הניצוץ.. שאלות ו

ליאורנר

New member
הניצוץ.. שאלות ו ../images/Emo58.gif

ראיתי אתמול את הניצוץ[אחרי שבמקרה רכשתי אותו בדי וי די] קיצר יש לי שאלות למי שראה את הסרט 1. בסוף הסרט רואים תמונה של ג'ק ניקולסון מ 1921[אני חושב].. מה זה אומר? 2.למה הוא נהיה כזה רע פתאום? וזהו בעצם... הסרט נחמד ביותר אבל לא יודע... לא היה ממש מפחיד[אולי בגלל הגיל 19 או בגלל שראיתי יותר מדי סרטי אימה, אבל קשה למצוא היום משהו שבאמת יפחיד]

התשובות (יש פה ../images/Emo58.gif)

בסוף שרואים את ג'ק בתמונה, זה אומר שהוא הצטרף לרוחות של בית המלון. ג'ק בסוף נהיה רע בגלל שהוא רצה להיות עם הרוחות של בית המלון ובגלל שהם שיגעו אותו(בגלל זה בסוף הסרט הוא מופיע בתמונה)

avshalomariel

New member
הוא לא נהיה רע בגלל...

שהוא רצה להצטרף לרוחות של המלון... הוא פשוט השתגע, הוא נהיה רע לא מרצונו האישי...

אנזימים

New member
אהבתי את הניק שלך+../images/Emo58.gif

אני ממש לא זוכרת את הגירסה החדשה של הניצוץ, אבל בכל זאת נראה לי שאתה מדבר על הניצוץ של קובריק (1980) בכל מקרה-בסוף מראים את התמונה שג'ק מופיע בה כדי להראות שהרשע שקיים במלון נשאר, וג'ק הצטרף אליו.

avshalomariel

New member
תשובות ו../images/Emo58.gif

1. גם אני לא הבנתי 2. הוא נהיה רע כי הוא השתגע מלהיות מבודד כל כך מהעולם החיצון, וגם כי הוא ראה את ההזיות שרק הניצוץ היה אמור לראות (מעלית מדממת, אישה רקובה באמבטיה, איש בתחפושת דוב שאוכל מישהו...
)

DoctorSatan

New member
מממ. האיש בתחפושת דוב לא אכל מישהו

הוא מצץ למישהו, קראתי פעם באיזה מקום שקובריק השתמש באמצעים האלה למתוח ביקורת על החברה האמריקאית.

boolbool boy

New member
ג'ק ניקולסון לא ראה את ההזיות

רק הילד והשחור ראו כי כל אחד מהם הוא ניצוץ.. קראתי שעל מה שהסרט מדובר בעיקרון, זה על כמה שבדידות יכולה לגרום לבן אדם סבל ושיגעון... ג'ק ניקולסון רצה להצטרף למתים של המלון.. ובכלל יש שם מיסתורין בסרט שכל מי שנמצא שם אחרי כמה חודשים נדפק לו כל המוח.. כנראה זה מהבדידות הקשה..

avshalomariel

New member
בטח שהוא ראה הזיות!

הוא ראה את האישה מרקיבה באמבטיה! וגם אישתו ראתה את זה!

boolbool boy

New member
את האישה באמבטיה כולם ראו.

והוא גם ראה את המתים של המלון.. אבל אם אתה מחשיב את זה הזיה....

yaarangel

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

מישהו ראה במקרה אתמול בערוץ 3 הניצולה היחידה? איפה אני יכולה למצוא עוד מידע על הסרט הזה?

hanaorb9999

New member
../images/Emo58.gif

1.בתיחלת הסרט שמזמינים אותו לראיון עבודה מספרים לו שכל מי שנהל את המלון בעבר מת התמונה שהוא מופיע בה זה תמונה של מנהלי העבר של המלון והוא פשוט מת מקור. 2. הוא נהיה בגלל האלכוהול שהוא שתה, הוא היה אלכוהוליסט (לא זוכר אם זה מצוין בסרט אבל בספר זה מצוין) וזה גרם לו להיות אלים בנוסף לדברים שהבן שלו הרס כביכול וכל החוקים שהבן שלו עבר שעיצבנו אותו.

למעלה