ועוד...

כל אחד רוצה להצליח ../images/Emo13.gif

ואל תשכחי שאני לא הקובע היחיד
היו עוד אחרים בקבוצה שהיו המחליטים, ולצערי טעינו בשיקול דעת לגבי 2 מהקבוצה שלנו חה, אך לא נורא, היה כיף להתחרות לא? והוכחתן שהמין הנשי חזק למען האמת ולא חלשלוש, אז טוב שלא צרפנו אותכן לבסוף, לא? הוכחתן שאתן חזקות ואנחנו החלשים

תלתלית.

New member
תשים לב ,מה כתבתי ולא שכחתי שאתה לא

הקובע היחיד... עכשיו הבנתי שהבנים לא מתחשבים בבנות בתחרויות ,אתם רק חושבים על עצמכם שאתם חזקים ולא בנות...חה אז בפעם אחרת תתחשבו גם לבנות ולא רק על עצמכם תלמד כבר.. :)

מה שרע אצלנו הגברבריונים....

אנחנו תמיד חושבים שאיננו טועים.. סתם סתם, זה היה רק לשם הכיף נטו - עם קצת יצר תחרותי של הזכר המצוי שעדיין לא עבר מאז ימי המערות....

את מתכוונת אליי? אני לא משתמש באי

סי.... אלא רק במסן, ות´כתובת מסן לא נותן
מספיק כבר עם הרשימה שיש לי

המסיבה שהייתה ../images/Emo106.gif

המסיבה שהייתה ביום שישי בעין הכרמל הייתה מוצלחת בעיני כולם! המקום היה מדהים ביופיו, התאורה המיוחדת והמוסיקה שברקע... לכל אלה שבאו מרחבי הארץ שמחו לפגוש אחד את השני ואנו המארגנים לא ציפינו לכמות המרובה של המוזמנים, באו כ350 איש, האווירה הייתה נעימה רובם היו החרשים וחבל שאין כבדי שמיעה שחוגגים איתנו, אני בעצמי כבדת שמיעה מתפלאת היכן הם הכבדי שמיעה...ברור לי ומובן לי שחלק גדול מהכבדי שמיעה אינם יודעים שפת סימנים אך אשמח להביא מדובבים עם מקרופון שידובבו את החרשים בזמן אמת ...אני בעצמי ככבדת שמיעה יודעת שיש לנו לחרשים ולכבדי שמיעה עולם אחד משותף ואף אחד לא יוכל לטעון שאנו באים מעולמות שונים!!! לכל אלה שנהנו מהמסיבה ושיבחו אותי... אני מודה מכל הלב אך התודה הגדולה נתונה לצוות שפעל איתי והיה איתי מההתחלה ועד הסוף!!! אכן עשינו זאת מכל הלב, ואנו מבסוטים שכולם נהנו כי גם אנחנו נהננו... הטקס הבא שלנו יהיה טקס אשת השנה 2002 (לקויית שמיעה)!! הטקס הזה יהיה מיוחד ועשיר!!! אז עד כאן להתראות שוורצברג אתי יו"ר סניף חיפה

saka

New member
לדעתי..

היה כיף מאוד במסיבה, רק ההצגה היתה מתחת לכל ביקורת... יש גבול לטימטום :)

למעלה