הנינטנדו DS !!!!

eyalgr

New member
לNDS יש יופי נתונים,

סתם לקחת תמונות באיכות גרועה. מריו DS נקרא מריו 64X4, וזאת בעצם גרסה של מריו 64 לארבעה שחקנים. במטרויד DS יורים באוייבים ע"י הקלקה עליהם, המסך התחתון הוא טאץ' סקרין.

ShotokanMaster

New member
זה באמת נראה מדהים.

האפשרות של ה-2 מסכים, מסך מגע, והגרפיקה של ה-64 על מסך בגודל כזה נראית הרבה יותר טוב. קדמה טכנולוגית ללא ספק. אבל תמונות הן לא כלי טוב כדי לשפוט. צריך לשחק בשביל לדעת.

ET2k

New member
קרא את הריאיון עם מיאומוטו

בhttp://www.ign.com הDS אמור לספק "חווית משחק שונה",לא דווקה נתונים טכנים משופרים. בכלל,הPSP נראה לי קצת רחב מדי,כמו להחזיק גים גיר.

AxBattler

New member
זה לא חוכמה לצטט תעמולות

על הנייר ה PSP חזק יותר, בתמונות הוא נראה מרשים יותר והולכים לצאת לו סרטי DVD (בפורמט מיוחד, ולדעתי בקרוב גם אפליקציות MP3 וכו') כך שהוא יהפוך לנגן מדיה נייד. המסך שלו גדול יותר והרזולוציה טובה יותר. אף אחד לא משלה את עצמו שה PSP לא יתפוס יותר מ 50% מהשוק.. אבל כדי לסבר את האוזן, גם אני אישית מעדיף את הקונסולה של נינטנדו. המשחקים שלהם פשוט יותר טובים.

Matrix man

New member
הPSP אולי יותר חזק אבל...

יש אנשים שלא מחפשים מפלצת שמנגנת סרטים ומכינה טוסטים... אני אישית מחפש קונסולת משחקים סבירה, שתריץ לי משחקים שאני אוהב (עד היום אני מצטער שקניתי PS2 ולא גיימקיוב) ובמחיר זול (יחסית לPSP) הגרפיקה של הNDS פשוט מעולה (כנראה אני רגיל לGBC שלי...) ועוד במיוחד עם הדבר התוספות של המסך מגע והמיקרופון זה פשוט אחלה של דבר עכשיו, יש לי 2 שאלות: 1) לNDS יש בלוטוט'? אם כן, דרכו משחקים אחד נגד השני? 2) מתי הNDS יגיע לארץ? תודה מראש, ושלום לכולם, אני חדש.

AxBattler

New member
תשובות:

1. ה NDS משתמש (כמו ה PSP) בפורמט 802.11 של IEEE (אותה הטכנולוגיה של אינטרנט אלחוטי) למשחק מרובה משתמשים. 2. אני מעריך שהוא יגיע לארץ עוד 20 שנה בערך ויעלה בסביבות ה 10000 ש"ח. אולי יותר.

shakedunay

New member
חח הפאסימיות חוגגת, דווקא

לא נראה לי שלקח לadvance כ"כ הרבה זמן להגיע לארץ...

למעלה