הניום יש את הפרק שרוב עוזב

הניום יש את הפרק שרוב עוזב ../images/Emo7.gif

אחד הפרקים הטובים של העונה שישית
ורוב עוזב :( אבל מצד שני זה אומר שתכף ריילי בא

למה תמיד בשליליות למה ../images/Emo3.gif

*מנסה בכוח לחפור למצוא משהו טוב שבא ולא מוצאת* נשאר עם ריילי

MissPop

New member
ריילי מגיע לפני אשלי?

יש עוד זמן עד שהם יגיעו, לא? עוד איזה שבוע. נדמה לי שעוד קודם מרכוס צריך להגיע לפני ריילי וברייס צריך להגיע לעזור לאלכס להתגרש מפיונה ורק אז אחרי שפיונה תעזוב נדמה לי שאשלי מגיעה (אם אני זוכרת). אגב הפרקים של החתונה עם פיונה, איכס.

לדעתי ריילי מגיע לפני מרכוס

כי מרכוס מגיע רק בתחילת העונה השביעית,וריילי שם מהשישית.. ואשלי מגיעה אחרי שפיונה עוזבת

לא הבנתי את דעת הפורום

ריילי טוב או רע ליהודי? אני דווקא חושבת שזה מדליק כי היא מן נסיכה כזותי ..והוא לא הנסיך הקלסי ובמסגרת השינויים ..אהבתי איך שהיא זרקה לו ריילי נראה אותך בפאב.

MissPop

New member
../images/Emo99.gifמה שבאתי לכתוב../images/Emo3.gif

וגם רייגן חזרה. עוד כמה פרקים יהיה הפרק אם סנדרה ואז יהיה סטיבי/אלכס וברוך השם נפטר מפיונה ומרקוס יגיע.

ronnili

New member
שאלה למומחות

מאחר ואני חסרת סבלנות, ומאחר ואתן ראיתם את זה כבר אפשר לקבל כמה תשובות בבקשה? :) מתי פיונה תעוף?? אני כבר לא יכולה לראות אותה ומתי אלכס וסטיבי יהיו ביחד, זה יקרה בעונה הזאת? ובכלל אשמח לסיכום העונה ה6, מה הולך לקרות? חיפשתי ברשת מידע ולא ממש מצאתי.. תודה רבה:)

הנה כמה תשובות

*פיונה- היא עפה דווקא לקראת סוף העונה והיא עושה את זה בבום
*אלכסטיבי- הם מבינים שהם מאוהבים לקראת סוף העונה אבל הם לא עושים עם זה כלום עדיין,ביחד ביחד הם יהיו בתחילת העונה השביעית . *וסיכום של העונה השישית- יש לנו ארכיון נהדר ,אז תני בקליק ותקראי. לעוד שאלות אנחנו פה

MissPop

New member
ומבחינת פרקים

נדמה לי שהפרק של סטיביאלכס זה 24 כלומר עוד 2 פרקים בערך בהולמרק או מחר או ביום ראשון ואז יהיה בערך שבוע עד שפיונה תעוף ואשלי תגיע. והשאלה - מי מגיעה קודם אשלי או גרייס?

rotemliat

New member
גרייס קודם...

כי גרייס מגיעה אחרי שג'ודי עוזבת שזה פרק 9 בעונה השביעית ואשלי מגיעה בחתונה שסטיבי ואלכס שזה פרק 16

MissPop

New member
אהה

אז יש עוד איזה שבועיים שלושה לפני שנראה אותן. יופי. ברגע שהן מגיעות אין טעם לראות את הסדרה (כמובן אחרי שמאט וג'ודי עוזבים
)

ronnili

New member
היי שוב

תודה לשניכן, מורי ומיס פופ עוד שאלונת כי המתח הורג אותי(סבלנות זו לא תכונה שיש לי כנראה:) ) מי הרג את הארי? ומתי יגלו את זה? זה ימשך עוד הרבה?? שוב תודה וערב טוב

זה לא ימשך עוד ממממש הרבה

(בעצם אני לא יודעת איפה הם עכשיו
) אבל סנדרה הרגה אותו

למעלה