הניינרס חורקים

mail man

New member
הניינרס חורקים

יפגשו עם אריזונה שגם להם מאזן 0 נצ'. מה יעלה בגורלינו אם נפסיד את כל משחקי הפריסיזן? האם בכלל יש לנו סיכוי מול קב' הבית? ועוד שאלה - מי היא הקב' הכי דומיננטית בבית של הניינרס? ממש קבוצה טובה מצאתי לעצמי אה :)

lambdeus

New member
תיקון קטן

גם אני אוהד ניינרס ואכן חורף קשה וקר הולך לעבור עלינו. רק תיקון קטן, המשחק האחרון של הטרום עונה הוא נגד סן דייגו ולא נגד אריזונה (גם אני התבלבלתי) ככה שיש עוד סיכוי שלא נהייה היחידם בבית עם 4 הפסדים בכל ארבעת משחקי הטרום עונה. אבל כמו שאני מכיר את המזל שלי ולפי הביצועים שראיתי עד עכשיו מקבוצתי האהודה, הניינרס יפסידו גם לסן דייגו, הלוזרית הניצחית. ואריזונה כנראה יפתיעו את דנבר. ואז הניינרס יסיימו את הטרום עונה כקבוצה היחידה שלא הצליחה לנצח ולו משחק אחד בטרום עונה. לגביי בית הNFC מערב: אין ספק שהקבוצה החזקה בבית היא הסיאטל סי הוקס. פעם אחרונה שהם ניצחו במשחק פלייאוף, היה לפני 20 שנה ועכשיו סוף סוף, לאחר 5 שנים שבהם המאמן מייק הולמגרן (שאחראי לשנים המפוארות של גרין ביי) בונה את הקבוצה שלב שלב, יש להם את הכלים לרוץ עד הסוף. קבוצה חזקה נוספת שיכולה לתת להם פייט רציני על ראשות הבית היא הסנט לואיס ראמס. שאלות לגבי העיקביות של הQB הפותח החדש, מרק בולג'ר, והעובדה שהרץ התותח, מרשל פולק עבר כבר את השיא (למרות שיש להם מחליף מצויין- סטיבן ג'קסון), מציבות אותם טיפה מתחת לסיאטל בדירוג הכוח.

puppi

New member
בכל זאת היחידים

שהפסידו את כל 4 המשחקים. אבל אני עדיין אופטימי אם נעבור חצי עונה עם 4-4 מצבנו יהיה טוב. הקבוצה הזאת רק תשתפר עם הזמן

lambdeus

New member
אני כל כל שונא להיות צודק!../images/Emo4.gif

לפחות ראטיי וברנדון לויד נראו טוב. אבל מה זה החוסר משמעת הזו? פסלו להם 3!!!! ט"ד בגלל עבירות.

FL Marlin

New member
mail main טוב לראות פנים מוכרות

שלום לכולם אני אוהד הדולפינס, אבל גר כיום בסאן פראנסיסקו, כך שגם לניינרס יש מקום בלב. כנראה שהשנה הלב יכאב הרבה בגלל שתי הקבוצות האלו

mail man

New member
אחרי המארלינז עונה קודמת

לא מגיע לך לשמוח :) סתם סתם אני גם מתעניין חדש כאן בפורום ... נחמד מאד פה

Reshefgarcia

New member
מארלינז...

נתחיל מזה שהספורט שונה,והמבנה של הפלייאוף שונה ולכן הבסיס להשוואה לדעתי,שגוי... היית יכול אולי להשוות לקאנזס סיטי של שנה שעברה... שאף אחד לא ראה אותם באים ממטר... מצד שני,הם לא עשו הרבה בפלייאוף... בכלל,בשל מבנה העונה,אין הרבה מקום להשוות בין פוטבול לבייסבול... בבייסבול,קשה יותר להתעלות לתקופות ארוכות...העונה היא 162 משחקים...כך שאפילו אם אתה טוב ל 10 משחקים,זה לא ישנה כלום בדירוג הסופי שלך... מצד שני,בפוטבול,אם אתה טוב ל 10 משחקים,והבטחת מקום בפלייאוף,בגלל השיטה,אתה עשוי לעוף אחרי משחק אחד בלבד... עניין של טעם...

FL Marlin

New member
מי דיבר על בייסבול

בסך הכל אמרתי שהלב יכאב בגלל שעושה רושם שגם הדולפינס וגם הפורטי ניינרס יהיו השנה איך נגיד יפה....לא מהקבוצות היותר טובות בליגה ואם לשתיהן ביחד יהיה יותר מ-8 נצחונות אני יהיה מופתע. לא מבין איך הגעת לזה שאני משווה בין פוטבול לבייסבול?

למעלה