הניסויים בקופים באונ´ העברית-לבג"צ

shanty.G

New member
הניסויים בקופים באונ´ העברית-לבג"צ../images/Emo88.gif

היום הוגשה עתירה ע"י ארגון נוח, העמותה למען מדע מוסרי ועמותת תנו לחיות לחיות נגד המועצה לניסויים בבעלי חיים, שר הבריאות, האוניברסיטה העברית בירושלים (גבעת רם), והוועדה האוניברסיטאית לאתיקה של טיפול וניסויים בבעלי חיים באוניברסיטה העברית בירושלים. בעתירה ביקשו שלוש העמותות להפסיק לאלתר את הניסויים הנערכים בארבעת הקופים המוחזקים שם מאליש, ג´ד, פרד וסיימון, אולם המועצה סירבה לשמוע את טענותיהן בנושא ההפרות שבעריכת הניסויים, אחזקת הקופים והפרות חוק צב"ח (ע"פ גלובס). כמו כן, ביקשו העמותות להורות לשר הבריאות ולמועצה לניסויים בבע"ח לבטל את ההיתר לביצוע ניסויים בבע"ח שניתן לאונ´ העברית. בנוסף, הוגשה בקשה למנות ועדת ביקורת חיצונית ונטולת אינטרסים באופן מיידי, שתחקור מיידית את הניסוי המדובר. מצורפות שתי כתבות על העתירה לבג"צ: מגלובס ומוואלה. לשתיהן אפשר וכדאי להגיב! יש! יש מקום לשינוי, והוא מתחיל כאן ועכשיו

vegi force 1980

New member
שנטי אני רואה חדשות אבל.....

מה אני אמור לראות שם בדיוק?.... פיספסתי משהו?

שנטי לגבי הכתבה בגלובס..

את בטוחה שצירפת את הקישור הנכון? כי אני בכל אופן לא מצאתי שם שום כתבה שקשורה לנושא. לגבי הכתבה בוואלה, נכנסתי ולמרות שזאת לא פעם ראשונה שראיתי את התמונה המזוויעה, הזדעזעתי מחדש. כמעט בכיתי. אני יכולה רק לקוות שבאמת העתירה לבג"צ תוביל לתוצאות חיוביות. אגב: מישהו שמע מה קורה עם המשפט נגד אגודת צער בעלי חיים בתל אביב?

אופס ../images/Emo9.gif

רק עכשיו ראיתי שכבר יש תשובה על השאלה האחרונה ששאלתי.

bonbonyetta

New member
לגלובס ניתן להגיב ל:../images/Emo70.gif

לפקס: 03-9517419 או 03-9525971 או [email protected] (וזה בנפרד ומשהו אחר מלשתול תגובה לתוך הכתבה און ליין !)

למעלה